Merhaba dostum,
Sorularına teker teker cevap verelim dilimiz döndüğünce
:
Başlarken şunu da ekleyeyim, boyum 1.90 kilom 70
aynıyız...
- CBR 250R ile İstanbul-Adana arası artçılı ve bol çantalı bir yolculuk yaptım, 1000 km'yi 1 günde devirdik dinlene dinlene... yolda her saat başı 5 dk bile olsa mola verip, basit egzersiz hareketleriyle vücudunu kendine getirirsen çok güzel uzun yollar yapılabilir. Kaldı ki 230 km benim için pek uzun bir yol sayılmaz... yeni başlayacak birisi için tecrübe sonrası kolaylıkla yapılabilecek bir mesafe...
- Benim de ilk motorum ve süper sport'a başlangıç için ideal bir motosiklet bana göre... parçası ucuz, servisi bol, gaz tepkisi beklenmedik durumlara yol açmıyor, istemsiz tekere gelme yok, acemiysen istesen de yok
selesi ve oturuş pozisyonu rahat... Honda'nın ss'e başlayacaklar için üretmiş olduğu bir motosiklet sonuçta... bana hiç sorun çıkarmadı desem yeridir.
- Ülkemizde maalesef neredeyse hiçbir motosiklet bedelini haketmiyor... özellikle hondanın geçen yıldan bu yana yapmış olduğu zamlar kullanıcılarını bıktırmış durumda. tavsiyem ikinci el alman olur...
- Standart lastikleri hakikaten berbat, bütçen varsa hemen değiştir, yoksa benim gibi bi sezon kullan, para biriktirip bi sonraki sezon pirelli diablo rosso 2 al rahat et...
- ekipmanlar için açılmış onlarca başlık varken benim burada şu iyidir şu güzeldir demem başlıklardaki yorumlara haksızlık olur, bence o başlıkları bir dolaş...
- benim bu motosikleti alma sebebim ise, öncelikle honda kalite-fiyat performansına güvenim (2013 Nisan ayında 9500'e sıfır almıştım, bu fiyatı hakediyordu), sonrasında ise kullanıcı yorumları ve motosiklet üstünde hissettiklerimdi... kendimi en rahat ve güvenli bu motorda hissettiğim için bunu tercih ettim. yzf r125 veya hyosung gt250r gibi seçeneklerim olmasına rağmen denedim ve bunu beğendim.
umarım sorularına cevap verebilmişimdir...