Bu motosikletin ön amortisör kısmı neden naked motorlar kadar çıplak bırakılmış. Bir önceki nesli çok daha güzel görünüyor bu açıdan bana göre. Yazık etmişler.
Bu motosikletin ön amortisör kısmı neden naked motorlar kadar çıplak bırakılmış. Bir önceki nesli çok daha güzel görünüyor bu açıdan bana göre. Yazık etmişler.
2024 ile 2025 arasında o derece bir fark yok aslında ama kanadın tasarımı ve konumu değiştiği için biraz daha açılmış görünüyor.
GP'de tabi iş farklı boyutta ve onlar gerçekten çok ama çok çirkin bence de.
Bunu kullanmak için eğitim şart....
Benim için bu tasarım daha başarılı, her ne kadar farklı gibi durasada aslında çokta bir fark yok. İlk başlarda biraz yadırgamıştım ama şu an eski kasasından çok daha güzel geliyor gözüme.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:03 ----------
Abi bilirsin kanatı seven insanım ama Gp motosikletlerindeki kuyruktaki kanat abartı geliyor, biliyorum Motogp motosiklet dünyasının F1'i ama olmamış. Bunun kanatlar çıkabiliyor, eğer biri kapak yapmayı başarır ve aynı renkte boyanırsa nostaljiye yönelik çok güzel motosiklet ortaya çıkar. Bir yandan bu serinin R modelini bekliyorum, zaten Wsbk'da ezici bir üstünlüğü var Ducati'nin birde bu versiyon çıkarsa gerisini düşünmüyorum .
İlk cümleni okumadım varsay, bu an hiç yaşanmamış olsun.
Kanat nedir abicim motosiklette ya. Böyle görgüsüz altın varaklı cringe ev tasarımları gibi geliyor yemin ediyorum. Bazı motorlarda bazı açılardan güzel bir görüntü oluşabiliyor. O da en azından tasarıma biraz özenmişler de takip eden çizgiler koymuşlarsa kanatların belli açılarda kaybolmasından ötürü :D Benim V4R'ım olsa sökerim dakika acımam =) kılıç gibi olur.
Yalnız WSBK'da ezici üstünlüğü yok Ducati'nin. Cihanda var komple.. Adamlar karabasan gibi çöktü anasını satayım :D
Aslında bu motorları modsuz, bildiğin eski sistem, düz yapmak lazım. O zaman ölümden sonra yaşam var mı daha rahat anlardık.
Abi ama kanat var kanat var, Ducati'nin kanatına kabülüm ama Bmw'deki ve Yamaha'daki nedir yahu? Yeni V2 ama cıncık gibi alet hemde kanatsız hem çok yönlü hemde yakıt göstergesi var (yakıt göstergesi olmasada olur ışık yansın yeter). Bu arada Rs660 Factory modelindede kanat var artık , ilk gördüğümde Samuray Jack'teki Aku karakteri canladı . Şakası bir yana RS660 çok güzel bir motosiklet, sarı rengi özellikle çok cezbediyor.
Factory RS660'a sahip olsam ismi Aku olurdu .
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:07 ----------
Bunun için abi 2000 model Hayabusa almak mantıklı sanki , eski motosikletler nispeten gider ama bunlar gibi ne döner ne de durur.
Güzel de edebiyle ağdacıya gitse o tüyleri aldırsa daha güzel olurdu =)
Aynen öyle bak V2 ne güzel oldu, çiçek gibi bebeyim. Türkiye'de Ducati böyle fiyatlı satılmasa ciddi ciddi kaldırılır o motora.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:10 ----------
Bir kaç hafta önce arkadaşla belgrad ormanına girdik, biraz çamur biraz debelenme sonra oturduk ateş yaktık çay çorba falan.
dönüşte arkadaşın turuncunun ön far, arka stoplar, ekran, her şey gitti, full kapandı sadece motor çalışıyor ama başka hiçbir şey yok.
ulan bütün sistemler kapanınca nasıl değişiyor motor demişti eve gelince =))
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)