xena x 14 alarmlı disk kilidi ennginn(abi)
xena x 14 alarmlı disk kilidi ennginn(abi)
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
aslında mantıklı bi isim olurdu..
:D
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
s.a yaklasık 350 tane 125 lik motor var tamamını alabilecek esnaf arkadaşların dikkatine 0532-291-05-73 numaramdan ulasabılırsınız Ahmet Sağlam
s.a yaklasık 350 tane 125 lik motor var tamamını alabilecek esnaf arkadaşların dikkatine 0532-291-05-73 numaramdan ulasabılırsınız Ahmet Sağlam
Albert EİNSTEİN derki;
Biri sana çok kötüsün derse boşver takma. Banada GERİZEKALI sın dediler, ATOMU PARÇALAYIP ELLERİNE VERDİM
değerli arkadaşlar 15000 km suzuki gsx 600 f deneyiminden sonra 600rr a geçiş yaptım. şu an 600 kmde . şöyle boş düzgün asfaltlı ve virajlı (abarmadan) yol peşindeyim. şile yolunda kamyondan geçilmiyor izmit ankara yolu genelde çok kalabalık tekirdağ tarafıda avcılar çıkışına kadar belki daha da öte eminim öyledir. sormak istediğim siz hangi yolda gaz açıyorsunuz ? önerilerinizi bekliyorum
Kavacıktan çıkan Rivaya kadar giden yol... Temiz ve rahat virajları olan bir yoldur. Motosikleti orada rahatlıkla sürebilirsin...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
vala ben 2. koprude yada otobanda.fakat silivri yolunda da gazlıyanlar var, adapazarı otobanda güzel bı tanıdğım arabasını orda açıyor.bence gazlamak için yer çok bana göre tabi
körfez pisti parayla girişe açık mı acaba?
http://maps.google.com/maps?f=q&hl=t...18303&t=h&z=16
Haritadan bakabilirsin...
Kavacıktan çık dümdüz devam et... Ziya çakmak viyadüğü üzerinden geç...
Geçtikten sonra tünel gelecektir. Tünele girme , paşabahçe-polonezköy yolu'ndan sağa ayrıl. Hiçbiryere sapmadan devam ederse Riva caddesi diyebir yol göreceksin haritada... O yol Rivaya kadar devam eder. Çok iyi bir yoldur.
Yalnız o yolda çalışan başka motosikletlere ve yol kenarında otlayan hayvanlara dikkat et
Açık... Fakat ben Istanbuldayken sanırım yarım günlüğü hafta içi 1.500 ytl gibi bir fiyatı vardı... Ayrıca piste girmek için tam koruma isteniyor. Biz birkaç kere pist günü düzenlemek için çalışma yaptık fakat hep ertelendi... O iş yaş
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
görkem kardeşim tşkler.
1. ile 2. köprüyü bağlayan yol var geceleri boş oluyor. uzuncada bi düzlüğü var uphill courtun civarında .ben ataşehirde oturuyorum gece boşken çıkıp bünyeyi rahatlatıyorum ülkemizde pist durumlarının böyle yaş olması hasebiyle başka seçenek yok gibi
Lindenbaum
Yine de otoyollarda fazla gazlamamanı öneririm...
O dediğin yolu biliyorum , iyi bir düzlüğü var... Fakat düzlük önemli değil , viraj çalışmak lazım
Bizimkiler arada gidiyorlar gazlamaya , onlarla da konuşabilirsin...
Yeni 1000RR için yeni aksesuarlar da çıkmış...
Tank bag ile rear seat bag çok hoşuma gitti.
http://www.mc.honda-eu.com/uk/en/mc/...soryintro.jsp#
cbr 125 olsa da super sport ..ben de varım .merhabalar.
rottweiler
Merhabalar... Buraya da bekleriz...
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post1039431
AKIN FİDAN
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
İki yeşilini görüyorum, iki siyah
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
Rest!!!!
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)