motor için ayırdığınız bütçe nedir ?
diye bir soru sorup kalabalık yaratmıyorum .
iş hayatının bana öğrettiği bir şey varsa o da . yanlış bir veri karşılığında soru sormak yerine çözüm üretin.
verdiğin bilgiler eksik . ama ben yine de sana çözüm üreteceğim oh yeah
yeni başladığın için racing istiyorsan Hyosung GT 250 R almalısın . sıfırı 10.450-TL ikinci elleri iyi olanlar 6-7-8 bin civari
yok ben cruiser binerim kot deri ceket takılcam vs diyosan Hyosung GV250 olabilir. fiyatlar aşağı yukarı aynı .
yok naked istiyorm diyosan yine hyosung GT250 comet bakabilirsin.
ama yok param yok okadar diyosan .
alacan bi scooter gidecen gelecen ya da honda CBF 150 alacan yağmur çamur kar kış gidecen . ekonomik verimli
bütçen sınırsız ise ve ben kücük cc başlamam kardeşiiiiim diyosan :
Enduro olarak Transalp al ikinci el yaz kış yağmur çamur orman yol kullan . - Honda sıfır yok TR de , ikinci el 2006 model 12.500-tl civarı bulursun karbüratörlü . enjeksyon lu dersen 16.000 TL civarı 2008 model üzerleri . ( tecrübesizlikten sakata gitme ihtimalin yüksek )
yine aynı fiyatları 600 cc lik racingler bulabilirsin ki elinde patlama ihtimali yüksek . Racing alırsan yağmurda binemezsin zaten %100 yağmurda binmeyeceksin o sadece bir hayal . ( tecrübesizlikten sakata gitme ihtimalin yüksek )
kısaca hem tecrübem hem param yok diyorsan : Honda CBF 150
Tecrübem yok ama param var diyosan : 250 lik hyosung modelleri öneririm tecrüben olmadığı için .
Tecrübem yok param var ama büyük CC istiyorum diyosan : Honda Transalp ( tecrübesizlikten sakata gitme ihtimalin yüksek )
Tecrübem yok param var racing istiyom büyük CC istiyom diyosan : ikinci el Honda 600 RR lara bak ( tecrübesizlikten sakata gitme ihtimalin yüksek )
Öğrenci olduğunu ve maddi imkanın sınırlı olduğunu varsayarak son olarak :
illa racing diyorsan Hyosung GT 250 R diyorum . ( başlangıç racing için iyidir bu model)
racingle rahat edemem diyosan : Honda CBF 150 . ama o kurye motoru karizmam gider diyosan . yine Hyosung GT 250 naked .