Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

r6 için egzos tavsiyesi

REKLAM ALANI

Motosikleti
    2014 Yamaha R6
    merhaba
    2014 r6 motorum için en uygun fiyata,yeterli bir egzos tavsiyeniz olur mu,lütfen r6 kullanıcıları veya r6 da sesi bilenler... aklımda ixil var belki tiger veya yoshimura var... akrapoviçi gereksiz pahalı buluyorum...
    değerli vaktiniz için şimdiden teşekkür ederim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    glock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    G.P.R markası var sanırım fiyatları uygun fakat R6 için var mıdır bilemiyorum. 2014 R6 için bence masraftan kaçınmayıp Akrapovic + filtre + powercommander vs. tüm ekipman ile uyumlu şekilde yapılması daha faydalı olacaktır. Malesef biraz masraflı ama şu durumda kaçınmamak gerekir yada stok halde binmenizi tavsiye ederim.
    drmetehan bunu beğendi.

Motosikleti
    2014 Yamaha R6
    Sn.Glock cevap için teşekkür ederim. performans değil sadece ses için egzos düşünüyorum,daha da önemlisi trafikte bizim anlayışlı araç suruculeri fark etsinler diye...maalesef cok kaza gordum buara motordan korkar hale geldim :(

gursus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR600F
    İzmirde dir bu abi ben kendi 600f ime egzoz almıştım,iyi birisidir tavsiye ederim,İzmirdeysen araboru yapımınada yardımcı olur,egzoz çeşitlerinden

motoruna uygun olan varmı bakmadım linki vereyim sen bir ara sor istersen.

http://www.sahibinden.com/arama?user...ureTrade=false

glock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sizi anlıyorum, haklısınız. Malesef fark edilememe sorunumuz olduğundan dolayı, dikkat çekmek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Fakat işin teknik, görsel ve verimlilik unsurları birbirine paralel olmak zorunda olduğu için... Makineniz yeni ve o kadar para vermişsiniz, kaliteli en iyi şekilde detaylı olması taraftarıyım. Yine diğer birçok markalarıda araştırabilirsiniz; Arrow, Remus, Two Brothers ve birçok marka var. Yamaha distribütörü ne öneriyor, onuda öğrenmenizi tavsiye ederim.
    drmetehan bunu beğendi.

Motosikleti
    125R 2013 - kawasaki ninja 250r
    full sistem takmazsan malesef istediğin o sesi alamazsın
    yani senin için en iyisi yoshimura r55 full sistem olanlardandır en mükemmel sesi verir diğerleri sade kafa ses alamazsın
    http://www.brnmotor.com.tr/Egzoz-Sis...l#labels=969-2
    burdan alabilirsin komple sistemleri ama pahalı malesef
    drmetehan bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)