Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

250cc uzun yol

REKLAM ALANI
    beyefendi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CB125e
    İyi akşamlar forum ben şuan 125lik bi honda kullanıyorum ve beni kesmiyor artık o yüzden 250 cc ye geçmek istiyorum. Aklımda tek bir soru var hyosungla uzun yol yapılır mı? Youtube de pek çok cbr videosu buldum ne bileyim istanbuldan manisaya falan çok istiyorum şehir şehir gezmek yazın ama ss tarzı motordanda vazgeçemiyorum, sizce cbrla bomboş yolda bile tır tır gitmek ama titrememek mi yoksa hyosungla vibrasyonla uçup kaçmak mı iyidir, birde yakıt tüketimi nedir hyosungun uzun yolda??
    Vitus bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ümitersoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R6
    Zaten bence hyosung gt250r sehirici kisa manevrası zor olduğu icn uzun yolda daha uygun olacaktr. Oturakli kalipli motor ön camida ruzgari guzel kesiyor. V2 motorda guzel güç veriyor. Bastmmi gider. Yagini lastigini controlL et devamm. 25 tlye 100_120 km falan gidiyorum

Vitus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    Yeterli mesafe götürebilecek kadar benzin deposu olan her motorlu araçla uzun yol yapılır. Önemli olan sürücünün ne kadar istediği. Ducati 1199cc Panigale supersport ile de, Vespa 150cc scooter ile de dünya turu yapan insanlar var. Ben eskiden 100cc iki zamanlı BW's scooter ile uzun yol yapardım mesela, çok da keyifli olurdu
    polo34 bunu beğendi.

abeciMotoru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cb125E-SymWolf-Inazuma-XJ6 F
    hyosungla uçup kaçıyosun, cbr ile tır tır gidiyosun yani, aralarında kaç km fark var arkadaş :D o da iyiymiş
    kesinlikle cbr alır.
    obarey bunu beğendi.
    Motosikletimin üstü açık..
    https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber

Motosikleti
    CB125e
    Cbr alır derken abi, tek silindir 20 hp??

APALA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ARMadillo
    Bakımlı her motosikketle fevkelade gidersin. Önemli olan senin geziye bakış açın.
    Titreşimli derler, küçük cc derler.
    Ben Tvs apachem ile, ne km ler yaptım.
    Büyük cc motosikletim olsa, bu kadar ketof almazdim sanırım.
    Carbondioxid bunu beğendi.

samet10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax 400
    spor motor severim. hatta tam bi ss aşığıyım ama hysoung gt 250de çok yatılması gerekiyor ya o motorda yapamam

cbr 250 iyidir. sonra inazuma rahattır ama pahalıdır. wolf ise ekonomiktir vs vs
    koraycbr bunu beğendi.

Kocaeli İl Temsilcisi Ezio41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Yamaha XJ6 Diversion F ABS
    Alıntı beyefendi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cbr alır derken abi, tek silindir 20 hp??
    20 değil 27.5 hp . Hyosung ise 29 hp falan olması lazım . Aralarında en fazla 10 km hız fark eder. Cbr yedek parça ve kalite olarak hyo'dan daha üst seviyede .
    Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GT 250R 2013
    Hyosung Aşktır

honda adam gibi motor yapmadıkça almam.

yamaha r25 i bekle istersen çünkü hepsinin babası o olacak

Ninja 250 çift silindir ve 33 hp idi ama honda tek silindiri ile ninjanın çift silindir motorunu tarihe gömdü. Honda türkiyede satış rakamları ile 1. Sırada malesef. Yamaha onunla baş edemez.

Suzuki İnazuma GW250F gelicekmiş grenajlı model sport touring tip. Bence 250cc'nin açık ara en kalitelisi. Onu es geçme derim. Ss tarzı istersen R25 bekle.

Motosikleti
    CB125e
    Merak ettiğim şey 2-3 saat yol gidip bi çay molası versem sonra yine 2-3 saat gitsem prostat olur muyum hyosungta :D

Alıntı beyefendi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merak ettiðim þey 2-3 saat yol gidip bi çay molasý versem sonra yine 2-3 saat gitsem prostat olur muyum hyosungta :D
    Olmaz birsey

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    pulsar ns200
    bajaj pulsar 200ns 120kmh ortalaması var uzun yolda bizzat sahibi oldum 600km kullandım dikkate alınması gereken bir motor f/p çok yüksek araba aldığım için satmak zorunda kaldım.

Sj's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Uzun yol = Hyosung: Hic boyle bir hikaye duymadim. Hyosungla hep "baba kol cikardi" ya da "abi pert oldu makine" hikayeleri duydum. Daha uzun yolu burak 10 bin kmyi tamamlayamamis kardesler tanidim.

O yuzden simdi hyosung 250 ile uzun yol diyosun da, ne diyim olmaz yani. Hic sansin yok. Olsa dukkan senin.

Bir de Manisa falan diyorsun Istanbul ya da Ankara'dan gideceksen senin Allah yardimcin olsun

Arkadaşımın cbr 125r ile Antalya - Konya, Konya-Antalya yaptık banamisin demedi gitti geldi ortalama 90 km hız ile cbr 250r hayli hayli yapar hiç fantezi arama bence hyo ile falan

AreSMorriS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda 1000RR
    Arkadaşım ben Diyarbakır'dan İstanbul'a geldim Hyosung ile.. Hiç üzmedi beni. 1500 km üzerinde yol katettim.

Motosikleti
    CB125e
    Abi cbr 20hp diye biliyordum, 27 diyorsunuz e hyoyla cbr en çok kaç basıyor?

Alıntı Sj's adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Uzun yol = Hyosung: Hic boyle bir hikaye duymadim. Hyosungla hep "baba kol cikardi" ya da "abi pert oldu makine" hikayeleri duydum. Daha uzun yolu burak 10 bin kmyi tamamlayamamis kardesler tanidim.

O yuzden simdi hyosung 250 ile uzun yol diyosun da, ne diyim olmaz yani. Hic sansin yok. Olsa dukkan senin.

Bir de Manisa falan diyorsun Istanbul ya da Ankara'dan gideceksen senin Allah yardimcin olsun

"uzun yol = hyosung: hiç boyle hıkaye duyamdım" Senin boyle bir hikaye duymaman cok normal.Hyo konusunda gerçek bir bilgin olmadığı belli,ben beş yıl kullandığım kaç defa şehirler arası yolculuklar yaptım (artçılı)hiç bir sıkıntı yaşamadım. Bilmiyorsan bu işi;sallama recep (sj's) din kardeşiyiz!

Motosikleti
    Honda Cbr 250r 2014
    Bende 2014 yeni kasa cbr 250r var denizlide yasiyorum rodaj icin 2 sefer denizli -fethiye yaptim 1000 ksr km oturus pozisyonu cok guzel oyle tam bi racing gibi degil super sport gibi ve arkadasmla gttim onda 2006 hyo gtr250 vardi ama hyo nun oturus pozisyonu tam bi racing ve o arkadasim benden fazla yoruldu

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)