bumoto calibre mi hyosung mu ?
-
öncelikle selamın aleyküm arkadaşlar
bu iki motor arasında kaldım forumu arada bir takip ediyorum ama gözden kaçırdıklarım olmuş olabilir
ben bumotoya daha yakınım gibi ama kullanıcısı olan varsa bu iki motorun eksileri ve artılarını söyleyerek bilgilendirirse sevinirim şimdiden teşekkürler
Saygılar
Reklamlar
-
Bu moto bildigim kadariyla 2012 de uretimi durdu hararet sorunu varmis parca kalitesiz diyorlar bumotonun basligi var ordan bakabilirsiniz hyo v 2 dir 29 hp arada buji piposu catlatiyor oyle diyorlar okuduklarim bunlar hyo iyidir derim bu motoya hic bakma ble
-
İki motor arasında hyo kat kat ıyı
-
bumoto derim kesinlikle görüntü on numara
-
-
biyeybaraküs adlı üyeden alıntı
bumoto derim kesinlikle görüntü on numara
hadi yine boşver kızdım yazdım yarın alırsın bana küfür etme sonra uzak dur bumotodan kardeşim forumda yeterli bilgi var okuyun lütfen
-
(bumoto) markanın ismi bile almamak için başlı başına bi sebep bence. ancak karar yide senin
-
arkadaşlar aranızda bu motoru kullanan veya arkadaşlarında olan var mı çin malı diye hemen motoru çöpe atmayalım.. . bumotoda hararet sorunun oldugunu bende duydum ama yedek fan takılarak çözülüyormuş diye biliyorum ayrıca bakımları yapıldıgı sürecede sorun çıkarmaz dıyolar..forumda "sonpoL" adlı üyede var bu motordan ve cok begenıyo bu motoru.. ayrıca hyo da krank kırma olayı çok oluyomuş dıyolar tabi ne kadar dogru orasını bilemıyorum kullanmadan bilgi kırlılıgı çok oluyo forumda o yuzden çok kararsızım iki motor arasında napıcam bilmiyorum
en iyisi cbr 250 almakta onunda kafa cok tipsiz duruyo
şimdiden teşekkürler
-
akinekmen adlı üyeden alıntı
arkadaşlar aranızda bu motoru kullanan veya arkadaşlarında olan var mı çin malı diye hemen motoru çöpe atmayalım.. . bumotoda hararet sorunun oldugunu bende duydum ama yedek fan takılarak çözülüyormuş diye biliyorum ayrıca bakımları yapıldıgı sürecede sorun çıkarmaz dıyolar..forumda "sonpoL" adlı üyede var bu motordan ve cok begenıyo bu motoru.. ayrıca hyo da krank kırma olayı çok oluyomuş dıyolar tabi ne kadar dogru orasını bilemıyorum kullanmadan bilgi kırlılıgı çok oluyo forumda o yuzden çok kararsızım iki motor arasında napıcam bilmiyorum
en iyisi cbr 250 almakta onunda kafa cok tipsiz duruyo
şimdiden teşekkürler
uyarı son kez yapıyorum sonpol,un olduğu calibre forumunu komple okudum alınmaz kardeşim hyo yu bilimem
-
17 Temmuz 2014, 05:09
biyeybaraküs adlı üyeden alıntı
uyarı son kez yapıyorum sonpol,un olduğu calibre forumunu komple okudum alınmaz kardeşim hyo yu bilimem
cok saolasın kardeşm düşüncem artık farklı alternatıflerede yönelcem o zaman
-
17 Temmuz 2014, 09:45
Hyo krank kırma olayı 2006-2007 modellerınde var enjeksıyon olmadıgı ıcın yenı modellerınde boyle bır sorun yok
-
17 Temmuz 2014, 09:56
İleriyi düşün servis desteği olan markaya yönel derim. Kuralkanın getirdiği motorlar ise Hyo düşünebilirsin, ama eski ithalat ise destek bulamazsın elinde patlar motor benden söylemesi. Honda bak, Kawasaki bak, Yamaha bak ama servisi olan bir şeye yönel, fanla bilmemneyle kendine macera arama derim.
-
17 Temmuz 2014, 10:02
hyo'yu cbr250R yada ninja250R kıyaslamak daha dogru olur. Bumoto Calibre'yide Megelli ile kıyaslamak lazım. Ayrıca Hyo'nun krank kırma problemi 2008 modellerinden önce görülüyor. Bu problemde motorun kaslı duruşuna aldanıp motorla 200 görmek isteyen arkadaşların bireysel sorunudur. Hyo'nun kötü yanı ön far çok çirkin ve servis kalitesi olarak sıfır diyebilirim.
-
18 Temmuz 2014, 16:18
Peki Hyo da 2008 modelinde krank kirma sorunu yok mu ?
-
18 Temmuz 2014, 16:34
akinekmen adlı üyeden alıntı
Peki Hyo da 2008 modelinde krank kirma sorunu yok mu ?
2008 ve sonrasında yok. Aslında hiçbirinde yok. 2008 öncesinde de krank durup dururken kırılmıyor. 2008 öncesinde kesici yoktu. Motordan anlamayan embesiller de 200 görmeye çalışıp kırıyordu. Kullanıcıya bağlı bir şey yani.
-
18 Temmuz 2014, 16:43
-
18 Temmuz 2014, 16:54
-
03 Ağustos 2014, 17:24
hyo cbr lerde hic mi tip olmaz ya :S kaliteli malzemleri motoru var ama goruntu yok, kıcı kırık cin mallarının goruntuleri super
-
03 Ağustos 2014, 18:11
Görüntüye takılmayın arkadaşlar kaliteye yönelin parça kalitesine marka değerine servis kalitesine yürüyün inanın ucuz malın zararı o kadar büyük oluyor ki
-
03 Ağustos 2014, 18:39
250cc de ninja cbr en iyisi bana göre
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)