Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

ninja 300 s e

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Şuan yok
    Oncelikle selamun aleykun herkese ben avusturyada yasiyorum ve bir ninja 300 spe. Almayi dusunuyorum yakin zamanda sitenizi bayadir takipteyim ve sormak istedigim sorular var 1. Cisi arka lastigi ne kadar genisletebiliyoruz ikincisi egzozu ortadan yaptirma ihtimalim varmi olsa bile motora zarar verirmi birde kuyrugu biraz yukari kaldirabiliyormuyuz .
    Ve motoru alır almaz komple sarı kaplamayi dusunuyorum yesil siyah olarak alicam ama direkmen sari yaptiricam goruslerinizle beni aydinlatirsaniz sevinirim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    antilop_skul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf600sa 2007 +100k km
    yapilir guzel olur

Motosikleti
    Şuan yok
    Alıntı antilop_skul adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yapilir guzel olur
    Sagol varol burda turkiyeden kat kat ucuz bir sekilde yapiyolar body kit 200 dolar ilk body kit yapip kaplasam dahami iyi gozukur

Dash_1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 200kt
    Çok da güzel olur. Bu işlemleri yapmak tamamen duygusal(!). İyi bir usta ve kalın cüzdan bu işi çözer.

Motosikleti
    Şuan yok
    Alıntı Dash_1905 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok da güzel olur. Bu işlemleri yapmak tamamen duygusal(!). İyi bir usta ve kalın cüzdan bu işi çözer.
    Evet cokda guzel olacagina inaniyodum ama ustalarada bi danismak gerek sonucta benim bildigimden fazla bilgisi olan insanlar var kalin cuzdana gerek yok burda ucuz ins hersey tas tamam olunca sizlerle fotosunu paylasacagim

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:33 ----------

En kalin lastik ne takabilirim ebatlarini yazarsaniz sevinirim

07mehmet07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw s1000rr
    Alıntı avusturya1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Oncelikle selamun aleykun herkese ben avusturyada yasiyorum ve bir ninja 300 spe. Almayi dusunuyorum yakin zamanda sitenizi bayadir takipteyim ve sormak istedigim sorular var 1. Cisi arka lastigi ne kadar genisletebiliyoruz ikincisi egzozu ortadan yaptirma ihtimalim varmi olsa bile motora zarar verirmi birde kuyrugu biraz yukari kaldirabiliyormuyuz .
    Ve motoru alır almaz komple sarı kaplamayi dusunuyorum yesil siyah olarak alicam ama direkmen sari yaptiricam goruslerinizle beni aydinlatirsaniz sevinirim
    1- Arka lastiği genişletmen hem performanstan hemde yakıttan feragat etmen demektir, "lastik kalın olursa viraj hakimiyeti artar" tabiri aslında doğru bilinen yanlışlardandır çünkü motorların jantları buna müsait değildir lastiği kalınlaştıracaksan jantlarıda kalınlaştırmalısınki performans alabilesin aksi takdirde motoru yatırdığında o en dışta kalan kısmı hiçbir zaman kullanamayacaksın ve bu da zamanla Allah korusun lastiğin o kısımdan çatlayıp yarılmasına neden olacaktır, bunlar bana usta bir motorcu olan ve büyük bir lastik bayii olan bir abimizin söylediğidir.

2- Egzozu ortadan yaptırman için kuyruk altını çok iyi izole etmen gerekir aksi takdirde sıcaktan eritip daha büyük zararlara neden olabilirsin ama bu işin ustası birini bulabilirsen güzel görüneceğinden eminim

3- Arka kuruk zaten yeterince yüksek plakalığı iptal edersen ne demek istediğimi daha iyi anlarsın

4- Motoru komple kaplayacaksan neden "se" ? düz olanını al aradaki 100 €'ya kaplamayı yaptır, sarı siyah benimde sevdiğim bir kombinasyondur ama her motora da gitmez, örnek yamaha r6'da çok kötü dururken r1'i bambaşka bir motor yapabiliyor (şahsi fikrim)

Yine de tercih senin hocam, alırsan hayırlı olsun, yaptırınca resimlerinide atarsın artık

Motosikleti
    Sportster Iron883
    Motorun görünüşü tamamiyle değiştirecekten illa bu motoru mu alacaksın ne bilim 0 motor alıyosan üstündekileri beğenmedin almak saçma değil mi egzozu kuyruk altından yapcan motoru sarı yapcan falan bana israf gibi geliyo ama paran varsa bilmem de sonucu kötü bi üstayla hayal kırıklığı olabilir

Motosikleti
    Şuan yok
    Alıntı Burak Süyün adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motorun görünüşü tamamiyle değiştirecekten illa bu motoru mu alacaksın ne bilim 0 motor alıyosan üstündekileri beğenmedin almak saçma değil mi egzozu kuyruk altından yapcan motoru sarı yapcan falan bana israf gibi geliyo ama paran varsa bilmem de sonucu kötü bi üstayla hayal kırıklığı olabilir
    Aklimdaki motor cbr 600 rr di 2014 sifir
    Ama burdaki ehliyeti almk icin yasin 24 olmasi lazim yasim 18 oldugu icin alamadim anca 50 pse kadar surebiliyosun ondan ninja 300 sectim turkiyede olsam bunu kendime dert etmezdim ama burda etmem gerekiyor o yuzden boyle dusundum alip degistirip surekli bincem 24 yasima kadar ondan degisiklikleri hemen yapiyorum istedigim gibi bineyim diye yoksa ninja 300 burda 6500 euro cbr 600 rr 8500 euro sifir ama herseyi dikkatle ve uzerinde durarak yapicagimdan emin olabilirsiniz

Motosikleti
    Sportster Iron883
    İçine sindikten sonra gerisi boş zaten umarım her şey istediğin gibi olur titiz bi usta bul derim ve egzozu elleme çünkü o kısım Mehmet'in dediği gibi kolay bi iş değil

Motosikleti
    Şuan yok
    Alıntı Burak Süyün adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İçine sindikten sonra gerisi boş zaten umarım her şey istediğin gibi olur titiz bi usta bul derim ve egzozu elleme çünkü o kısım Mehmet'in dediği gibi kolay bi iş değil
    Bi ayar yapicam onada bakalim bu arada ben 3 4 senedir cbf 150 suruyorum istanbuldaydim yani buraya geleli 1 sene oldu ara sira cbr 125 250 surdum zorlanmadim surerken ama elbette racin farkli ins bilgilerim yeterli olur

yusufozugenc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-07 Race Blue
    Hepsi çok güzel düşünceler iyi ustalarla hepsi mümkün. Ama lastik büyütmeye bulaşma derim, görüntüsü daha güzel evet ama motorun virajdaki dengesini bozar, performansı düşürür, yakıt tüketimini arttırır, lastik çabuk biter ve lastiğin yarılıp kaza yapmana sebep olabilir. 140 yerine 150 belki, ama daha fazlası gereksiz risk.

Motosikleti
    Şuan yok
    Alıntı yusufozugenc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hepsi çok güzel düşünceler iyi ustalarla hepsi mümkün. Ama lastik büyütmeye bulaşma derim, görüntüsü daha güzel evet ama motorun virajdaki dengesini bozar, performansı düşürür, yakıt tüketimini arttırır, lastik çabuk biter ve lastiğin yarılıp kaza yapmana sebep olabilir. 140 yerine 150 belki, ama daha fazlası gereksiz risk.
    Jantida genisletirsem olurmu zaten motoru hizli kullanmam ama basarim yeri gelince sonucta 6 sene binmek icin aliyorum allah izin verirse onun icin yaptirmak istiyorum benzine gelirsek litresi 1.30 euro burda

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)