Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
Bence bu trol olayına çok kafayı takmamak lazım
Trol olduğunu düşündüğünüz konulara ve yorumlara cevap vermezseniz adamlar zamanla buradan ekmek çıkmıyor deyip daha az trolluk yapacaklardır.
Dikkat ettiyseniz yapmazlar diyemiyorum. Daha az yaparlar diyorum
Neticede huyları bu.
arkadaşlar keşke troll muhabbetine beni sokmasanız ama sokmuşsunuz madem ben de aydınlatıyım 36 yaşındayım ankarada yaşıyorum motor almak için uğraşıyorum daha öncede bahsettiğim motorlardan birini seçmek zorundayım kimsenin profili verdiği msjları bilmem nesi kimseyi ilgilendirmez. herkes haddini bilmeli. yok büyük harf yok ukalalık yok trollük siz ne içiyorsunuz ?
motorsiklet hakkında bilgi edineceğim bir yer diye bakarken burası 2000 li yılların başında ki chat odaları gibi olmuş selam verene dalıyorsunuz...
gerçekten yazık.
yazdığım motorları daha önce kullanmadım maddi sorunlar yüzünden 2016 yılında vstrom 650 mi satmak zorunda kaldım yeniden bişeyleri toparlamaya başladım geldim buraya bir heyecanla soru sordum fikir almak istedim
seviye ne kadar önemli kimi büyük harften yazmış kimi ukalalığa kimisi trollüğe ya bu nedir nasıl bir zihniyettir.
yazıklar olsun daha da girmem bu siteye pişman ettiniz
İNSANA SAYGI KENDİNE SAYGI DEMEKTİR.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:08 ----------
geçmişime bakarsanız motorumla olan resimlerimi görürsünüz.... 6 yıl önce yine bakarsanız açtığım konulara trollükle falan bi alakam olmadığınıda görürsünüz.
yanlış yapıyorsunuz hemde çok. bu kul hakkıdır. bu mevzu söyle olmalıydı ben büyük harfle yazınca bana cevap veren kişi laf sokmak değilde ''kardeşim küçük harfle yazarmısın'' demeliydi. bende mahcup olup tamamdır derdim. düzeltirdim.
konu kapanırdı.
nerelere geldi konu.... gerçekten acayip şaşkınım. ve pişmanım.
Konu bir yerlere gelmedi. Kafanızda mı kuruyorsunuz. İsteyen istediğini düşünür istediğini yazar, görmek istemediğiniz üyeyi engellersiniz. Kimseye had bildirmek kimseye düşmez. Şu verdiğiniz tepkiler bile tuhaf. Madem amacınız bilgi edinmek, bunun haricindeki yorumlara cevap vermezsiniz olur biter.
Sizdiniz. Yazdıklarınızın forumdaki ve ülkedeki trollerden farksız olduğunu düşünüyorum. Bu şahsi düşüncemdir engellenemez, yanlış düşünüyor da olabilirim. Bu da benim hata yapma özgürlüğümdür. Ayrıca atıfta bulunma ve iftira atma özgürlüğüm de var, kul hakkı yeme hatta kulak kılı yeme özgürlüğüm de var. Burada konu açıp tavsiye isterken diğer üyelerin istediği gibi davranabileceğini kavradığınız zaman daha sorunsuz bilgi alışverişi yapabilirsiniz. Yoksa böyle masturbasyonumsu küçük tartışmacıklardan öteye geçemeyiz.
Hocam sonradan farkettim muhasebeci oldugunu. Muhasebeciler nedense genelde CAPS LOCK acik kullaniyor, inatla bir de. Nedendir bilemiyorum. Eskiden kullandiginiz paket muhasebe programlari oyle bir ihtiyaci vardi belki.
Hatta ben normalde buyuk harflerle yazanlarla dalga gecerim, "Muhasebeci misin?" diye )
Bu foruma giriyorsanız, burayı kullanıyorsanız, forum kurallarına uymak zorundasınız... Neyin çok önemli veya önemsiz olduğunun kararını biz zaten yıllar öncesinde verdik, o yüzden üzerinize vazife olmayan konular hk. yorum yapmayın, vazifeniz olan kuralları yerine getirin, getirmemekte ısrarcıysanız, tutumumuzu değiştirmesini de biliriz.
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
levent peki dün sikayet ettiğim elamanın "s..kerim" dediği mesaj için troll hesabı banlamak yerine neden mesajlarını sildiniz?
Tartışma amaclı sormuyorum, kurallardan bahsediyorsak troller neden hala forumda var? Neden her konuda küfürler var?
Bakın sansürlü s..m tarzı küfürler değil dünkü mesaj acık acık yazılmıştı.
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
Adamın ilk mesajına bakarsak , hiç büyük harf kullanmamış , ben mı yanlış görüyorum , ne kadar uzamış konu, pes.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)