Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

honda cbr 125 yardım..

REKLAM ALANI

Motosikleti
    SUZUKİ GSX 750 F
    ben 14 yaşındayım 2 sene sonra honda cbr 125 ve a1 ehliyet almak istiyorum ama para biriktirme konusunda yardıma ihtiyacım var suan motor için 55 tl birikmiş param var.sizin önerileriniz nedir bu konuda nasıl biriktirmeliyim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    MazhaRR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    Abicim çok kasma para biriktircem diye git önce bir çikolatalı süt iç kafan yerine gelsin.
    Osm@n bunu beğendi.

Yasin D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    22" Bajaj NS 200

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:07 ----------

Arkadaşlar 19 Yaşındayım Allah Nasip kısmet ederse, askerden sonra Ninja H2 almayı düşünüyorum, cebimde 16 lira birikmiş para var ama 8 Liraya sigara alacağım, 6 Lira bana kalıyor nasıl bir yol izlemeliyim.
    Sokollu bunu beğendi.

mustafa42121 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Yasin D adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://i.hizliresim.com/QBk6gk.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:07 ----------

Arkadaşlar 19 Yaşındayım Allah Nasip kısmet ederse, askerden sonra Ninja H2 almayı düşünüyorum, cebimde 16 lira birikmiş para var ama 8 Liraya sigara alacağım, 6 Lira bana kalıyor nasıl bir yol izlemeliyim.
    H2 lere bebeler biniyor. H2r yada s1000rr hp4 veya mv agusta al. Bende 2lira 15 kurus biriktirdim mv agusta f3 amg alacam. Ayıqs....

RedCBR125 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    z-ones180 CBR125 CBR250 CBF150 YZFR125 YZFR25
    Beyler çocuk adam gibi soru sormuş neden dalga geçiyorsunuz ayıp değil mi?

Kardeşim önce okulu bırak, sonra bir inşaatta hamal olarak veya bir kafeteryada garson olarak kendine bir iş bul.

Kazandığını harcamazsan biriktirirsen 7-8 ayda altına güzel bir cbr çekersin.Sonra okula geri yazılırsın ve eğitim hayatından sadece bir sene kaybederek okuldaki cbr lı şekil çocuk olarak okul hayatına devam edebilirsin 👍🏻
    hondacıali50 bunu beğendi.

Motosikleti
    F850 Gs
    Okul bitsin düşünürüz hele..Bu heleler ile olmuyor ..

Sokollu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kardesim baslamak bitirmenin yarisidir tamam ama ,

sen su an sadece hava filtresini alabilirsin bu parayla

Saka bi tarafa yasin erken, calismaya basla istedigin makineyi alirsin insallah, maksat saglik olsun uzun yillar binesin.
    hondacıali50 bunu beğendi.

Motosikleti
    SUZUKİ GSX 750 F
    abiler babam bana günlük 5 tl veriyor ve okulu bırakmama hayatta izin vermezler yazları çalışacağım o kesin 5 tl nin 2 tl si dolmuşa gidiyor galatasarayda kürekçiyim yarış başı 200 tl alıyororum siz böle dalga geçerseniz camiadan soğurum haberiniz olsun geri kalan 3 tl kumbarada

Alıntı Yasin D adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://i.hizliresim.com/QBk6gk.jpg

8 tl kalmasın

kahveisteyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr250r 2014
    Arkadaşımız daha 14 yaşında, burda yazan çoğu arkadaş 14 yaşındaki halini unutmuş olmalı.
    Ali kardeşim sakın okulu bırakayım falan deme, o okul öyle bırakınca kaldığın yerden devam edilen kurslara benzemez, geri dönmek istersin, yapamazsın. Çoğu öğrenci evde zaten kitap kapağı açmaz, ders çalışmaz. Okul her şeyden önce bir hayat disiplini oluşturma yeridir. Sinir olduğun öğretmen, gıcık kaptığın tip falan gerçek hayatta karşılaşacağın zorlukların ilk basamağı daha.
    Türkiye'de öyle öğrenciye uygun yarı zamanlı iş de zor bulursun. En iyisi çalışmayı sadece yazlara bırak. Tabi seni ezmeyecek, hakkını verecek, öğrenci olduğunu unutmayacak aile dostu bir işveren bulursan başka.
    55 lira az değil ama bunu bir haftada mı biriktirdin, bir ayda mı o önemli işte. Düzenli bir harçlığın varsa dışarıda yeme-içme, kız arkadaşa-kankaya bir şeyler ısmarlama, şekilli air-max alma gibi şeylerden uzak durursan iki senede 4-5bin lira biriktirmek çok zor olmaz.
    Eğer ailen sana hiç destek olmayacaksa (ki 17 yaşında da, 27 yaşında da çok değişmez bu) paranı önce ehliyete, sonra ekipmana, sonra da seni yolda bırakmayacak en ucuz motora ayıracaksın.
    Hayal etmeyi de bırakma, iki yılı göze alan neleri göze almaz. Kolay gelsin.
    SenC_an ve hondacıali50 bunu beğendiler.

Motosikleti
    Cbr 250r
    Herkes şekilci olmuş arkadaş ilk önce büyü biraz kardeşim sonra cbr mi alıyon ne aliyosan al

Çorum İl Temsilcisi Furkan Tarık - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Monster 937
    Ben kumbarada bin tl'ye yakın biriktirdiğimi bilirim 16 yaşlarımda. sen bi 1.000-2.000 biriktir ailen gerisini tamamlar. Ama aklın varsa git bi çinli falan parçası ucuz olan bişey al

Yasin D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    22" Bajaj NS 200
    Alıntı hondacıali50 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abiler babam bana günlük 5 tl veriyor ve okulu bırakmama hayatta izin vermezler yazları çalışacağım o kesin 5 tl nin 2 tl si dolmuşa gidiyor galatasarayda kürekçiyim yarış başı 200 tl alıyororum siz böle dalga geçerseniz camiadan soğurum haberiniz olsun geri kalan 3 tl kumbarada

8 tl kalmasın
    Gerisini sen düşün abi :D:D:D

RedCBR125 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    z-ones180 CBR125 CBR250 CBF150 YZFR125 YZFR25
    Alıntı hondacıali50 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

8 tl kalmasın
    Vurdu gol olduuuuu 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 hemde gelişine vurdun hocam tebrik ederim iyiydi gerçekten :D 😅

Motosikleti
    SUZUKİ GSX 750 F
    Alıntı RedCBR125 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vurdu gol olduuuuu 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 hemde gelişine vurdun hocam tebrik ederim iyiydi gerçekten :D 😅
    Tesekkurler her zaman bir haftada biriktirdim 55 tl ailem buyuk ihtimal destek cikicak ama motor konusunda birak fln diyorlar kazalardan dolayi ama ikna edicem bı sıkıntı olmazsa ins

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:19 ----------

Alıntı kahveisteyen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşımız daha 14 yaşında, burda yazan çoğu arkadaş 14 yaşındaki halini unutmuş olmalı.
    Ali kardeşim sakın okulu bırakayım falan deme, o okul öyle bırakınca kaldığın yerden devam edilen kurslara benzemez, geri dönmek istersin, yapamazsın. Çoğu öğrenci evde zaten kitap kapağı açmaz, ders çalışmaz. Okul her şeyden önce bir hayat disiplini oluşturma yeridir. Sinir olduğun öğretmen, gıcık kaptığın tip falan gerçek hayatta karşılaşacağın zorlukların ilk basamağı daha.
    Türkiye'de öyle öğrenciye uygun yarı zamanlı iş de zor bulursun. En iyisi çalışmayı sadece yazlara bırak. Tabi seni ezmeyecek, hakkını verecek, öğrenci olduğunu unutmayacak aile dostu bir işveren bulursan başka.
    55 lira az değil ama bunu bir haftada mı biriktirdin, bir ayda mı o önemli işte. Düzenli bir harçlığın varsa dışarıda yeme-içme, kız arkadaşa-kankaya bir şeyler ısmarlama, şekilli air-max alma gibi şeylerden uzak durursan iki senede 4-5bin lira biriktirmek çok zor olmaz.
    Eğer ailen sana hiç destek olmayacaksa (ki 17 yaşında da, 27 yaşında da çok değişmez bu) paranı önce ehliyete, sonra ekipmana, sonra da seni yolda bırakmayacak en ucuz motora ayıracaksın.
    Hayal etmeyi de bırakma, iki yılı göze alan neleri göze almaz. Kolay gelsin.
    cok dogru soyluyorsun abi okulu birakmak gibi bi dusuncem yok 1 haftada biriktirdim 55 tl yi yazlari calisicaz biraz haylaz biriyim dogrusunu solemek gerekirse babam haylazligi birakirsam alacagini soyledi

kardeşim okulu sakın bırakma okumamak sana 125 cc bir motoru daha erken aldırır o kadar.ama okumak 1200cc motoru aldırır

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)