Motor üstüne daha fazla edebiyat yapılamazdı muhtemelen. Ama insan yapısı gereği hep imkansızın peşinde koşar. Bendeki o hesap çoktan bağlandım.
Neyse sonuç olarak öyle yada böyle bi racing alacağım ben. Ne önerirsiniz?
Motor üstüne daha fazla edebiyat yapılamazdı muhtemelen. Ama insan yapısı gereği hep imkansızın peşinde koşar. Bendeki o hesap çoktan bağlandım.
Neyse sonuç olarak öyle yada böyle bi racing alacağım ben. Ne önerirsiniz?
250 sınıfında hepsi birbirinine yakın değerlerde. kimisi 2-3 beygir fazla, kimisi daha yakışıklı, kimisi de biraz fazla pahalı. 250 gecis motosikletidir, fazla tatmin etmez, o yüzden benim için ne olduğunun pek bir önemi olmaz. Nasil olsa elin ayağın alıştıktan sonra bu gitmiyo diyecek ve 600e ya da litreye göz koyacaksın. O zaman iyi bir tercih yapmak gerekir, uzun soluklu olur cünkü.. Simdi sele yüksekliklerini göz önünde tut ve en düşük olanını al.. Tabi ki bunun 3 bilemedin 4 alternatifi var benim gözümde..
Yamaha
Kawa
Honda..
Bence yamaha.. Sense ? Bmc?
250lik üstüne çıkabileceğimi sanmıyorum çünkü 600lüğü taşıyamam çok zorlanırım motorda büyüyor minyonum ben.
Sorun o zaten üçü arasında kaldım
Yamaha ayrıcalıktır.. Kawa da güzel... Hondaya sorsan hayat onda der.. R25 güzel cihaz.. ama mavisini sevmedim
Böyle trollemekten ne zevk alınıyor anlamıyorum. Topuklu giyip motor kullanmak... Bunu söyleyen de hesapta 1 yıl ve 10.000 km tecrübeli motorcu...
Ee yani? Ben dans ettiğim anlar haricinde normal ayakkabıyla durmam ki. Sizin anladığınız topuklu ince topuklu mu anlamıyorum ki. Topuklu ayakkabı beni zor duruma dokan bir şey değil ki ben sadece boy açısından söyledim bunu
Yahu bosverin geyik donuyor ne zarari var laf kalabaligindan baska
ninja 250 sl, kuş kadar motor sanırım 160 170 boylular için üretildi.
Henüz satın almadıysan, şu yazıyı bir oku derim. http://www.motorumunizi.com/alcaltma-kiti-ve-cbr250r/
Bende CBR250R var. Parmak ucumda kullanıyordum. Alışması zaman alsa da, alışıyor insan bir süre sonra. Yine de çok dik bir yokuşta ufacık bir denge kaybı motorunu yatırmanda kaçınılmaz olacağı için alçaltmayı tercih edebilirsin benim gibi. Takoz almayı da ihmal etme.
ayaklarınla düzgün kontrolü yapamıyorsan - burası türkiye - o motor yatacaktır. dikkatlice seçim yapmak faydalı olurdu.
bence rc200 derim kısa boya göre iyi alet. ama zaten yeterince tecvruue varsa da r25 ninja 300 vs sürülebilinir..
250cc modeller aslında SS görünümlü SS tarzı şehiriçi motorlarıdır. SS keyfi ne kadar yaşatır ? r25 içlerinde bu keyfi en fazla verecek alet. Boy-kg-endam-ebat fazla kurcalamadan r25 alınabilir...
Straights are for Fast Bikes, CORNERS are for FAST RIDERS !
Bu arada Tuğba kardeş dans ederken de giyebileceğin topuklu ayakkabılar var. Vazgeçme bu sevdadan. ))
Elinizin hamuruyla bu işlere hiç girmeyiniz.
Dikkat aşırı derecede hiciv içerir.
Kadim odur ki evvelini bilir kimse olmaya
Merhabalar çok tecrübeli değilim ama ben ss cbr 125 ile başladım. Bana göre motor ssdir. Gelelim sorunuza benimde boyum kısa 1.65im ayağım yere tam basmıyor ama motoru tutucak kadar yetiyor. Geriye gitmem gerekince bazen inip çekiyorum fazla sıkıntı yok. Cbr 250 veya yamaha r25 önerimdir. Sanırım r25 daha alçak seleli.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)