... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
hocam yagmurda cıkarma o makıneyı bozusuruz)
dıkkatlı kullan bak:D
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
detayları bu hafta içi buraya yazarım. pazar veya cumartesi olur büyük bir ihtimal. genelde sabah erken çıkıyoruz yol kalabalık olmadan 9.30 gibi.
en doğrusunu yaptın, yeni motor sonuçta alışman gerekli. z750 den biraz farklıdır. eminim farkı biner binmez hissetmişindir. rivaya bekliyorum seni.
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
Z 750'den farklı... Eğilerek kullanmaya alıştım diyebilirim; ki 600RR diğer SS'ler kadar eğilmeden kullanılabiliniyor. Virajlara daha dikkatli ve daha farklı bir şekilde girmek gerekiyor. frenleri çok çok çok iyi... Hızlanmasına çok dikkat ediyorum, Z 750'de iyi hızlanıyordu ama bu üst devirlerde inanılmaz ivmeleniyor...
Alıştıkca hoşuma gidiyor...
ErTech, hayırlı olsun kaasız sürüşler
edy ,fotolar süper yamurda deri tulum giymişsin deri suyu çekmiştir daha ağırlaşmıştır iyi cesaret sizinki. ben hayatta yamurda binmem racinge cross ne güne duruyor
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
exorcist, bathu
Çok teşekkür ederim... Çok sağolun...
deri biraz ıslandı ama okadar olur. camın arkasına geçtik, hızımızıda bıraz yükselttik, sorun kalmadı yağmur uzerimizden kayıp gitti. babam benden çok ıslandı uzerinde yağmurluk oldugu halde. sadece çizmenın kenarından biraz su gırdı ayaklara okadar. hızlı gidince su fazla durmuyor uzerinde tabi canım arkasına girmek gerekiyor. bende birde supermoto var daha çok ıslanıyorum ona bınınce. grenajlar yağmurun uzerıne gelmesını engellıyor. ama motorun halini görmenız gerekiyor resmı cekıp koyacam. acayip kırlendi. nasıl temızleyecem onu dusunuyorum şimdi.
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
bende zaten temizlemesi zor olucağından yamurda binme taraftarı değilim yoksa yamurda çok zevkli donuma kadar ıslanıp kuruduğum 390km ilk gezim olmuştu ordan biliyorumallah kolaylık versin işin zor temizle dur şimdi motoru cilala
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
edy resimler süper . açık konuşmak gerekirse ÇOK KISKANDIMMM BEN YAAA motorumus yok die ne bu yaa bilerek mi yapıonuss kazasız belasız güzel günlerde kullanın inşallah. plakanda süpermiş haa
ertekin abi hayırlı olsun cok sevindim bole birden gorunce senin adına allah baska kaza bela vermesin
true love..
Drift Religion
Ertekin hala fotolarını göremedik senin motorun
Biri çeksin şu adamın motorunu , akşam gizli gizli turliyip eve giriyorsun heralde
Edy'nin dediği gibi binmeden motora alışamazsın. Al motorunu çık Riva yoluna güzel havada , virajların tadını çıkart.
Ama dikkatli ol alışmadan sınırlarını zorlama , o virajlar insanı kandırıyor
Bu arada bu parça benden size gelsin
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Bu nedir Görkemcim, cıbırlı hatuna yazan fazerlı haşün delikanlının hazün öyküsü mü?
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
Sağolasın Skullhunter...
Tekrar yazıyorum güle güle kullan Ertekin... Çok şık motosiklet.
Aşağıdaki replica da çok güzelmiş...
aYe
Sonunda çocuk hızlı sağa "IIYUVV!!" diye girince "BAMM!!" diye önündekine vuruyor ve "TAKTAKTAK" yerde... çok etkiledi beni
*aslında bu parça benden Bambam'a gelsin
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
anaaa nasıl bir şeysin sen be skullhunter
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
edy tebrikler güzel gezi yapmışınız yağmurda herkesin harcı değildir ama bir o kadarda tehlikeli tabı.
ben parçayı beğendim görkem hatunu beğenmedim ama
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)