R6'yı kım sevmez özellıkle bir zamanlar benımde hayallerımı süslüyordu kım bilir belki birgün sezonluk alırım
R6 sehir ici ulaşım olarak kullanmak cok dogru olmaz yanına mini bir skuter almak iyi olacaktır.
Artcı selesi rahatsızdır artcı bindiginde konforunuz degişir hele hele tutunmayıda bilmiyorsa arkadan kafanıza kaskı gecirir panik frenlerde sırtınıza cıkar kısacası artık artcı almayı hic sevmeyeceksiniz.
Ve artcı ile sıkısık trafikte kullanmak gercekten zor.
Arkadasın dedıgı gıbı yavas tempoda ve sıkısık trafıkte Özellikle yazın ayaklarınız harıl harıl yanacaktır.
Sehir ici kullanmak debriyajında bitmesi sebeb olur diye düşünüyorum. Haricinde 100km'de 7lt 8 litre gibi rakamlara hazır olun iyi halden
Dip gazda herhalde 9 litre yakar fakat hobi amaclı gazlamasyon ise benzinide düşünmemek gerekir.
Gidon açısı dar bıldıgınız gibi ve artcı selesi rahatsız.
En önemli unsur 2nci el alırken piyasada temizini bulmak ..
Kac model kac binde agır bakımları yapılmısmı zincir dişli ne durumda ve diger önemliside lastik ? 2 lastigi 1 milyar olan motorun lastik tarihine mutlaka bakınız.
Bu arada tecrubenızı sene olarak degil km olarak verirseniz daha dogru olur.
5 senede yagmurda motorunu cıkarmayan tatlı su motorcusuda var 5 senede kar yagsada dısarı motorla cıkan adamda var
Önemli olan yapılan km ve size ne kazandırdıgı.
Ben bilerek r6 600r r1 almamak icin kendimi frenliyorum. Bu motorlarda yavaş gitmek inanın pek kolay olmuyor insan basmıcam desede o motorun üstüne cıktıgınızdaki psıkolojı her an adrenalin arıyor.
+ motorun yüksek hızlardaki verdigi güven sizi trafikte dahada tehlikeye sokuyor fakat motorla baş başa kaldıgınızda hepsini unutuyorsunuz . Öyle bir aşk