MT Süper Sport Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
28 Şubat 2008, 18:00
coq öncelikle teşekkürler , nick değişikliğinden biraz tanımakta zorluk cektim ama tarzından hemen kim oldugunu anladım sanırım .bu arada ingilizce süper ama malesef almancam yok. ama kimin lider oldugunu anlamak için almancaya gerek yok. ben genelde dergilerın sonuçlarına pek bakmayı tercıh etmiyorum . kullanıcı yorumları daha samimi geliyor. kimin reklamı varsa onu ön plana çıkarıyorlar. geçen sene michelin 2ct'yi 1 numara seçmişlerdi, ondan sonra fransada üretilenleri geri toplatıldı. ama michelin kotu bır lastik firması mı? hayır en iyilerinden biri. benimde aklımda 2 lastik var. michelin ve metzler. yurt dısındakı forumlarıda takıp edıyorum ve en çok ismi gecen lastikler bu ikisi. hem cadde hem pist lastiği olarak ikisinin de çok başarılı olduğunu duydum. benim tercihim yumuşak bir lastik olacak, benim için önemli olan uzun ömürlü olmasından çok yola tutunan ve güvenli olan lastik. benim merak ettiğim diğer meselede ss kullanan arkadaşların ne kadar lastik konusuna dikkat edıyor. paylaşalım istedim, belki bilmediğim bır sey öğrenirim lastikler hakkında. herkesin kendi lastikleri hakkında ki yorumlarını öğrenmek isterim. coq sen hangi lastiği kullanıyorsun ve bize biraz anlat bakalım
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
Reklamlar
-
28 Şubat 2008, 18:12
-
28 Şubat 2008, 18:29
pisikolojide çok önemli, insanın lastiklerine güvenmesi çok önemli, sonuçta yerle temasını sağlayan tek şey lastik. bende önümüzdeki fuar 2ct almayı düşünüyorum yaklaşık 20.000 km dunlop qualifier kullandım. sorun yaşamadım fakat daha önce michelin kullanmıştım ve bana daha uygun oldugunu düşünüyorum. tahminimce türkiyede en çok pirelli ve bridgstone kullanılıyor. o lastikler hakkında umarım yorumlar gelır. pistlerde yarışan arkadaşların yorumlarını merak edıyorum.
(bu arada coq eski nickine alışmıştık ama buda ilginç bir nick olmuş. tanıdıgın bırısıne bır anda başka isimle hitap etmek bır garıp gelıyor.)
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
-
28 Şubat 2008, 18:43
saygıdeğer arklar aranıza bende katıldım tabı alırsanız
fakat hala göremıyorum suzukı kullanan bı benmıyorum yoksa
-
28 Şubat 2008, 18:48
GeCe__ adlı üyeden alıntı
hoşgeldin gece, suzuki kullanan burda pek yok sanırım ama sorun değil. sende bize katıldıgına göre sende bıze senın lastiklerden bahset bakalım sen nasıl bır lastık kullanıyorsun. memnunmusun. oyle sadece bende hoşgeldım demekle olmuyor. sende bıseyler katacaksın foruma ki forumun tadı çıksın.
-
28 Şubat 2008, 19:03
sağol edy evet pek yok suzı ama olsun oldurttururuz
tabıkı ben her zaman aktifim.vala ben daha yeni aldım benım arka 190 sportec m1 fakat yenı allıcam ıstıyor kararım conti olucak ön arkaya ondan takıcam buyuk olasılıkla cunku en yakın arkımda gsxf 750 vardı o fenaa memnundu lastıkten bırde fıyatları uygunmuş daha bakmadım gerçi ama fıyatlara.sen erenköy ben göztepe yakın. ama ss de ilkk önce lastık gelır ben bunu bılırım bunu sölerim
-
28 Şubat 2008, 19:03
Motosiklet Eğitmeni
edy adlı üyeden alıntı
(bu arada coq eski nickine alışmıştık ama buda ilginç bir nick olmuş. tanıdıgın bırısıne bır anda başka isimle hitap etmek bır garıp gelıyor.)
Edy aslında bu benim burnumu her soktuğum yerde kullandığım nikim. Buraya üye olurken kabul ettirememiştim.
Sonradan kabul ettirmeyi başarınca bunu kullanmaya başladım.
Hakikaten başta tuhaf oluyor ama sonradan alışılır.
Hem daha kısa.
"Kok"
-
29 Şubat 2008, 16:36
merhaba ss camiası,
aydınlatma hakkında sizlerden bilginizi paylaşmanızı istiyeceğim.
ben 600RR a zenon far takmak istiyorum.kısa ve uzun ikisinede.
acaba aranızda bu sistemi kullanan varmı??
yada bu sistemi takarsam akü ve şarj siteminde sıkıntı çekermiyim??
bu konu hakkında bilginizi paylaşırsanız sevınırım.
Başkalarının kusurlarından bahsetmek istediğin vakit, kendi kusurlarını hatırla. O zaman başkalarının kusurlarıyla alakadar olmaya hakkın olmadığını hatırlarsın.
-
29 Şubat 2008, 17:44
hayırlı olsun motorun
Yeşil Peri..tıtanıum
Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
-
29 Şubat 2008, 18:04
kozalak adlı üyeden alıntı
merhaba ss camiası,
aydınlatma hakkında sizlerden bilginizi paylaşmanızı istiyeceğim.
ben 600RR a zenon far takmak istiyorum.kısa ve uzun ikisinede.
acaba aranızda bu sistemi kullanan varmı??
yada bu sistemi takarsam akü ve şarj siteminde sıkıntı çekermiyim??
bu konu hakkında bilginizi paylaşırsanız sevınırım.
Boşver xenonu uğraşma.Beyaz ampul al.Çok güzel gözüküyor.İlla xenon dersende 600f te arkadaşım kullanıyor kaldırıyor ve güzel gösteriyor.
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
-
29 Şubat 2008, 18:20
Marlboro Man adlı üyeden alıntı
Boşver xenonu uğraşma.Beyaz ampul al.Çok güzel gözüküyor.İlla xenon dersende 600f te arkadaşım kullanıyor kaldırıyor ve güzel gösteriyor.
zenon da ama sellektör yaptımı şimşek çakmış gibi yanıyo o çok hoş oluyo ama
Başkalarının kusurlarından bahsetmek istediğin vakit, kendi kusurlarını hatırla. O zaman başkalarının kusurlarıyla alakadar olmaya hakkın olmadığını hatırlarsın.
-
01 Mart 2008, 13:53
-
01 Mart 2008, 14:34
vay hadi bakalım güzel olmuş ninja hesabı
-
01 Mart 2008, 14:34
vay hadi bakalım güzel olmuş ninja hesabı
Bakıyorum sende başladın bu topiğe girmeye
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
-
01 Mart 2008, 14:41
Yeşil Peri..tıtanıum
Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
-
01 Mart 2008, 14:50
-
01 Mart 2008, 14:50
Yakın zamanda yine bir Caddebostan sahil buluşması yapsak? keyifli olmuştu geçen seferki
-
01 Mart 2008, 14:52
arkadaslar ben küçük bi süpersport başlamak ıstıyorum 125 cc 250 cc arası uygun güzel bişe arıyorum önerebilecegınız motorlar varmı gt250r düşünuodum kanunı satın almıs soğudum gibi
-
01 Mart 2008, 14:53
mertka adlı üyeden alıntı
arkadaslar ben küçük bi süpersport başlamak ıstıyorum 125 cc 250 cc arası uygun güzel bişe arıyorum önerebilecegınız motorlar varmı gt250r düşünuodum kanunı satın almıs soğudum gibi
Fuarda Kawasaki Ninja 250 geliyor bakalım, Hyosung'a alternatif olarak düşünebileceğin tek motor.
-
01 Mart 2008, 14:55
bizim buralarda buluşma olursa gelirim büyük ihtimalle
elimde olan şimdilik bi bu var
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)
Bu Konudaki Etiketler