Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

İstanbul dan Rize ye yolculuk var önerileriniz?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    honda 600 RR
    İstanbul dan 9 AĞUSTOS da sabah 3.00 da yola çıkacağım. Varış yeri Rize HONDA 600RR motorum la uzun yol yapmış arkadaşlar bilgierini ve tecrubelerini paylaşırsa sevinirim teşekkurler...
    KURT-BOZ bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    KURT-BOZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS APACHİ RTR 150 2014
    İLK ÖNCE UYKUNU İYİ ALMALISIN ONUN ÜSTÜNE ENERJİ İÇECEGİ ANDERALİN DOLU OLMALISIN 600 CC OLDUGU İÇİNDE SENİN GÖZLER ŞEYTAN ŞAPLAGI GİBİ OLMALI GECE FERİL FERİL GÖRMELİSİN 2. OLARAKTA MOTORUN TÜM BAKIMLARINI EKSİKSİZ YAPTIR SONRA YOLA ÇIK YANINA İHTİYACIN OLANDAN Bİ MİKTAR DAHA FAZLA PARA AL EMİN OL LAZIM OLACAK ALLAHA EMANET OL YOLUN AÇIK OLSUN
    lazybones53 bunu beğendi.

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    140 km hızı geçme, abartma 600'lük motorum var diye. Belli bi tempoda kullan motorunu, rahat hissetmeye çalış. Başlarda hız yapıp kendini yorarsan yolculuğun son 200-300km'sinde zorlanırsın. En önemlisi de gece 3'te çıkıcam diye uykusuz kalma. Sabah 8'de çık uykunu al çok daha rahat bir yolculuk geçirirsin.

kdiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14-16 200ns,16 Mt-25, 17 D400, 18 Mt25abs
    Ben bayramda pulsar 200ns le Trabzona gittim, sabah saat 4:15 te çıktım yola 15 saatte Trabzona vardım, yolda iki yerde çalışma vardı bir sorun yaşamadım, sizin altınızdaki daha yüksek cc motor var, endişelenmenize gerek yok motorunuzu ve yolun zevkini çıkartın, daha öncesi motorunuzun bakımını veya kontrolünü yapın ne olur ne olmaz, şimdiden hayırlı yolculuklar. Ordu ve akcaabatta çok fazla ışık var dikkat edin.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)