Bajaj RS 200 vs Suzuki GSX 250R
Reklamlar
-
Arkadaşlar motorum cbr 125r'ı sattım.ABS'siz bir daha motor sürmek bile istemiyorum o yüzden bajaj ve suzuki arasında kaldım.Arada 4 bin tl fark var suzuki'nin tasarımı filan bayağı hoşuma gitti fakat youtube'da fazla inceleyen yok kararsız kaldım sizce hangisini almalıyım?
Reklamlar
-
abs dedin ve istanbul gezgini şimdi buraya damlayıp abs'nin ne kadar muhteşem bir herze olduğunu beyan edecek.
-
Bütçe yetiyorsa tabiki suzuki
-
-
RS200 16950 TL, GSX-R250 25950 TL. Sen ikinci el mi bakıyorsun ?
-
degerli kardesim ? duzuki cidden pahali iki marka arasinda nasil kararsiz kaldin ?
bize motosiklet ten beklentini anlatirsan ve butceni ona gore sana yardimci olmaya calisalim,
-
Anlat. Burada pusuya yatmış dinliyor seni.
-
Seko adlı üyeden alıntı
RS200 16950 TL, GSX-R250 25950 TL. Sen ikinci el mi bakıyorsun ?
İkinci el düşünüyorum.Fakat gsx-250r'ın ikinci el piyasası henüz oturmadı kararsız kaldım
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:04 ----------
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
degerli kardesim ? duzuki cidden pahali iki marka arasinda nasil kararsiz kaldin ?
bize motosiklet ten beklentini anlatirsan ve butceni ona gore sana yardimci olmaya calisalim,
Bütçem max 22bin
-
22 bine 2017 sıfır dominar alabilirsin yada cf moto nk400. piyasa öyle bir hale geldi ki 250cc ye verilecek para değil 22 bin
-
dominar güzel bir tercih olabilir bence heybetli ve güzel motor ,
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:08 ----------
Angrypower adlı üyeden alıntı
Anlat. Burada pusuya yatmış dinliyor seni.
hokahey adlı üyeden alıntı
abs dedin ve istanbul gezgini şimdi buraya damlayıp abs'nin ne kadar muhteşem bir herze olduğunu beyan edecek.
Bu boş yorumlarda olmasa forumda zaman geçmeyecek,
-
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
dominar güzel bir tercih olabilir bence heybetli ve güzel motor ,
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:08 ----------
Bu boş yorumlarda olmasa forumda zaman geçmeyecek,
Bak pusudan hemen saldırıyor. Sansar gibi mübarek
-
Bencede en güzeli dominar.Alt devirlerdeki gücü seni tatmin edecektir.
-
GSXR 250'lik japonlar arasında alınacak sonuncu motor.
-
GSXR250 140 top speed'i ile alınacak gibi değil bence.
-
Top speed'e göre motor seçmek ne kadar doğru? Diğer motor 150 km yapıyor onu mu seçelim? Alt devirlerdeki tork, gaz tepkisi, yol tutuş, yakıt tüketimi denen kavramlara bakmayalım mı?
Ktm duke 250 abs en fazla 140 km hız yapıyor ama alt devirlerdeki Torku, ilk hızlanması, yakıt tüketimi ve mükemmel viraj kabiliyeti var. Bajaj 150 km hız yapıyorsa onu mu tercih edeceğiz?
Ayrıca motor kullanmak sürekli hız yapmak demek değildir insanları da sürekli bu yöne kanalize etmeyin.
-
Herşey hız diye bir laf çıkmadı ağzımdan almamak için sadece CBR125 hızında gitmesinin yeterli olduğunu belirttim. CBR250 zaten 175 civarı hız yapıyor çok büyük bir tork ve hız düşüşü olucaktır GSXR250'ye geçince.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:49 ----------
KTM modelleri Suzuki'den piyasa olarak çok daha canlı ve yedek parçası vs çok daha yaygın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:53 ----------
Alınabilecek motorlar:
R25 ABS
MT25 ABS
RC250-390 ABS
KTM250-390 ABS
-
Kimse Suzinin ağırlığına bir şey dememiş. Leş...
-
alikagan adlı üyeden alıntı
Herşey hız diye bir laf çıkmadı ağzımdan almamak için sadece CBR125 hızında gitmesinin yeterli olduğunu belirttim. CBR250 zaten 175 civarı hız yapıyor çok büyük bir tork ve hız düşüşü olucaktır GSXR250'ye geçince.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:49 ----------
KTM modelleri Suzuki'den piyasa olarak çok daha canlı ve yedek parçası vs çok daha yaygın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:53 ----------
Alınabilecek motorlar:
R25 ABS
MT25 ABS
RC250-390 ABS
KTM250-390 ABS
R25'e baktım 26.200 piyat pahalı gibi top speed benim için fazla önemli değil 140-160 olması bile bana yeter.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:03 ----------
RoofRoof adlı üyeden alıntı
GSXR 250'lik japonlar arasında alınacak sonuncu motor.
Japonlar arasında max 22 bin tl'ye ne önerirsin? (ABS'li)
-
alikagan adlı üyeden alıntı
Alınabilecek motorlar:
R25 ABS
MT25 ABS
RC250-390 ABS
KTM250-390 ABS
La bu CBR500 ile 175'i zor görüyorum millet nasıl 250'lilik motorla 175 yapıyor anlamıyorum.
-
RoofRoof adlı üyeden alıntı
La bu CBR500 ile 175'i zor görüyorum millet nasıl 250'lilik motorla 175 yapıyor anlamıyorum.
15k devir çeviriyor makine. Bırak da görsün. Senin CBR kaç k devir çeviriyor. Adamlar full performans odaklı makine yapmışlar. 9lt/100km benzin yiyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)