MT Süper Sport Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
17 Aralık 2007, 14:42
emre soruna şu şekilde cevap vereyim anlata bildiğim kadarıyla...Egsoz sistemini deiştirdiğimizde motorun çekiş veemiş değerleri deiştiğinden.sibop senkron ayarı yapılır benim bildiğim.Yane sen orj. egsoz sistemini yine tamircine götüreceksin taktığında sibop senkron ayarını yapacak...Ayrıca performansa yönelik olarak satılan egsozlarda acaba mı die bir soru takıldığında kafana dyno'ya sokup bütün verileri eline aldığında performansa yönelik kısmını görmüş olacaksın...
aYe adlı üyeden alıntı
Teşekkürler patriot, çok sevinirim, ocak sonu gibi arkadaş almanyaya gidicek, senden gelen cevaba göre ona powercommander siparişi veririm.
Doğru amcayı bulmadan bu ürünü almanında bir faydası yok gibi geliyor bana...
Doğru amca sanırım Bursa'da Kocaman Motosiklet sahibi ve ustası Ersan Kocaman...bünyesinde bulundurduğu dyno ile orj. egsoz standart dışındaki egsozu ayrı ayrı test ediyor ve analizler neticesinde size sunuyor.Ayrıca %98.kusurluk bir doğrulama ile sibop-senkron ayarı yapabilen elektronik bir alete sahip bildiğim kadarıyla...Benim motorumun da son bakımı kendisinde yapıldı.Onunla irtibat geçebilirsiniz.Gönlünüzün rahat olmasını istiyorsanız.İstediğiniz sorunun cevabını kendisinden alabilirsiniz...
Numara:0224 441 62 60 Kocaman Motosiklet-Ersan Kocaman
Ayrıca istediğiniz power commander ve egsoz sistemini getirtebiliyor.Bir de Kocaman Motosiklet Yetkili Kawasaki Bayii ve Servisi...
Reklamlar
-
17 Aralık 2007, 17:57
Ultraukala@
Ersan,
daha önce Eski garajın alt tarafında bir ara sokakta tamirhanesi vardı.
O Ersan mı?
Eğer oysa, ben de sana destek çıkayım.
Yıllar yıllar önce benim Kawasaki'yi toplamıştı.
İyi ustadır ve yıllardır bu işin içinde....
DGRMR@
bir şey değişmez.
Ukala kardeşim anlatmış.
İçin rahat olsun diye zaten bu ayarlara baktırman lazım.
-
17 Aralık 2007, 18:08
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bursa tam süper olur zaten yol yapmaya bahane arıyorum
Ama sabıkasını iyice bir araştırmak lazım, motoru kız verip dul almak istemiyorum
Engin abinin önerdiği pitstop mustafa'yı da araştırıyorum.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
-
17 Aralık 2007, 18:34
aYe adlı üyeden alıntı
Bursa
tam süper olur zaten yol yapmaya bahane arıyorum
Ama sabıkasını iyice bir araştırmak lazım, motoru kız verip dul almak istemiyorum
Engin abinin önerdiği pitstop mustafa'yı da araştırıyorum.
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
-
17 Aralık 2007, 20:24
aye Valla açıkçası Bursa'da tek diyebileceğim bir ustadır yoksa gidip de bir ustanın reklamını yapacak durumda değilim...Bak fransalardan patriote bile olurunu verdi...Ersan abi işinde bir numaradır Bursa'da da tektir bu çerçevede.Ayrıca çok iyi bir crossçudur...Çok da eskidir motosiklet camiaasında.Ve değeceğine garanti veriyorum..Dediğim gibi gönlün rahat olacağına eminim.Cep telini falan bana bi pm'den gönderirsen haberleşelim bursa'da karşılamak isterim seni...
-
17 Aralık 2007, 21:36
benim ss çilere bir sorum olucaktı.egzosu headers la yani komple alırsam bunun performansa etkisi nasıl olur?gözle görülür bir fark yaratırmı?yoksa gerek yokmu?
-
18 Aralık 2007, 07:42
Bursadaki ersan ustada eskidir.
Bursada fiyatlar biraz yüksektir.
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
-
18 Aralık 2007, 10:03
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Marv adlı üyeden alıntı
benim ss çilere bir sorum olucaktı.egzosu headers la yani komple alırsam bunun performansa etkisi nasıl olur?gözle görülür bir fark yaratırmı?yoksa gerek yokmu?
Zaten tüp'ün performansa kayda değer bir etkisi yok, kelebek çıkartılması ve yeniden programlanma sonrası çıkan güç farkı yine bu sebeplerden.
Headers'la beraber komple takarsan hissedilebilir bir fark(bence en az %5) olacağı garanti gibi, tabi yine yeniden programlanma sonrası.
Engin abi bursa pahalı derken, istanbul'u baz alırsak ortalama yüzde kaç daha pahalı diyebiliriz?
Ultra dostum, arkadaşım şubat ortalarında elinde 2 tane powercommander ile almanyadan dönmüş olucak ve ondan sonra bu işlemleri yaptırıcaz.
Seçtiğimiz yer bursa olursa tabiki sana haber vermeden gelmeyiz, çok teşekkürler
-
18 Aralık 2007, 19:57
teşşekkürler Murat abi..biraz daha kasıp komple alıcam o zaman napalım
-
03 Ocak 2008, 15:28
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
-
03 Ocak 2008, 15:33
motoru çalışma odamdan çıkart bende gelirim ((((: ama sonra sen temizliyeceksin
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
03 Ocak 2008, 15:35
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
jesse adlı üyeden alıntı
motoru çalışma odamdan çıkart bende gelirim ((((: ama sonra sen temizliyeceksin
Temizlemek sorun değilde motor derslerinden geri kalmasın, emin misin
-
03 Ocak 2008, 15:40
((((: heheahhaa dogru ya sınav zamanı ugraştırmayaım yavrucagı turup çalışsın .. zaten yeni cilalamıştım . aman fırçalamıştım tembel tenekeyi
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
03 Ocak 2008, 15:40
murat abi güzelyalı dayım şu an ve yerler bembeyaz oldu.eminmisin bu havada dışarı çıkamaya
-
03 Ocak 2008, 15:42
ya şaka yapıyo bu havada çıkmaz o çıkmazzz
Drift Religion
-
03 Ocak 2008, 15:42
aYe adlı üyeden alıntı
Gün itibariyle istanbul beyaza bürünmeye başladı
Bu benim motosiklet sürücüsü olarak girdiğim ilk kış, dolayısıylada daha önce kar tecrübem yok ama böyle kalsın istemiyorum.
Tecrübeye ortak olacak SS kullanıcısı istanbullu hatta anadolu yakasından olan arkadaşlar aranmaktadır, zincir takmak serbesttir
Gezilicek tozulucak sahlep içilicektir, sahlepler bendendir
Magma canlısı ve ben şimdilik 2 kişiyiz
Bu akşam 19:30'da evde olacağım. Bu saat size uyarsa sizinle bu tecrübeyi paylaşmak isterim
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
-
03 Ocak 2008, 15:53
-
03 Ocak 2008, 16:45
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
-
03 Ocak 2008, 16:55
aYe adlı üyeden alıntı
Üç kişi olduk
Eğer kar kesilirse yarına kalıcak haberin olsun
eee kar kesildi bileeee
ne yapacağız?
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
-
03 Ocak 2008, 16:59
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ErTech adlı üyeden alıntı
eee kar kesildi bileeee
ne yapacağız?
Bugün için aslında kar beklenmiyordu kar yağdı, yarın için karla karışık yağmur bekleniyormuş demekki kar yağıcak
Ben şahsen kar'ı bekleme yanlısıyım, zira soğuk tecrübem var, kayıp düşmesem bile üşütüp 10 gün yataktan çıkamıycam, hastalandığıma deysin bari
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler