R25 aldım insanların tepkilerinden sıkıldım.
-
Yaklaşık 1 buçuk ay önce R25 aldım ilk motorum olmasada çok fazla motor tecrübem yoktu bende tercihimi R25'ten yana kullandım fakat insanlar özellikle hayatında motosiklete artçı olarak bile binmemiş insanlar.
+Bi bassana bundan ses çıkıyor mu ? Yok çıkmıyormuş niye 600'lük almadın.
+şu 400 basanlardan alsaydın.
+Buna 16.700 vereceğine 2.el honda 600'lük alırdın
gibi tepkilerden sıkılmaya başladım. Diyorum ki okadar tecrübem yok onlar hata affetmez vs. nolcaaak yaa ikiside aynı diyor. ha bide bu fiyata araba alınır diyen amcamları söylemiyorum bile. Sıkıldım bu tepkilerden. Sizde yaşıyor musunuz bu gibi tepkileri ?
Reklamlar
-
Kimin ne dediği umrunda olmasın. 16700 e alacağın 600 lüklerin çoğunun canı çıkmış durumda.
Motosiklet tamamen keyif işi. İlla 4 silindir olacak diye birşey yok.
He de geç
-
250 yazıo ama 600lük
300 yapıyor
12ye aldım dersen karşı tarafın ağzına laf vermemiş olursun yapacak bişi yok
-
geçen arabayla işe gittim,daha önce motoru görüp o paraya araba alırdın diyen yeni güvenlikci , abi bu trafikte arabaya binilir mi ? dedi kürekle ağzına vurasım geldi o an..
-
harbiden o kadar paraya 600 lük alınırdı :D :D :D
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ybr,cbf sürerken bize ne getirdin pttci kardeş,benim kargom nerde kaldı demelerinden iyidir.
-
Ne 600'lüğü ne 600'lüğü!!! O paraya R1000 alırsın hemde daha 49 binde.
-
6000 liralık cbfme yazın köyüme gittiğimde bu para bu motora verilirmi diyorlar..cahillik işte..bildiğin yolda devam..hayat ve zevk sana ait...
-
mete_han adlı üyeden alıntı
6000 liralık cbfme yazın köyüme gittiğimde bu para bu motora verilirmi diyorlar..cahillik işte..bildiğin yolda devam..hayat ve zevk sana ait...
CBF'in sıfırı 5.900, seninki 2.el..nasıl 6000 lira oldu, turbo filan mı taktın?...
-
dyavol-77 adlı üyeden alıntı
CBF'in sıfırı 5.900, seninki 2.el..nasıl 6000 lira oldu, turbo filan mı taktın?...
tam yatarayak sağlam kitledin valla...woooaaaaa...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Çok takılma aynen deyip geç.Kaçan kovalanır.Çokta diretme.
-
600lük alsaydın da aynı adamlar "bunun parçası pahalı yakıtı çok onun yerine r25 alaydın " diyeceklerdi. konuşmak için konuşan çok.
bir çok motorcunun hayal ettiği, kumbarasına para koyup uğruna ek iş yaptığı, popüler bir motora biniyorsun. bolca kilometre yapıp keyfini sürüp yeni yeni anılar biriktirmek varken birkaç kişini lafına takılma bence.
-
-
Uğur adlı üyeden alıntı
Ybr,cbf sürerken bize ne getirdin pttci kardeş,benim kargom nerde kaldı demelerinden iyidir.
R25 ile markete sigara almaya girdim, bakkalcı abi "sizinde işiniz zor ekmek parası için bu eziyet çekilirmi" dedi, "doğru söylüyorsun abi Allah kolaylık versin onlara ben zevkine biniyorum" dediğimde yüz ifadesini görseydiniz motoru bırakırdınız, ha bu arada motor çok net görünüyordu, demem odurki motorun cinsi modeli farketmiyor takılmamak lazım.
-
araba alınır diyorlar ya, zaten iki arabam var deyince yüzleri öyle düşüyor ki.
fakir temennisi heralde.
-
2003 veya 2004 senesiydi. Babamın tekstil işi yapan bir tanıdığı Autoshow fuarından Ferrari satın aldı. Bütün camiada bu adam konuşulur oldu. Adam thy nin tarifeli uçağına binse ferrarin var ne işin var ekonomi sınıfında deniyor, berbere gitse, berberi evine getirtsene ne işin var adamın dükkanında deniyor, ogs cihazında kredi az yazsa, ne biçim herifsin ferrariye biniyorsun, ogs de kredi az lafları yapılıyordu. Bunlar samimi tanıdıkları tarafından yapılan yorumlar. Her ışıkta yanına gelip hadi gazlasana diye taciz edenler, yolda önünü kesip adamı durdurmaya çalışanlar, durmadı mı bağırıp küfredenler, kimdir-nedir belli olmayan adamların koşarak arabayı ellemeye, kapıtını-bagajını açmaya çalışmaları da adamın bize anlattıkları. Adamin bir de C320 Mercedes'i vardı, günlük hayatta onu kullanıyordu. En sonunda baskılara dayanamayıp, Ferrari'yi sırf bu yüzden sattı. Önceleri, yerine helikopter almak için mi sattın dediler, sonra madem fakirdin niye o arabayı aldın, biz sana demedik mi dediler.
Benim anlattığım uç bir örnek. Ama bir mal aldın mı, bizim insan hemen pisleşir. Dışlar. Bizim millet arabesk toplumu. İnsanımız diğer insanları fakir sever, aciz sever. Pahalı ürünlerin mülk olarak kendini sever. İçindekini sevmez. Yolda Porsche görmek ister ama içi boş, sürücüsüz porsche lar sokaklarda dolansın ister. Güzel bir arabayla dolanırken, önce arabaya bakılır, off ne araba be, ne güzel be denir. Sonra bir de içindekine bakarlar, işte o bakış fenadır. Hemen içinden ne küfürler geçtiğini anlarsın. Resmen söver.
Tacizlere kulak asmayacaksın. Trafikte sinir olmamayı başarmak gibi zor bir iştir abuk subuk soruları cevapsız bırakmak. Her şeye he deyip geçip, yoluna devam edeceksin aga. Başka çare yok. Herkese, her cahile, her aşağılık kompleksli insana laf yetiştiremezsin.
Ha gelir adam gibi, arkadaş bu motorla ilgileniyorum, nedir ederi, gidişi, manevtası falan sorar, o zaman otur 1 saat motorunu anlat. Onlara laf yok. Onları da zaten baştan tanırsın.
-
bence bunun tepki olarak algıladığını bilseler hiç konuşmazlardı. biraz burnun havada takılırsan dertlerine çözüm olucaktır
-
banada z 300 aldığım zaman aynı tepkileri verenler oldu,600 lük alsana buna bu kadar para verilirmi vs.benimde cevabım netti,para benim param beraber mi kazandık sanane!!!
-
dostum ben de ilk motorumu R25 aldım ve aynı tepkileri gördüm.. Egzoz tak, geniş lastik tak, aldın mı en az 600cc olacak, 299km/h görmeyen racing mi olur? vs.
İlk başlarda insanları ciddiye alıp acemiliği atmak için aldım, orjinal ebat lastik daha iyi yol tutuyor diye açıklama yapardım şimdi bir çoğuna cevap bile vermiyorum verdiklerime de 'ilk arabanı ferrari alırmısın?' diyorum susuyorlar. Takılma böyle cahil muhabbetlerine başına bir şey geldiği zaman da 'motor şeytan işi' derler..
-
En güzeli bu tarz cahil insanlara hiç yüz vermemek hiç alakadar olmamak.Yukarıda bir arkadaş çok güzel yazmış.Kıskanç,fesat ve arabesk bir toplumda yaşıyoruz.İnsanlarımız aşırı derecede mal düşmanı ve cahil.Büyük ihtimalle sana acayip acayip sorular soran çoğu kişide R25 alacak kadar para vardır yoksa bile kredi çekebilir.Ama asıl iş parada değil cesarette.O insanların içi gidiyor o motosikleti sürmek için ama ne yazık ki motosiklet kullanacak Güven Özveri ve Tecrübe yok.Bu yüzden car car konuşup moral bozmaktan başka bir iş yapmazlar.Klasik toplumsal kompleksimiz benim param yada cesaretim yok ben sahip olamıyorsam kimse sahip olmasın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)