Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT250R Egzoz İçin Seçim?

REKLAM ALANI

Merhaba arkadaşlar. Şöyle 10.000-11.000 TL'ye Hyosung GT250R 2014 model bir motosiklet almak istiyorum. Daha ilk motorum olacak. Ama sese çok hevesliyimdir. Böyle bastığımda bağırsın dursun inlesin şehir. Acaba Hyosung GT250R'ye hangi marka bi egzoz takmam lazım? Çok teşekkürler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    TanImsIz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Tuono V4 ve İmola 125
    Arkadaşim burasi motosiklet adına yardımlasma ve bilgi paylasim forumudur, senin apaci fantazilerine burda cevap verilmez. Sesini birileri duysun istiyorsan kornanı kullan.
    emrb bunu beğendi.

BatuhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hocam sen motoru al, plakayı ver bize sonra egzozu komple sök. bütün şehir kulaklarınla birlikte inler

Neden bu kadar sert cıktınız bilmiyorum. Ben bilmediğim için sormak istemistim. Apaçi fantazisi demissiniz. Nedir apaci olan? Adam 600lük 1000liklerle ses cıkarınca apaci olmuyo ama dimi? Yaşın 33müs benden baya büyüksün. Sonra neden büyüklere saygı gösterilmiyo. İşte sen gibi asabi ve kendini bisey zanneden insanlar oldugu icin öyle davranıyolardır emin ol.

emrb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6
    arkadaşı buldum.ver yansın

https://youtu.be/zCIbQyQsnt8

uguzyc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 125R
    600lük ve 1000lik dediğiniz makinalar 4 silindirli makinalardır ve orjinal egzozları bile gürültülüdür. Burda size böyle asabi tepki gösterilmesinin sebebi "Böyle bastığımda bağırsın dursun inlesin şehir." cümlenizdir.
    İşte tam bu cümle başlı başına apaçiliktir.
    Siz hyosung'a ne takarsanız takın "zaaaaart" diye ses verir, makinanın gücü belli nefesi belli hocam.
    Yok kimseyi dinlemem illa değiştiricem derseniz hyosungların üstünde en sık gördüğüm egzoz Devil ve Tiger. Bunlara bakınız.

Motosikleti
    Honda Cbr 250R
    Trafikte abartı egzos gayet kullanışlı oluyor. Apaçilikse apaçilik.

Motosikleti
    Yamaha YZF R6
    Ondan sonra vay efendim hyosung alinmaz hyosung krank kirdi hyosung soyle hyosung boyle. Tek yaptiginiz markaya zarar vermek ve zaten on yargili olan insanlarin zihninde markayi iyice itibarsizlastirmak. Bi tane cbr kullanicisi veya yzf kullanicisi cikipta boyle konu acmismidir acaba cok merak ediyorum. hocam sen git bi kuba cita al eksoz susturucusunuda sok sonra bagirttir motosikletini saygilar selamlar

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)