Acaip kararsızım ve motorsuz yapamıyorum...
-
Valla yeni sattım bir tane motorum vardı, bumoto calibre 250rr diye, eşim binemem edemem deyince iki günlük aldığım gibi bugün sattım, şimdi motor almam lazım, ama cbf tarzında değilde, ss tipi olsun istiyorum, her motoru gözden geçirdim, yok arkadaş kafayı yicem ya, istediğim motor yok, tekrar calibre aldırcaklar bana, 250 lik en az olsun istiyorum, aslında hız yapsın değil amacım, trafikte rahat 140 ile 130 ile gidebilsin istediğim motor ama valla delircem, birtürlü karar veremedim, honda cbr125r var fakat oda yavas site sakinleri
5000 liraya ne alam yaaa
Reklamlar
-
Cbf250-Gt250-Mz251
Az daha eklerseniz Suuki gs500,cbf500,Er5 daha iyi olur.
-
İmportant adlı üyeden alıntı
Cbf250-Gt250-Mz251
Az daha eklerseniz Suuki gs500,cbf500,Er5 daha iyi olur.
hepsine baktım sinmiyor abi içime :(
-
dostum sen zaten istediğin kasada motoru almış senden kaynaklanmayan durumdan dolayı satmışın motoru peki ya 2.kere aynı hataya düşmek neden istiyon çok şaşırtıcı...
hadi içindeki aşk ölmedi diyelim e o zaman ben bu motoru tek başıma zevkine binerim kalsın niye demedin? demek ki maddiyat ön plana çıkmış 2.sefer aynı hata niye
-
motorcu48 adlı üyeden alıntı
dostum sen zaten istediğin kasada motoru almış senden kaynaklanmayan durumdan dolayı satmışın motoru peki ya 2.kere aynı hataya düşmek neden istiyon çok şaşırtıcı...
hadi içindeki aşk ölmedi diyelim e o zaman ben bu motoru tek başıma zevkine binerim kalsın niye demedin? demek ki maddiyat ön plana çıkmış 2.sefer aynı hata niye
hocam eşime binme dedim, o binecek diye tipsizde motor alamacam deyip biraz atıştık, nasıl istiyorsan öyle yap dedi, zaten eşimin binmesi felan hafta sonları oraya buraya gidicez diye yani. valla bende öyle kararsız kaldım ki, şimdi megellimi alsam diyorum bilemedim valla.
-
Caner valla ben seni çözemedim arkadaş.. üretimi olmayan veya ithalatı duran eline 2 tane Calibre geçti senin demene göre adam akıllı temizdiler daha kendin 1 hafta sürmeden sattın. şimdide tekrar alayım diyorsun.. Yaşın kaç senin neden bu kadar kararsız ve aceleci birisin anlamıyorum..!! Empati yapalım kendimizi senin yerine koyalım diyoruz olmiyor arkadaş ?!! eşinle olan ufacık bir tartışmada kendi zevklerinden mi vazgeçiyorsun sen..yada bunu beyenmedım deyince hemen çöpe mi atıyorsun.. günün birinde senden sıkıldım beden uzak dur dediğin de de ondan durduk yere boşanacak değilsin ya ? Tekrar tekrar biz yazmaktan sıkılmıyoruz ama sen söylediklerimizi kulak arkası ediyorsun ve buda bizi üzüp yoruyor.. 250cc olup şıklar belli zaten 5 tane motor var.. Neydi Bunlar ;Calibre 250rr, Kawazaki Ninja 250r,Hayosung gt250r,Honda cbr 250,megelli 250r daha bu ve buna benzer rakipleri aklıma gelse yazarım da bunların dışında kalanlar zaten fiyat performans olarak tatmin edici değil ve yerli pazarda da satışı yok.. Ki 5 bin tl ile para ilavesi olmadan 0 alamazsın 2. el alcam kardeş diyeceksin kusura bakmada 5 tl yuki muki asya kanuni..yada küba falan alırsın yada canı çıkmış 250 cc görünlü şahin yada doğan olan arabalar gibi motorlar alrısın bilmem yeterince net anlatabildimmi..!!
-
Hız istemiyorsan sana ss kullanmak yasak...
-
DrMocha adlı üyeden alıntı
Caner valla ben seni çözemedim arkadaş.. üretimi olmayan veya ithalatı duran eline 2 tane Calibre geçti senin demene göre adam akıllı temizdiler daha kendin 1 hafta sürmeden sattın. şimdide tekrar alayım diyorsun.. Yaşın kaç senin neden bu kadar kararsız ve aceleci birisin anlamıyorum..!! Empati yapalım kendimizi senin yerine koyalım diyoruz olmiyor arkadaş ?!! eşinle olan ufacık bir tartışmada kendi zevklerinden mi vazgeçiyorsun sen..yada bunu beyenmedım deyince hemen çöpe mi atıyorsun.. günün birinde senden sıkıldım beden uzak dur dediğin de de ondan durduk yere boşanacak değilsin ya ? Tekrar tekrar biz yazmaktan sıkılmıyoruz ama sen söylediklerimizi kulak arkası ediyorsun ve buda bizi üzüp yoruyor.. 250cc olup şıklar belli zaten 5 tane motor var.. Neydi Bunlar ;Calibre 250rr, Kawazaki Ninja 250r,Hayosung gt250r,Honda cbr 250,megelli 250r daha bu ve buna benzer rakipleri aklıma gelse yazarım da bunların dışında kalanlar zaten fiyat performans olarak tatmin edici değil ve yerli pazarda da satışı yok.. Ki 5 bin tl ile para ilavesi olmadan 0 alamazsın 2. el alcam kardeş diyeceksin kusura bakmada 5 tl yuki muki asya kanuni..yada küba falan alırsın yada canı çıkmış 250 cc görünlü şahin yada doğan olan arabalar gibi motorlar alrısın bilmem yeterince net anlatabildimmi..!!
dostum konuyu 18 kasımda açtım, yani ilk motorumu sattıktan sonra açtım, ondan sonra gittim yine aptallık edip tipine aldanıp birazda temiz ve uygun olunca calibre aldım, maalesef onuda sattım evet bu tepkini konuyu bugün açmış olsaydım açık yüreklilikle samimiyetine inanarak teşekkür ederdim ama, bugün açmışım gibi söyleyince pek uygun olmadı ama yinede beni dikkate aldığın için çok teşekkürler...
Not: ayrıca yapım ve hayat felsefem gereği biraz hızlı yaşarım, yani şöyle söylim, donanımhaber sitesinde aktif üyeyimdir, cnr.kh niki ile, apple forumunda bakabilirsiniz, iki ay içinde 15 tane iphone telefon değiştirdiğim oldu, yani demek istediğim mizacım gereği ister istemez, elimde bir motoru fazla tutamıyorum, dayanamıyorum ilgimi çeken başka şeylere yöneliyorum, yapmış olmamak istiyorum... özür dilerim insallah sıkmam kimseyi.
-
eşin varsa bırak ss i falan kardeşim sen. o paraya ss alınmaz zaten. scooter al arkaya da bi top case tak güzel güzel gidin. alırım satarım dediğin için marka model önermeye gerek duymadım
-
01 Aralık 2013, 23:15
DKN adlı üyeden alıntı
eşin varsa bırak ss i falan kardeşim sen. o paraya ss alınmaz zaten. scooter al arkaya da bi top case tak güzel güzel gidin. alırım satarım dediğin için marka model önermeye gerek duymadım
saol kardeşim evet, ama bu sefer kesin karar verdim ve uzun süre kullanmak için cbr 125 alıyorum, sıfıra yakın bişey, ss felan değil zaten kullanmayanlar öyle sanabilir ama kullanımı pratik naked gibi...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)