Kadın için önerebileceğiniz ss motor
-
selam foruma yeni üye oldum. Supersport bir motor almak istiyorum. ilk deneyimim olacak 23 yaşındayım. 1.76 boyunda 80 kilo bayanım önerilere tamamına ihtiyacım var beni zorlamayacak ilk acemiliği atabileceğim yakıt konusunda zorlamayacak bir model arıyorum aynı zamanda uzun yol yapabileceğim birşey olsun istiyorum aklımda honda cbr250r var ama emin değilim şimdiden teşekkürler tavsiyeler için
Reklamlar
-
Hyosung harici herhangi bir motosikleti kullanabilirsiniz. Aralarındaki en az yakanı, cbr250. Çift silindir olanların yakıtı biraz daha fazla olur.
Ninja250 sl de olabilir fakat uzun yolda cbr kadar rahat olacağını sanmıyorum. Hem sele hem de titreşim açısından...
-
hyosung hiç düşünmedim zaten dediğin gibi aklımda cbr250 vardı zaten ninja250 sl yi düşünmedim değil açıkçası teşekkür ederim tavsiye için
-
cbr 250.
İyilerin dostu kötülerin düşmanı. Her ortamın olmazsa olmazı.
Chooper toplantısı var bi bakıyosun cbr orda. Racinglerde de var cbr.
endurocularında arasında var muhakkak Başlangıç motorumu cbr yine.
125likten geçişmi hedef yine cbr
Neyse cbr 125le başlamanızı öneririm. 250cc deyip geçmeyin başlangıç için güçlü kaçar.
-
-
sanırım ss değilde st arıyorsunuz çünkü cbr 250 olsun ninja sl 250 olsun bunlar ss'ten ziyade st tarzında. direk ss derseniz yzf R125, R25 yada hyo gt250R demekten başka seçenek aklıma gelmiyor. herneyse st, ss tartışmasına girmeden size gidecek motor cbr 250 veya ninja sl250 olur kanaatindeyim yinede ikisinede bir oturun bakın hangisi içinize sinerse onu alın.
bu arada umarım ekipmanlarınız tamdır ve imkanınız varsa eğitim alın diyoru.
-
nines adlı üyeden alıntı
sanırım ss değilde st arıyorsunuz çünkü cbr 250 olsun ninja sl 250 olsun bunlar ss'ten ziyade st tarzında. direk ss derseniz yzf R125, R25 yada hyo gt250R demekten başka seçenek aklıma gelmiyor. herneyse st, ss tartışmasına girmeden size gidecek motor cbr 250 veya ninja sl250 olur kanaatindeyim yinede ikisinede bir oturun bakın hangisi içinize sinerse onu alın.
bu arada umarım ekipmanlarınız tamdır ve imkanınız varsa eğitim alın diyoru.
r25 ve cbr 250 arasındaki ayrımı bana açıklar mısın
Az silindir, çok iş
-
BatuhanK adlı üyeden alıntı
r25 ve cbr 250 arasındaki ayrımı bana açıklar mısın
motorun üzerine yatarak sürme olayı. gidon yapısı biraz daha dar açılı ve alçak. bu genel olarak ss'lerin st'lerden farklarından biri gibi düşünebilirsin.
R25'i fazla incelemedim R25 konusunda yanılıyor olabilirim.
-
nines adlı üyeden alıntı
motorun üzerine yatarak sürme olayı. gidon yapısı biraz daha dar açılı ve alçak. bu genel olarak ss'lerin st'lerden farklarından biri gibi düşünebilirsin.
R25'i fazla incelemedim R25 konusunda yanılıyor olabilirim.
Ateş, su, hava, tahta element uydurmayalım. Honda-motosiklet-ss kısmına bakarsan cbr 250 yi görürsün ki cbr serisi komple ss. Amatörler sadece profesyonel 250cc 4 silindirli motosikletleri mi ssten sayıyorsun sadece.
-
Mersin İl Temsilcisi
ilk deneyim olacak ve herkes ss olarak cbr 250 diyor..
bir bayana hem de..
erkek olsa, 125 ybr, cbf 150, apache vs derdi..
hem de ss olarak cbr denmesi ayrı bir olay!
hani ehliyet sormalar?
hani korumalıklar, sürüş kursları sormalar*
-
yürekçe adlı üyeden alıntı
ilk deneyim olacak ve herkes ss olarak cbr 250 diyor..
bir bayana hem de..
erkek olsa, 125 ybr, cbf 150, apache vs derdi..
hem de ss olarak cbr denmesi ayrı bir olay!
hani ehliyet sormalar?
hani korumalıklar, sürüş kursları sormalar*
Forum ahalisi olarak tek sorunumuz bir soru sorulacaksa sormayı akıl eden kişi soruyu soracağına diğer kişilerin neden sormadığını eleştirmesi :D
-
Motor cinsiyetlere göre ayrı üretilmiyor.
Motor alanların
%80 lik kısmı maddiyattan dolayı kartela dar ve alternatif yoktur
%10 luk kısmı beğendiği motora biner kimsenin lafına bakmaz
Geriye kalanlar ise kendine göre değil milletin zevkine göre hareket etmeye çalışır.
Buda onları memnun eder..
Baba bu sana gitmemiş olmamış yaa..
Hadi yaa neden..?
Abi sana yeşil bir çappır gider şöyle derili felan krokodil tarzı..
Ertesi gün
Kask olmamış, O motora Scoyco eldivenlemi binilir. Uzar gider..
Velhasılı tecrübe yoksa tipini beğendiğin hafif bir motor tercih et.
Bayanlar için büyük handikap motor ağırlığıdır.
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
-
Mersin İl Temsilcisi
EmreKocyigit adlı üyeden alıntı
Ateş, su, hava, tahta element uydurmayalım. Honda-motosiklet-ss kısmına bakarsan cbr 250 yi görürsün ki cbr serisi komple ss. Amatörler sadece profesyonel 250cc 4 silindirli motosikletleri mi ssten sayıyorsun sadece.
pek tabii biliyorsun ki o model st dir.
ama satış politikası olarak ss kategorisinde
ss motosiklette artçı oturağı pek olmaz ;)
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:31 ----------
Forum ahalisi olarak tek sorunumuz bir soru sorulacaksa sormayı akıl eden kişi soruyu soracağına diğer kişilerin neden sormadığını eleştirmesi :D
ben öneride bulunmadım ki, bulunanların yorumlarına yorum yaptım.
tek akıllı sizsiniz di mi?
gördüğünüz gibi kapak oturmadı...
-
pek tabii biliyorsun ki o model st dir.
ama satış politikası olarak ss kategorisinde
ss motosiklette artçı oturağı pek olmaz ;)
Halk arasında Basur diye bilinenin gerçekte hemeroid olması gibi. Dediğine çıkarsak r6 600rr da st. Bu forumda binlerce kez açılan konuda ss olarak geçen motorları bi bayanın motosiklet önerisinde yok o ss değil St demek şov bence
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:35 ----------
ben öneride bulunmadım ki, bulunanların yorumlarına yorum yaptım.
tek akıllı sizsiniz di mi?
gördüğünüz gibi kapak oturmadı...
Ben öneride bulunduğunu mu söylüyorum. Dediğime çıkmışsın bulunanların hatalarını yüzüne vurmaktansa o eksiği sen sorup giderirsin. O soruyu sormayı atlayan herkese laf atmanın manası yok. Ne kapağı kardeşim 14 yaşındamıyız.
-
sizin için en uygun en hafif en eğlenceli ve en güvenli motorun kawasaki 250sl ABS olacağı düşüncesindeyim.
-
Mersin İl Temsilcisi
Halk arasında Basur diye bilinenin gerçekte hemeroid olması gibi. Dediğine çıkarsak r6 600rr da st. Bu forumda binlerce kez açılan konuda ss olarak geçen motorları bi bayanın motosiklet önerisinde yok o ss değil St demek şov bence
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:35 ----------
Ben öneride bulunduğunu mu söylüyorum. Dediğime çıkmışsın bulunanların hatalarını yüzüne vurmaktansa o eksiği sen sorup giderirsin. O soruyu sormayı atlayan herkese laf atmanın manası yok. Ne kapağı kardeşim 14 yaşındamıyız.
emin misin?
ben durum tespiti yapıyorum..
sen de yap....
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
emin misin?
ben durum tespiti yapıyorum..
sen de yap....
Haftasonu Mersine gelirim bi çayını içerim beraber durum tespiti yaparız
-
Gençler sakin olsun. ağzımda st ss çıkmaz olaydı keşke ne bu böyle.
-
Bayanlar genelde cbr 250rr kullanıyor. Sanırım vardır bir bildikleri.
-
Bu konuyu aynı yaşta erkek birisi açsa ağzını burnunu kırmıştınız.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)