gözümü karartıp 600 almak istiyor ben
Reklamlar
-
bu yüzden ölüme yardımınızı bekliyorum diyicegimi sanmayın lütfen kötü düşünmeyin ölmek için neden çok ama bu zevki artık yaşamak gerek daha önce hiç 4 silindir kullanmadım cbr600f4i gri metal tiplerini beğeniyorum umarım seside güzeldir ama çok eski makina ne yapmamı önerirsiniz?
Reklamlar
-
-
-
sen istiyor 600lük, verecek 10000$
bunlar yüksek devir ve performanslı kullanılan makineler. yaşlısı
-
Tecrübeler nedir bilgi alalim
-
Ben ne demek istediğini anlamadım..
-
Bakımları zamanında düzgün yapıldıktan sonra, ince eleyip sık dokuduktan sonra düzgün bir motosiklet bulunabilir. Şimdi soracaklardır, önceden ne kullandın diye? Sıkıntı şu ki ses ve görüntünün gazına gelip, motorun verdiği gücü kullanınca kendi becerilerini aşabilirsin. Çok ani hızlanabilen, ciddi hızlara çıkabilen bir motosiklet. Tecrübe az ve gaz çok olduğunda viraja hızlı girip patlamalar, olur olmadık yerde hızlanıp yandan çıkan arabaya girmeler, makas atarken manevra yapamayıp (yüksek hızlarda manevra çok daha zor) kamyon kasalarında göçük oluşturmalar çok mümkün. Göstergede artan her kilometre ölüm ve sakat kalma riskini katlayarak arttırıyor. Eğer tecrübe varsa evet temizi bulunabilir, yoksa acele etme. Eldekini iyi kullanmaya, kendini geliştirmeye bak ki yarının olsun. ileride yenilerine, çeşit çeşit motosikletlere zevkle, korkmadan binebilesin.
-
Önümüzdeki sene çalışmaya başlayınca bi kredi çekip bir 600 cc motosiklet almak istiyorum.
Muhtemelene çalışıp kazanacağım para aylık 1000 lira olacak.
600F Sersini Bende severim.
15.000 lira kredi çeksem 36 ayda geri ödesem ayda 500 küsür lira para yapıyor.
Kaldımı bana geriye aylık 500 lira.
Hafta içi toplu taşıma kullanıp her hafta sonu 1 depo benzin yesem ayda benzin parası 300 liraya yakın bir para yapar.
Kaldımı bana aylık geriye 200 lira ?
100 lirada motorun bakımına - ansızın çıkacak arızasına gitse.
Kaldı bana geriye 100 lira para aylık. Bozdur bozdur harca artıkın.
Ailemin yanşıyorum nasılsa sıkıntı var'mı ? Yok.
Neden sıkıntı yok ? Parası olmayan adamın sevgilisi olmaz dır dır çekmez - Parası olmaayan adamın arkadaşı olmaz her gece farklı mekanlarda olması gerekmez - Parası olmayan adam anasının dizinin dibinde oturur babasıylan evlilik programı izler.
İşte bu yüzden döndüm dedim'ki '' severim 600'ü 125'lik Driftten fazlası senin neyine ''
-
BatuhanK adlı üyeden alıntı
Bakımları zamanında düzgün yapıldıktan sonra, ince eleyip sık dokuduktan sonra düzgün bir motosiklet bulunabilir. Şimdi soracaklardır, önceden ne kullandın diye? Sıkıntı şu ki ses ve görüntünün gazına gelip, motorun verdiği gücü kullanınca kendi becerilerini aşabilirsin. Çok ani hızlanabilen, ciddi hızlara çıkabilen bir motosiklet. Tecrübe az ve gaz çok olduğunda viraja hızlı girip patlamalar, olur olmadık yerde hızlanıp yandan çıkan arabaya girmeler, makas atarken manevra yapamayıp (yüksek hızlarda manevra çok daha zor) kamyon kasalarında göçük oluşturmalar çok mümkün. Göstergede artan her kilometre ölüm ve sakat kalma riskini katlayarak arttırıyor. Eğer tecrübe varsa evet temizi bulunabilir, yoksa acele etme. Eldekini iyi kullanmaya, kendini geliştirmeye bak ki yarının olsun. ileride yenilerine, çeşit çeşit motosikletlere zevkle, korkmadan binebilesin.
evet çok değerli yorumun için çok teşekkür ederim, peki o ilk söylediğin gibi bakımları düzgün zamanında yapılmış ince sık dokunmuş iyi bakılmış f4i nasıl bulabilirim yani tecrübe yolda varda motosiklette yok küçük cc olduğundan ilgilenmiyorum fazla, hani ne ki bu basıp giderim diyorum, tecrübe 10.000 km
-
Başlık bana başka bi çağrışım yaptı ama neyse.
-
İlk motosiklet olacaksa göz karartmak için çok güzel yöntem.
-
Moderatör
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. |
|
Sebep: Anlamsız alakasız konu açmak, düzgün Türkçe kullanmamak vb. |
|
|
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)