seni motosikletten soğutmak korkutmak ,için yazmadım güzelim , ben senin yaşından çok daha önceleri bu merete binmeye başladım , sana şimdi yok şu kadar tecrübem var yok efem bu kadar tecrübem var deyi hava yapmıcam
ama yuvarlak hesap 12 yaş diyelim, ve yaş 38 olacak halen daha motor üstündeyim
arada askerlik ve bir kaç yıl boş geçti
şaka bir yana motosikletten korkmalısın özellikle tavsiye ediyorum ve ben halen tırsarım , zaman zaman çokçada istemişimdir şöyle 600 lük 1000 lik bir makina alayım içimdeki ateşi söndüreyim
alamazmıydım tabiki alırdım , ama bende senin gibi araştırdım, arkadaşlarımdan ödünç alıp kullandım gördümkü 38 yaşında onca zaman motor süren bana bile abaes ve fazla bu makinalar
bak ben adrenalini severim , beni tanıyan bir çok dostum çok yönlü kişiliğimle tanır , gökyüzünde çokça kez motorlu ve motorsuz olarak uçuş deneyimlerim oldu , yamaç paraşütü yapıyorum uçuyor ama hızlı değil , havada hız hayat kurtarır ama karada hayatı bitirir, unutma ! hız felakettir o yüzden iyi düşünmek lazım
yazdıklarıma bakarak ulem hacimli makianalara ne kadar soğuk bakıyor diyen arkadaşlar çıkabilir çıksında önemli değil ! , bildiğim bir gerçek var sen yaşamadın belki ama ben bunu gördüm ve yaşadım ve bunu aktarmaya çalışıyorum burada , şu cümleyi iyi analiz edin !!! doğru zamanda , yeterli tecrübeyle , büyük hacimli makinaya evet.
jöleli saçlarla ss kullanılmaz
bence belli bir yaş ve tecrübe sahibi olduktan sonra ss sırtında daha uzun yaşayabiliriz , yoksa kimse alamaz kulanamaz demiyorum elbette ..... sadece doğru bildiğimi paylaşmaya çalışıyorum
125 cc ile kim dermiş uzun yol yapılmaz boşversene
zamanım ve imkanım olsun , adam gibi sana saydığım modellerle dünyayı dolaşmazsam gelin yüzüme tükürün
sen 125 cc den vazgeçme boş ver milleti