2020 yılı cbr1000rr -r 214 beygir ile adından bahsettirecek.
https://youtu.be/oid6JrLpkxg
Ben eski tasarımı daha çok beğeniyorum.
2020 yılı cbr1000rr -r 214 beygir ile adından bahsettirecek.
https://youtu.be/oid6JrLpkxg
Ben eski tasarımı daha çok beğeniyorum.
İsimlendirme çok komik olmuş bence 1000RR-R Nedir üç beş R daha koysalarmış
1000CC Superbikeların hepsi çok hızlı zaten eskileri bile çok hızlı. Süspansiyon, fren ve elektronik yardımcılar konusunda da iddialıdır umarım. Malum japonların en zayıf yönü buralar bence Avrupalılara karşı.
Honda baya baya devrim yapmış.
Bu niye 200hp olmuyor derken 14500 devirde 214 hp ve 12500 devirde 113 nm çıkarmayı becerdiler.
Model 2 versiyon olacak.
Başlangıç fiyatı avrupa için 22bin euro olarak öngörülüyor. SP modeli sanırım 26bin civarı olacak.
Yeni model RCV213'den baya bir şeyler almış.
Henüz tam incelemedim ama sanırım kaplama da benziyor.
Honda ayrodinamik kaplama diye bir naneden bahsediyor sanırım sürtünme katsayısını bir hayli düşürmüşler.
Güç artmış ama biraz kilo da almış motor.
Resmi veriler 201 kg diyor.
Video ve fotogaleri
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Seneye arka maşayı da tek kollu yaparlar, al sana Ducati
Git gide Ducati'ye benzemiyor mu? Yoksa bana mı öyle geliyor.
tasarım bildiğin rs200 bacac
Egzos sizce böyle daha mı iyi ?
600rr daki gibi olsa çok daha güzel olmaz mıydı ?
O egzoz kavga anında zopa olarak kullanmak için var.
japon diye çinli bir firmayamı çizdirmişler acaba aynı alibabada ki 250 cc çakmalar çakması bol r si olan modellere benziyor, bir önceki kasayı bozmasalarmış daha iyiydi aerodinamik amaçlı yapılıp sonra buna far falan takalım satarız çok uğraştırdı emek boşa gitmesin demişler resmen
Ducati gibi olmuş maşa farkı var sadece sanki.Klavye basılı mı kalmış model ismi yazarken bu R ler çok anlamsız bence
egzoz aşırı büyük duruyor, 600rr daki gibi sele altı olsa daha iyi olurdu
Ben baya beğendim. Şahsen ben pek RS'e benzemetemedim ama Ducati alıntılamaları var. Egzoz içerdeki gücün betimleyicisi olarak göstermek için o kadar büyük yapılmış sanırım . Fakat isimlendirmede bir o kadar saçma olmuş. Söylemesi bile zor.
Harbi t..klı makina yapmışa benziyor Honda. Böyle ağır mağır, güçlü bi motor. Öyle eski modellerdeki tüy siklet hafiflik, kısa aks mesafesi gibi arayışlar gitmiş, yerine böyle oturaklı ağır siklet bir abi gelmiş.
Tamam Racingsin anladık bu kadar çok R koymanın anlamı ne?
bence güzel olmuş.
Bautista ve HRC Kawadan kan almaya geliyor.Mikerler estetiğini diyip çirkin yapmışlar
Plakalık yok. Çirkin duruyor diye sökmüşler mi?
bu resimdeki model wsbk için olan sanırım.ama çok güzel görünüyor.bizim yayladaki evi satıp alırım gelince.Egsozu da artık peder nereme sokarsa...
Yamaha YBR-125 2008/Honda DYLAN 2008/Honda CBF-150 2011/Kawasaki ER-5 2005/Yamaha fazer8 2011/YAMAHA YZF R1 2010/YAMAHA YZF R1 2014/HONDA CBR 1000RR 2014+YAMAHA YBR-125 2012
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)