Görkem, bu renk seçeneği Türkiye'ye gelir mi sence?
Kenan Sofuoglu'nun yarıştığı motosiklet olduğu için bence gelecektir... Diğer renkleri konusunda bu kadar emin değilim... Mesela graffiti...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
aYe bu hafta alalım sana diye başımın etini yedi, şu renk meselesi alma diyor ama diğer yandan fiyatları 26-27bin YTL civarı olacakmış acaba alsammı diyorum.
Hem akşam buluşmaya gelecek misin?
Ne buluşması? Ne akşamı? Bilmiyorum ben bişey...
Boşver sabret... Önümüzde fuar var ve sezon kapanıyor... Fuarda yeni modellere ve yeni renklere bakarsın zaten önümüz kış... Yeni sezona da süper bir motosikletle gidersin... Acele etme...
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
herkese slm ben sey sorcaktım daha yeniyim ama 125cc kendisini racing sanan bi motorum var ben de aranıza katılabilirmiyim
Derbi güzel motor...
Akra fabrikasından görüntüler
http://www.livevideo.com/video/9013B...ctory-tou.aspx
Görkem,
CBR'nin koyduğun replikaları çok uyduruk olmuş.
Gerçekten bu replika çıkabilir ama senin koyduğun resimlerdeki gibi olursa olmaz....
@ nusret,
tabi katılabilirsin.
bence bu replika fotodakiyle aynı şekilde çıkar.
selam millet bende geldim naber ? varmı bursadan tanıdık kimseler
Beni kabul ederseniz Görkem gibi ben de Bursa'lıyım ...minirace cbr125r sahibiyim.Biraz ayrıcalıklıyım MAVİ renk bi de Bursa'da tek olduğu için
shranpoul Bu akşam buluşmamıza umarım katılırsın...Özel mesajda ve MT Bursa sayfasında belirttim...
AKIN FİDAN
Biz de dün bu işi konuşmuştuk... Barış abiden haber bekliyorum...
Vay beee SS grubu bile bıraktı foruma girmeyi... 4 gün kimse bişi yazmamış. Ben zaten artık pek girmiyorum MT'ye.. Pist organizasyonunu bayram haftası yapalım diyorum, ne dersiniz?
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
bende buradayım arkadaşlar, biraz önce kenan sofuoğlunu izledim, gerçekten bravo...
Ayrıca çorluda pist açılıyormuş.
Ben ne yazıkki ilgilenemem Barış abi, bu cuma gidiyorum
süleyman memnun'un kursu egitim verebilecek şekilde isim yapmış sertifikalara sahipse için rahat olsun.
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)