Bensiz SS buluşması olur mu
Benide yaz Dinmeyen Geliyorumm
Bensiz SS buluşması olur mu
Benide yaz Dinmeyen Geliyorumm
bi dakka yahu kim dedi ben geliyom diye birileri beni geçerken alırsa gelirim almassada canım sağolsun madem barışl abi yazmış sivesive gelecez
ya biri bana aksk getirsin harbiden kaskımı karşıda bıraktım biri bana kask getirsin lütfen
bide mümkünse metal gold değil abi metalgod
iyide saat kaçta bu buluşma :S
Uzun zamandır sesi soluğu çıkmayan Barış abimiz sonunda sahaya çıkıyor Büyük mutluluk..
Buluşma mekanı olarak seçtiği yer (Barış abi ile bunun sohbetini yaptığımızdan biliyorum) dikkatimi çekti başta ama sonuna durum ile ilgili memnuniyetsizliğini yazmış zaten..
Netice itibari ile ben deniz Çakma SS çi (şimdilik) Tencere'yi ortama kabul ediyorsanız dostum Cerrahi'yi kandırmakla beraber orda olucaz..
Ama "yok kardeşim biz sınıfçıyız gerçek SS i olmayanları aramıza almıyoruz, öncekiler kalbin kırılmasın diye idi.. " derseniz haddimizi bilip otururuz yerimize
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
çıkar olum niye çıkmasın
bi saat iki saat oturacaksanız ben yokum abi.
efeler motorsuz gelecekler kask getirsin üsküdar sahile çay içmeye gidebiliriz.
sen hiç gözlerinde korku olan bir kartal gördün mü ?
ya abi bi karar verin bi saat oturup kalkıcakmısınız yoksa sağa sola gidicekmisiniz.. ona göre ayar çekicem
e iyi alıp geliyom ozaman
ben çıktım millet eve uğrayıp kask alıcam daha otobüsle anca gelirim hadi görüşürz..
Ne oldu?
Bulaşabildiniz mi?
Yoksa havayı güzel bulunca,
"bana ne yaa! biraz gaz açayım" ben moduna girip herkes bir yerlere mi sıvıştı?
SS'cilerin anasayfadan düşmeyen topigi mum gibi söndü.
Ne oldu abi size nazar mı değdi
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
biraz geç katılsamda güzel bi buluşma oldu
fotolar anlatır sanırım herşeyi..
ama bizim ss çiler çakma sankim, beni kimse yakalayamadı
GKN MOTORS
bu buluşma sayesinde aylardır görüşemediğim dostlarımla hasret giderdik.
buluşma haberini forumdan okuyup merak eden arkadaşlar için kısa bir özet geçelim; söz konusu olan dostlarla görüşmekse kar-kış-soğuk vız gelir tırıs gider diyen 20 efe feneryolu kahve dünyasında buluştuk, boğazda çınaraltında çay, fenerbahçe tesadüfte kahve, sigaralarımızın bitişiyle 04:00 gibi eve dönüş
geride kalan: keyifin tavan yaptığı 7 dakika gibi geçen 7 saat!
sadece eğlencede, iyi günde değil sıkıntıda, kara günde de yanımızda 20 kişi bulabilmemiz dileğiyle katılan herkese binlerce teşekkür
sen hiç gözlerinde korku olan bir kartal gördün mü ?
Kanka eline diline sağlık, bu seferlik erken bitti buluşma ama telafisini yapıcaz.
İlk buluşma yerimiz olan kahve dünyasından fazla bir resim yok nedense
O kadar lastik yaktım onu bile çeken çıkmamış, tenefüs(beni düzeltmeyin) ederim
Çengelköy'e gitmek için yoldayız, aslında daha çok motosiklet var ama karelere sığmıyoruz.
Resmi çeken aracın önünde bize bakmak için bir jeep durmuş, şöför dahil içindeki üç bayanında bakışları hiç normal değil
MT Ankara'yı basmak için haince planlar yapıyoruz
Çengelköy çınaraltındayız.
Bebeler kaşıkta çakmakla şeker eritip sözde karamel imalatındalar
Afiyetle yiyorlar karemellerini
SS'li delikanlı Boy(Mehmet) ve narin artçısı
İyice yoldan çıkıyorum, talep sağlam
Moderatörü kendime bağlayıp, zıvanadan çıkma sebebiyle siteden atılma riskimi sıfırlıyorum
Ertech'i de kaybediyoruz
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)