Ben de beğendim...
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
beğenen beğenmeyen eller dert görmesin
valla aslında ben orjinalciyim degişikligi sevmem ama sen iyi ki yapmışsın güzel olmuş eline saglık
Orjinal hali daha güzel emek etmissin ellerine sağlık
valla bence güzel olmuş
motor kendini göstermiş
Bence hondanin yapmasi gereken renk kombinasyonunu sen yapmissin,acikcasi beyaz renge karsi cok onyargiliydim ama hos olmus baya. Siperligede hafif siyah bi cam filmi hos olur bence.Emegine saglik
kesinlikle çok hoş durmuş. zevkiniz çok iyi
CBR a siyah jant ettiler afedersiniz b*k ettiler. Motor da siyah jantta siyah hiç farkedilmiyor bile. şimdi birde çiğ kırmızı çıktı düz kırmızı. Çingene motoruna döndü. Hadi beyaz üstüne kırmızı çektin de mavi ne alaka. Repsol renkleri hiç konuşmuyorum zaten.
Neyse... Arkadaşım güzel olmuş. Pist Racing Motoru gibi olmuş motoru açmış
arka çamurluğu da boyasan nasıl olur acaba beyaza
Yakışıklıymış zaten, bir de üstüne tam oturan şık bir takım elbise çekmiş, damat gibi olmuş ;)
HERKES KIRMIZI YAPIYOR USTA BİZ FARKLILIK YAPALIM DEDİK ÇOKTA İYİ OLDU
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:56 ----------
BU MOTORU DAHA ÖNCEDE GÖRMÜŞTÜM GÜZEL OLMUŞ AMA ARKA ÇAMURLUĞU BOYATMAYI DÜŞÜNMÜYORUM...
artcı selesini beyaz deri ile kaplatıp, bide üstüne egzosu da beyaz yaparsanız daha hoş görünebilir.
şunun gibi mesela
bence alt kisimi beyaza boyatman iyi olmus ama siyah jant ustune kirmizi serit ceksen beyaza boyatmandan daha iyi olurdu alt kismi sevdim ama jantlar olmamis kanimca
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)