CBR 125R KULLANICILARI YARDIMCI OLUN ŞU KARDEŞİNİZİNE :D
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Öncelikle hayırı olsun, hayallerine ulaştın desene.
Şimdi onun yaşı da var, kız gibi bakım ve ilgili ister ki bu kadar seviyorsan gözünden bile sakınır, gerekli ilgili göstersin.
CBR125 bence en güzel seçim olmuş başlangıç için, deneyim de var diyorsun ama bakımını göz ardı etmemen lazım.
Bu yüzden tavsiyeden çok işin ustası kişilere güvenmen lazım. Honda servis ve bayi ağı olarak Türkiye'nin en iyisi. Bildiğim kadarıyla Bursa'daki bayileri de türkiye'nin en iyilerinden. Bu yüzden orijinalden şaşma kardeşim. Orada çalışanlar da motosiklete aşık kişilerdir, git onlardan yardım ve yönledirme iste.
-
2007 cbr uzun yola gitmez
Motor kaç km de
Başlangıç için yanlış bir seçim olmuş parçası pahalı ve düşüp kalkman illaki olacak sana çok masraf çıkaracak
Vites olayı birkaç gün en fazla bir haftada öğrenilir olmuyosa zorlama
Çok istekliysen öğrenmeye gideceğin yer belli eğitim alacaksın, burdan yazarak kimse öğretemez sana
-
TEşekkür ederim evet sonunda ulaşabildim bakım konusuna gelecek olursak uçak bakım teknisyenliği okudum,araba motorunu da A'dan Z'ye gördüm ama şimdi tek bir şey bilmiyorum :D Yaşını almış bir motosiklet olsa da sonuçta 'Honda' diyerek pek kafama takmıyorum ama bir sorun yaşarsam da güvenilir bir tamircim var :D Açıkçası servise saçacak param yok o yüzden bakımlarını elimden geldiğince kendim yapmaya çalışıyorum.Takılmak için ayırdığım hafta sonlarımı artık bu bebeğe adadım :D Geçenlerde motosikleti devirdim hem de durur haldeyken :D sol manet,sol sinyal ve granej kırıldı servisten fiyat aldım ve direkt telefonu kapattım çok uçuk paralar istediler bende kendim yapmaya karar verdim manet ve sinyali kendim aldım grenajdaki kırık da vidalama yerlerindeydi onlarıda yapıştırıcı ile yapıştırdım çatlakları da sticker sağolsun kapattı param cebimde kaldı :D :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:55 ----------
Aslında ben öyle düşünmüyorum 2007 model olsa dahi düzenli olarak bakımını yaptıktan sonra gitmemesi için bir sorun yok sanırım.Parçasının pahalı olduğu konusunda hemfikiriz lakin bir çok alternatif yol var pek masraf çıkaracağını düşünmüyorum ucuz bir motosiklet almış olsaydım motorunda sorun çıkacaktı bu daha da masraf demek :D
vites olayını aştım eğitimlik bir durum kalmadı artık :D
-
bende de 2010 cbr125 vardı bunların yedek parçaları daha pahalı oluyor yeni kasaya göre ama. çokince olduğunda birşey de olmuyor açıkçası yan yattımı. Tam öğrenme motoru.
-
aynen katılıyorum tamir konusunda alternatif yaratabildiğin sürece tam olarak bir öğrenme motoru
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler