ne olcek bunlar tatlı su motorcusu işte bathu
engin kardeş gelmek isterdim ama başka zamana inan
Üzme kendini daha yaz yeni başlıyor.
ben Edy, ennginn benim babam olur. onun adıyla açıkmış online mış kullanıcı adını değiştirmeyi unuttum
kavacıkta 9:00 - 9:30 gibi buluşmayı düşünüyoruz, ordan otobandan tekirdağ, yolda katılmak isteyen arkadaşlar olursa o yol üzerinde bir yerde gruba katılabilir. gelmek istersen sana tel nomu gönderiyorum. gelecek olursan ararsın.
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
cnm öpt senı yakında akrep kardeşliği kalmıcak ben devila transfer olucam
olm koca motor evemı sokulur oha fln oldum yanı
bathu çamaşır yıkıomu senin makina
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
e dedimya ben onu tv koltuğu diye aldım allahım yarabbim
bu modelin zx6rr olanı çamaşır yıkıyor ama bunun gibi çok amaçlı değil
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
Bir haftadır hava durumunu takip ettim hergün yağmurlu dedi meteroloji.Bu yüzden çanakkaleye gidecekken gidemedik. 7 gündür yağacak derken c.tesi pazara sığdırdılar yağmuru. Bugün cam çerceve açık hava güneşli, yani yarın Tekirdağa gidip köfte yemek ve Tekirdağ MT toplantısında da arkadaşların çayını içmeye gidecez. Başka yolu yok. bunaldık artık.Bekleriz.
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
tv koltuğun süpermiş bathu , peki ailenle mi kalıyosun ? eğer öyleyse melek gibi bir annen olmalı . ben evin salonu değil evin önüne motosikletle gelsem bayrak direğinde sallandırırlar beni .
oo slm millet
benim ss yok ama tutkunu olarak bizde buraya uğrayabiliriz dimi gerçi ilerde olacak ama şimdilik yok işte
bu arada bathu tv koltuğu süper olmuş yav keşke benim de fırsatım olsada motorumu evin içine sokabilsem
[B][COLOR="Red"]GAZLA UÇABİLİRSİN AMA FRENLE KONAMAZSIN[/COLOR][/B]::144::
Tekirdağ gezisinde hız ortalamanız ne kadar olacak?müsait olursam katılmak isterim.
Drift Religion
önceden çıkardın biz yetişirdik. motorun üzerine çıkınca zaten yanlız kalıyoruz. öenmli olan durdugun zaman muhabbet nasıl. umarım aye'de gelir . akşama bana haber verecek gelip gelmeyeceğini. hava yağmurlu gösteriyor fakat son 3 gündür yağmurlu gösteriyordu gram yağmur yağmadı. ben yağsada yamasada binecem yarın
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)