Yamaha yzf r125 mi KTM rc125 mi
Reklamlar
-
Öncelikle yzf alıcısı çok daha kolay satabilirsin. Yzfnin motor bloğu kaliteli geri kalanı tırt. 40 binde sübap ayarı çekilen ve hararete karşı baya dirençli bir makinedir. 125lik motorlar 8-9 bin devirlerde şişmeden gitmez bu araç gidiyor. Ktm rcyi bilmiyorum ama ktm bana göre kaliteli bir marka değildir. Yamahada öyle, özellikle 125lerde kalite arama zaten. Tavsiyem r125dir, kullanmış biri olarak başlangıç süresi seni baya götürür ve motosikleti sana sevdirir. İlgisi çoktur.
Reklamlar
-
Rc 125 de abs var mi ki. Ben rc250 var biliyorum
-
viperking adlı üyeden alıntı
Rc 125 de abs var mi ki. Ben rc250 var biliyorum
var ktmrc125 te abs
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:09 ----------
Güncel +++++
-
leons adlı üyeden alıntı
Öncelikle yzf alıcısı çok daha kolay satabilirsin. Yzfnin motor bloğu kaliteli geri kalanı tırt. 40 binde sübap ayarı çekilen ve hararete karşı baya dirençli bir makinedir. 125lik motorlar 8-9 bin devirlerde şişmeden gitmez bu araç gidiyor. Ktm rcyi bilmiyorum ama ktm bana göre kaliteli bir marka değildir. Yamahada öyle, özellikle 125lerde kalite arama zaten. Tavsiyem r125dir, kullanmış biri olarak başlangıç süresi seni baya götürür ve motosikleti sana sevdirir. İlgisi çoktur.
KTM nin ve Yamaha nın neye göre kalitesiz olduğunu açıklasaydınız daha iyi olurdu
-
leons adlı üyeden alıntı
Usta motor bloğu hariç gerisi tırt demişsin diger tum özellikleri övmüşsün
-
Ktm ve yamahanin malzeme kalitesi cogu dusuk cc motorlarinda kotudur ki buyukleride pek farkli degildir. Cogunu denemis ve test etmis biri olarak sunu soyleyebilirim hic biri ducati veya kawasaki olamiyor. Plastik aksamlari, sase aksamlari, masnetler, amortisorler, jantlar vs kaliteli olmuyor. Motor bloklari saglam oluyor fakat geri kalan aksamlar sikintili genelde. Fazlasiyla bu konuda takintiliyimdir ne olduklarini cok incelerim. Çin malinda gormedigim bazi seyler gordum yamahada.
Yzf motor blogu kalitelidir. Blok ve sase saglam olsun gerisi degisir zaten.Sen kalite pek arama kucuk cclerde.Bulamazsin o konuda cbr en kotusudur zaten. Neyse sunu diyeyim r125 goruntusu cok iyi acikcasi rc125 cok tipsiz duruyor. Demek istedigim sunu iyi anlayin kucuk cclerde yurur aksamlari kaliteli geri kalanin cogu tirt oluyor marka olsalarda.
-
Baska bir tavsiyesi olan?
-
04 Aralık 2016, 10:42
-
05 Aralık 2016, 17:57
-
05 Aralık 2016, 21:26
Ktm rc nin üstünde diablo rosso lastikler var tercihim rc den yana
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler