Suzuki gsxr 600 usta onerisi
Reklamlar
-
Hayırlı ramazanlar arkadaşlar balikesir merkezde oturuyorum izmir bursa manisa civarında suzuki cihazı olan işinin ehli bir usta önerisi olan varmı motorumda su arıza kodlari var
C28 orta gaz kelebegi aktuatör
C46 egzoz kontrol vanası aktivatör arizasi var
Reklamlar
-
Hocam çoklu silindirli motorlar için sağlam mekanik ustası bulmak bile zor ve sizin işiniz elektrik-elektronik işi. Dikkatli olmanızı tavsiye ederim.
Öncelikle internete Suzuki c28 ve Suzuki C46 diye yazdığınızda tamiratları ile alakalı çokça döküman çıkıyor. Öncelikle bunları kendiniz uygulamanızı tavsiye ederim.
Usta tavsiyesi isterseniz de İzmir Urla da "Motorcu Sabri Usta Ve Oğulları" var. Bu esnafı tavsiye ederim.
Kolay gelsin.
-
-
Kadir4510 adlı üyeden alıntı
Hayırlı ramazanlar arkadaşlar balikesir merkezde oturuyorum izmir bursa manisa civarında suzuki cihazı olan işinin ehli bir usta önerisi olan varmı motorumda su arıza kodlari var
C28 orta gaz kelebegi aktuatör
C46 egzoz kontrol vanası aktivatör arizasi var
Dostum İzmir dedin ve şifanı buldun. Motomania var. Gökhan. Bu adamın ustası var Turan usta. Tüm Türkiye bir yana bu adamlar bir yana. Git ne dediğimi anlayacaksın. Zaten Youtube'a "motomania izmir" yazarsan Gökhan'ı tanıyacaksın. Kafa karışıklığı olmaması açısından konuyu kapat. Dediğim yer tek adrestir.
“Bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim.” Mevlana
-
bursa bey moto teşkilat motosikletlerini falanda tamir ediyorlar. Kendileri o bölgedeki en iyi ustalardan bi görünebilirsiniz.
-
Teşekkür ederim izmirin neresinde
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)