Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yamaha Xj600 Div. vs Honda 650F

REKLAM ALANI

Motosikleti
    HONDA CBR 650F
    Merhaba Arkadaşlar

2 yıldır motosiklet dünyasından uzaktım son 2 motorum 600RR ve 600F

600F'i daha çok sevmiştim, şehiriçi kullanım rahatlığından dolayı
    Şimdi yeniden motosiklet alacağım fakat modeller arasında kararsız kaldım.
    Başlıkta yazdığım 2 modelin artı ve eksilerini değerlendirip bana tavsiyede bulunur musunuz?

Açıkcası bütçem 20-22bin civarıydı, 2.el 600F almak yernine bu modellerin sıfırı sanki daha cazip gibi.
    Yamaha hiç kullanmadım, Honda'lardan bir sorun yaşamadım.

Çok yüksek hızları sevmem en fazla 160-170 görmüşlüğüm vardır, bu modellerin gücünün yeterli olduğunu düşünüyorum.
    Genelde şehiriçi ulaşımda kullanacağım

Teşekkürler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    APALA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ARMadillo
    Arada 5000 Tl lik fiyat farkının, motosiklet farkından daha fazla olduğunu düşünüyorum.
    Ben olsam, diversion tercih ederdim.
    Biraz da HP olarak düşük tabi. Ama o kadar da önemli değil, benim tarafımdan.
    Şimdiden hayırlı olsun.

Motosikleti
    Xmax 250
    Bende 2015 de yeni motor almayı düşünüyorum ve bu iki model aklımda. Hem fiyat farkından dolayı hem de honda nın kabak tadı veren aylık zam politikasından dolayı xj6 tarafındayım.

Motosikleti
    HONDA CBR 650F
    Teknık ozellıklker acısından ne gibi farklar var acaba ?

Sizce 650F'e 26.000 verılır mı

Ahmet Abi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Subaru Xv
    Fazer8,Z800,Mt09 tavsiye ederim.

Alıntı dreamcar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sizce 650F'e 26.000 verılır mı
    500px.com/importantphotogalleryblogspot

Bilalancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kawasaki Z750R, Z800 ya da Z1000 e bindiniz mi hiç? Ne Fazer i ne MT si ya. 26000 paran varsa al bi Z800 bak bakalım başka motora binebilir misin daha.

Motosikleti
    HONDA CBR 600
    Görsel olarak Honda daha güzel duruyor ve şehir içinde yeni kasa 600 serisi alanlarda çok memnun ama nedense ulkemızde satılmadı galiba fıyatdan dolayı oda..650 f de hıc de az degıl fıyat olarak acıkcası sıfır alsan en az 27500 bulucaktır plaka falan bence degerde uzun vadelı almayı dusunursen tabı

Motosikleti
    mash 5000 km/cbr 250 6500 km /xj6 f 49000 km
    xj6 artıları
    fiyatı çok uygun , teknik olarak fazla fark yok hız olarakta fark yok tork olarak hp olarak da fazla fark yok . ayrıca yamaha hondadan kalite olarak bir tık daha üstün diye düşünüyorum .
    xj6 eksileri
    viraj aralıkları çok sık benzini iyi tüketiyor 5 6 lt civarı her iki makinada 200 + kg
    650 f hakkında bilgim yok teknik özellikleri dışında. zaten daha yeni makina kimsenin bilgisi yok 200 km kullanmaylada bilgi edinilmez zaten xj 6 yı 10000 km dir hiç sorunsuz sıkıntısız kullandım hiç bir şikayetimde yok.
    screamaykut görsel olarak hondayı beğenmiş bense xj6 nın daha güzel olduğunu düşünüyorum al buda benim makina 650 f e kapak olsun ! belki fikrin değişir.parası olan istediğini alsın ben zenginim 4000 5000 tl daha veririm 650 f alırım aynı özelliklerde diyosan sözüm yok
    dyavol-77 ve dreamcar bunu beğendiler.

Motosikleti
    HONDA CBR 650F
    Alıntı barodi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    xj6 artıları
    fiyatı çok uygun , teknik olarak fazla fark yok hız olarakta fark yok tork olarak hp olarak da fazla fark yok . ayrıca yamaha hondadan kalite olarak bir tık daha üstün diye düşünüyorum .
    xj6 eksileri
    viraj aralıkları çok sık benzini iyi tüketiyor 5 6 lt civarı her iki makinada 200 + kg
    650 f hakkında bilgim yok teknik özellikleri dışında. zaten daha yeni makina kimsenin bilgisi yok 200 km kullanmaylada bilgi edinilmez zaten xj 6 yı 10000 km dir hiç sorunsuz sıkıntısız kullandım hiç bir şikayetimde yok.
    screamaykut görsel olarak hondayı beğenmiş bense xj6 nın daha güzel olduğunu düşünüyorum al buda benim makina 650 f e kapak olsun ! belki fikrin değişir.parası olan istediğini alsın ben zenginim 4000 5000 tl daha veririm 650 f alırım aynı özelliklerde diyosan sözüm yok
    http://i.hizliresim.com/rLJaQa.jpg
    Maşallah cok guzel görünüyor
    Allah kazasiz belasiz binmek nasip etsin
    Sizin motor xj600 mu?

Motosikleti
    Maşallah cok guzel görünüyor
    Allah kazasiz belasiz binmek nasip etsin
    Sizin motor xj600 mu?
    Xj6 diversion f saol amin

Motosikleti
    HONDA CBR 650F
    Alıntı barodi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Xj6 diversion f saol amin
    ABS'li sanırım
    Bu motor hakkında fiyat alan var mı ?
    650F haziran ortası gübü gelecekmiş
    stok yok

Motosikleti
    ABS'li sanırım
    stok yok
    abs yok ama avrupada amerikada var

Motosikleti
    HONDA CBR 650F
    ABS'li sanırım
    stok yok

650F modelinde var ama buda aradaki 5000TL olan fiyat farkını biraz düşürmez mi ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:30 ----------

Kapora verdim Honda 650F aldım
    Haziran ilk haftası gelecek

yardımcılarınız ıcın tesekkurler

yasinim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Daelim Roadwin 250r
    hayırlı olsun şimdiden. reis yanlış anlamada sırf servisi için bile honda tercih sebebim olur cbr 250 yi götürdük ankara efe ye adamları cam dan izledik kontrol etmedikleri hiç bi yer kalmadı yani bırak yıkamak olsun aynaları bile ayarlamışlardı
    OnurTr bunu beğendi.

///MPOWER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 250R
    Hayırlı uğurlu olsun şimdiden. Bende uzun süre inceledim bu iki motoru xj6 ya çok yatkındım hatta birara bayada ciddi karar verdim ama olmadı. Gidemedim yani motorun yanına gitmek istemedim sadece mantık fiyat açısından olduğu için vazgeçtim. Şimdi 650 F i dört gözle bekliyorum gelsinde kurcalayim showroomda diye ama bu seferde maddiyat yok. XJ6 yıda düşünmüyorum artık bu iş heyecan işi bu iş zevk işi o isimde geçen CBR harfleri bile beni heycanlandırıyor tekrardan hayırlı uğurlu olsun makina geldiğinde resim ve tecrübeleri paylaşırsan çok iyi olur.
    OnurTr bunu beğendi.

Motosikleti
    HONDA CBR 650F
    Siparişler 2-3 hafta daha gecikecekmiş, daha fazla bekleyemeceğim yaz yalan oldu

Karşılaştırmada yok ama NINJA 300 SE ABS için kapora verdim, onlar da Haftaya teslim edecekler.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)