Bugun piyasaya Suzukinin tanıttığı GSXR125 modeli hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum;
Motordan Fotoğraflar
Bugun piyasaya Suzukinin tanıttığı GSXR125 modeli hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum;
Motordan Fotoğraflar
http://www.motorcyclenews.com/news/n...125-unleashed/
https://www.facebook.com/Suzuki-GSX-...7996523005191/
yorumlarda hiçbirşey yazan yok satıştan sonra alsınlar o zaman belli olur ama tek silindir bayar insanı pulsar 200 gibi olmalıydı 125cc yetmez.. en azından 150cc olabilirdi.
gerçi yurt dışında çok ucuza satılıyor bu motorlar türkiyede ne hikmetse herşey pahalı.. zaten bu ürün çoktandır vardı piyasada gixxer olarak geçiyordu fuarda isim değiştirip pişirip sürmüşler piyasaya...
Jantlar kötü, ön disk çok büyük kötü duruyor, egzoz çok dandik durmuş gerisi güzel
Estetik kaygidan daha çok, sağlamlık hafiflik, isgorurluk ve frenaj üzerinde kafa yorulmuş.
Hani, "bayan"a motor başlığı açan bayanlar(!) var ya? Heh, tam onlara göre.
Bir suzikici olarak yine far ve egsoz faciasiyla karşı karşıyayız..
Kawasaki'den feyz alsınlar...
Buradan tüm caponyaya sesleniyorum, estetiktisyenleriniz çalışsın, dizaynatorleriniz çalışsın kardeşim...
Oh be, dedim
Ben yeni başlayacaklardan biriyim ve hala motosiklet marka model arayışındayken sizin saydıklarınız aslında şu anda tam da benim aradığım şeyler.Sağlam olsun ki benim acemiliğime dayansın, hafif olsun ki zaten hayatında motosiklet kullanmayan birisi için sizlere hafif gelen bir motosiklet bile bence çok ağır, iş görürlük ve frenajda listenin başlarında yer alıyor... Bayan değilim ama piyasa usturuplu bir fiyattan gelmesini merak ve sabırsızlıkla bekliyorum
Motorun fiyatı hindistanda 90.000 delhi olarak gözüküyor cevirince yaklasık 4bin küsür tl buraya gelince satış fiyatı kaç olur sizce ?
motor çok cılız duruyor, ninja sl gibi olmuş sanki
Fotoğraftan motora gömebilen tek milletiz he, bi durun gelsin bakalım gelecek mi.. Cbr 125 'e muadil birşey olur. Kaslı, böbrekli birşey olmasını beklemek ne kadar doğru?
Bence diğer ülkelerden farklı olarak bizim pazara direk çift silindir, 250 cc ile girseydi piyasayı baya bir sallardı.
Suzukinin görünüş olarakta güzel motorları var mı var. Fakat genel olarak diyebiliriz ki, suzuki japonya nın Citroen'i.
bisiklet gibi oluyo bunlar bianchi ile ortak çalışma herhalde
Çok güzel duruyor da bi türlü tek far sevemedim ben
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)