Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

SuperSport Hakkında

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Ramzey Qm 250
    Herkese iyi günler, belli bir süredir chopper/cruiser kullanıcısıyım ve de 1-2 ay içerisinde motor yükselteceğim fakat içimde supersporta geçişle alakalı yoğunda bir istek var, git geller yaşıyorum. Farkındayım tarz ve istek meselesi fakat bir yandanda artı ve eksilerini de tartmak istiyorum, kafamda şuan cbr 250 almak gibi bir düşünce var chopper olarakta qm 250 kullanıyorum şuanda sizce cbr 250 ye geçince ne gibi sıkıntılar yaşayabilirim? Pişmanda olmak istemiyorum açıkçası parası bol olan bir insan değilim. Umarım kendimi anlatabilmişimdir. Cevap veren herkese şimdiden teşekkür ederim, herkese iyi forumlar dilerim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    RKS-Titanic 200
    CBR biraz yüksektir (chopper/cruiser a göre), alışıncaya kadar ayaklarınızı yere basarken belki sürpriz yaşayabilirsiniz, onun dışında olumsuz yönü olarak;
    benzin depo kapağının elde kalmasına uyuz oluyordum. Bir de düşerseniz grenajlar çizileceği için kozmetiği ile uğraşılmasını ister
    Kullanıcısına masraf açmaz, yakıtta üzmez, bakımı ekonomik, kullanımı kolay vs vs vs olumlu yönleri epey fazladır bence.
    Doğanmtl bunu beğendi.

Motosikleti
    Ramzey Qm 250
    Cevap için teşekkürler özellikle masraf açmaması baya bi rahatlatıcak beni, tabii bakımları zamanında yapıldığı sürece. :D

A.Türker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    Çalınma sıkıntısı yaşarsın kardeşim. Allah belalarını versin en çok çalınan motor bu. İnsan iki dakika bi yere bırakıp gidemiyor.
    Doğanmtl bunu beğendi.

Motosikleti
    Ramzey Qm 250
    Aynen öyle, her gün internetten, haberlerden veya çevreden illaki duyuyorum maalesef ne kadar küfür etsek beddua etsek az, şu insanlar yüzünden gözümüz sürekli arkada kalıyor.

imtarky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 125R 2014
    Bakımları periyodik olarak yapılan bir CBR sahibini üzmez asla. Size ilaç gibi gelecektir ama çalınma mevzusu cidden çok can sıkıyor.

Ben 2 dk bir yere bırakıcak olsam sıkıntı basıyor çünkü arkanı döndüğün an motorun yok :(

Motosikleti
    Ramzey Qm 250
    Nisan gibi değiştirebiliyorum hesaplamalarıma göre, bakalım bir süre özlem çekicem

Kardeşim umarım kararın seni tatmin eder.

Çünkü ikisinin keyfi de tarzı da ayrı. Super Sport tutku işi ve hiçbir tutkuyla ölçülmeyecek kadar insani bağımlılığa sürükler.

Şu aşağıdaki linkten tüm modelleri incele derim. Hepsinin tarzı havası farklı. Sonra zaten en iyi kararı verirsin.

https://honda.com.tr/motosiklet/supe...fireblade-2015

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)