İlk motorumu alıcam tavsiyeleriniz nedir ? Yzf R125 tercihim.
Reklamlar
-
Almak istediğim motor Yamaha YZF R125 , sorduklarım motora gitmiyor diyor. tamam gitmiyor ama çok mu yavaş gidiyor yani nasıl gitmiyor. Boyum 1.82 önerebileceğiniz motor var mı ? 0 alıcam 10bin tl limit var.
Motoru 0 alıcam. Ekipmana ayırdığım para haricinde 10Bin tl
Reklamlar
-
alma boş ver kış geliyor....
-
10 lira motora ayırdıysan ve boyun uzunsa o motoru sana tavsiye etmem.Altın elbiseli adam vidyosunda anlatmış izlemeni tavsiye ederim.Üzerine bindim bu motorun dedikleri doğru adamın.paranı çöpe atarsın yzf r1 alma.10 lira bütçen varsa ve ilk motorun ise 10 liralık bir motor alma.SS seviyorsun sanırım başlangıç için hyosung gt 250 r bakmanı öneririm.Honda cbr 125 ve dediğin yamahab yzf r125 den uzak dur.SS den başka da olur diyorsan buradan yazabilirsin konusup tartışabiliriz.
-
ilk defa kullanacak isen daha önce hiç kullanmadı isen Hyosung GT250R dan uzak dur dostum. Çift silindir makine , Allah muhafaza.... SS seviyorsan Daelim Roadwin 250R tek silindir max. hız: 145km/h , iri yarı bir motor kalıp var ama güç az. Tam yeni başlayanlara göre.... 9200TL
Şimdi alma zaten boş ver kış geliyor.
-
Kış geliyor diye alıcam yatırıcam motoru fiyatları ucuzluyor diye biliyorum , CBR 250'ler nasıl ? Daha farklı hangi motorları önerirsiniz önceden az cbf 150 sürmüştüm.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:59 ----------
Sürücülük konusunda sıkıntı yok
-
İlk motorum diyorsun,125 lik SS bakıyorsun ve sürücülük konusunda sıkıntı yok diyorsun..kurye işini yapıyorsun galiba7/24 motorun üzerindesin herhalde.herneyse İnazuma,cbr 250,ktm duke 125..
-
Neden illaki sıfır ilk motorun sıfır olması çok saçma aslında boşa masraftan başka birşey değil...Mesela cbr 250 11.000 tl dimi sıfırı alım satıp falan filan sana 11.500 gelir tek artısı ne anahtarı takıp ilk çalıştıran sen olacaksın peki dezavantajları
1-Motosiklet kullanmada çok ileri seviye değilsin vitesler karışacak debriyaj karışacak e zaten motosiklet rodajda olacak ömründen ümür gidecek makinanın
2-Sonuçta yeni başlıcaksın bi düştüğün zaman gitti sıfır motor dieceksin eyvah çizildi yani için acıyacak
3-2.el fiyatına göre ortalama 2000 tl fazla paranda cebinden gidecek
AMA 2.EL ALIRSAN
1-rodajı yapılmış olacak motosiklet eğer temiz ve bakımlıysa ve bilinçli kullanılmışsa 0 a göre daha dayanıklı olacağı için senin yanlışlarını tolere edebilecek+
2-Sıfıra göre daha uygun fiata aldığın için Allah korusun düşmede kalkmada o kadar için acımayacak (gine acırda en azından zaten çizikti diyebilirsin)
3-Cebine mis gibi para kalacak ki bütçene uygun sağlam bir motor alacaksın daha ne olsun tek dikkat edeceğin şey yeterki alacağın motor temiz olsun
Bu arada şunuda unutmayalım 0 her zaman sıkıntısızdır die bir kaide yok 2. el alırsın yıllarca sıkıntı çıkarmaz ''0'' alırsın bir kronik sıkıntı çıkar servise gider durursun adamı fitil eder bu sadece ''ŞANS MESELESİ''
-
10.000 lira bütçen varsa abi lafı dinle maxi scooter al. neden diye sorarsan sabaha kadar konuşurum fazla kurcalama
-
ben sıfır yzf 125 aldım birgün olsun pişmanlık duymadım. Hergün otobana çıkıp 300 km hız yapmayacağım, şehiriçinde sakin kullanacağım, gerekirse 5 yıl 10 yıl bineceğim, az yaksın güzel gözüksün her baktığımda beni heyecanlandırsın, dayanıklı olsun beni üzmesin diyorsan yzf 125 sana uygun motordur arkadaşım.
-sesi olsun, bastımmı uzayıp gideyim, şehirdışı yollarda beni yormasın, 3-5 saniyede 100 km e hıza ulaşsın istiyorsan yanlış adrestesin.
-
ah yzf ah olmaz ol sen emi... Seni tasarlayan mühendislerin hiç mi vicdani yok bre kepaze motor :/ bir gün benim de yzf 125im olacak
-
CBR250Rr aldım arkadaşlar iyikide almışım
-
ulubax adlı üyeden alıntı
Olsun hayırlı.
-
hayırlı olsun kardeşim doğru seçim yapmışsın bence
-
çok iyi tercih, yzf nedir arkadaş :d oturuş pozisyonu diye bişey yok, hayırlı olsun..
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
abeciMotoru adlı üyeden alıntı
çok iyi tercih, yzf nedir arkadaş :d oturuş pozisyonu diye bişey yok, hayırlı olsun..
Zevk meselesi kardeş ayakkabı köselesi değil, saygı duymak lazım değilmi her motorun kendine ait çizgisi kendine ait pozisyonu vardır...
''Şüphesiz En Son Varış RABBİNE'dir.!" Necm/42. AYET
-
Hayırlı olsun kardeşim :D kazasız belasız sürüşler :D
-
en dogru secım yzf alsaydın emın ol ılk bel agrısnda pişman olacaktın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler