2007 r6 yı servismi kontrol etsin iyi bi usta mı
Reklamlar
-
13 Haziran 2013, 00:01
cümleten iyi akşamlar. arkadaşlar motor almaya gidiyorum ankara dışına 2007 model r6 motoru kontrol ettirmek için servise mi götüreyim yoksa oranın iyi bi ustasına mı? servis sanırım kilometresinin orjinal olup olmadığını söylüyormuş.ustaya götürsem o da ciğerinden anlar ne yapıcam bilemedim valla. bi kere ağzım yandı bi daha olsun istemiyorum cevap veren herkese teşekkür ederim iyi geceler
Reklamlar
-
13 Haziran 2013, 00:12
usta işine güven ne kadar olur bilemem
şansına gideceginiz usta satıcıyı tanıyan da olabilir, kötüye iyi de diyebilir
biraz pahalı olabilir ama servisten alacagınız expertiz raporu daha saglam olur kanısındayım, en azından bişey olursa servis sorumlu olur diye düşünüyorum
-
13 Haziran 2013, 00:15
motosiklete expertiz yapan servis yok diye biliyorum türkiye de motosiklet ağı yaygın değil motosiklet ustanızı yanınızda götürmeniz mantıklı
-
13 Haziran 2013, 00:28
parası hiç önemli değil yeterki bana "al" yada "alma" desin. ustayı yanımda götürme gibi bi şansım yok ama gitmeden araştırıp telefon açarım ustaya anlatırım durumu o da olabilir
-
13 Haziran 2013, 00:48
-
13 Haziran 2013, 01:03
sonuna kadar katılıyorum ve öyle düşünüyorum. bana motorun mekaniği önemli. olmadı önce servise ondan sonra yerel bi ustaya göstereyim motoru
-
13 Haziran 2013, 01:06
Bence öncelikle servise götürmelisin.
Sonucta şase numarasindan hangi km'de bakim yapilmis, hangi parcalar degismis öğrenebilirsin.
Hangi ilde bulduysan motoru, orada tanidik birilerini bulmaya calis, senden once gidip motora bi baktir.
Gidip hayal kirikligina ugrayip elin bos donme
-
13 Haziran 2013, 01:09
hocam motorun ilanını başka bi forum sitesinde gördüm adam ayrıntı vermemiş siz telefonda konuşmuşsunuzdur umarım bide anlaştığınız rakamı bilmiyorum da adamın yazdığı o rakama tertemiz r6 alınabilir ama tabi ki siz tercihinizi yaptıysanız ve motor daki boya vs servis de yada bilindik bi ustada yapıldı ise hiç sorun olmaz şase sağlam olsun da varsa tecrübeniz 260 ı görün bi ölçün motoru ellerinizi bırakın düz gidiyor mu
-
13 Haziran 2013, 01:22
çok fazla fiyat inmedi motoruma her türlü kefilim istediğin yere göster istersen ustanı getir baksın dedi bakalım önce servise sonra bi ustaya göstericem hayırlısı olur inşallah
-
13 Haziran 2013, 01:40
tavsan adlı üyeden alıntı
çok fazla fiyat inmedi motoruma her türlü kefilim istediğin yere göster istersen ustanı getir baksın dedi bakalım önce servise sonra bi ustaya göstericem hayırlısı olur inşallah
hocam o arkadaştan yatırdığı motorların resimlerini isteyin sizi inandırması için ben kaza yapsam resim çekerim oda çekmiştir bi bakın debriyaj kapakları genelde siyaha boyanmış olur üzerine dikkatli bakın macun + boya mı var yok mu elcik altları yere sürten tarafları manet topuzları suzuki olsa mesela kafa küçük suzukinin ortada kalıyor yamaha da kafa kocaman :D kesin değer ona da dikkat edin
-
13 Haziran 2013, 02:06
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
R6'da önce şasi önemlidir. Çoğu genellikle ağaçlardan, direklerden, kamyon radyatörlerinden çıkarılıp tekrar trafiğe salındığı için.
Blokdaki sorunları bir şekilde çözersiniz (parça al-ver-bul, vs).
2. el yarış motoru almak için bence çok kelek zaman.
Bir köftelik çıkarsa, bu Yaz, motora binmek hayal olur.
Yurdumuzun "Turbo ustaları" çabuk işlemler bitsin diye çok paranızı harcatabilirler.
Şu mevsim itibariyle belki geçici bir "gariban" (10 bin TL altı, 10 yaş civarı, daha az iddialı bir motor) alıp, nadir bulunan kuş avını (Sağlam R6 arayışı) daha uzun zamana yaymakta fayda vardır derim.
Slmlr,
Brkn
-
13 Haziran 2013, 02:19
Dostum para önemli değil diyorsan tabi önce tramer kaydına bak kilometre az çok orada doğrulanır sonra servise git .
Bu arada Orijinal r6 yok piyasada olanlar da sıfır fiyatı çekiyor.20 binin üstüne çıkanlar var
Eski kasalara adam 18 bucuk çekenler var ama sen motorun hasar durumuna bak lastiklere bak bitmiş mi diye
Artı olarak 2007 ye orijinalsa kmsi düşükse merak ettim ne kadar fiyat çekiyor km falan kaç bu arada
Biz de yeni kasa 06 yeni sattık sayılır
-
13 Haziran 2013, 02:49
PIERzig adlı üyeden alıntı
Dostum para önemli değil diyorsan tabi önce tramer kaydına bak kilometre az çok orada doğrulanır sonra servise git .
Bu arada Orijinal r6 yok piyasada olanlar da sıfır fiyatı çekiyor.20 binin üstüne çıkanlar var
Eski kasalara adam 18 bucuk çekenler var ama sen motorun hasar durumuna bak lastiklere bak bitmiş mi diye
Artı olarak 2007 ye orijinalsa kmsi düşükse merak ettim ne kadar fiyat çekiyor km falan kaç bu arada
Biz de yeni kasa 06 yeni sattık sayılır
ilanın linki http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...26216589/detay
-
13 Haziran 2013, 08:23
Kusurlarıma bakmasınlar ama ben manisadan motor almam en son aldık km düşürülmüş cıktı soylemiyor da
Buradakileri tenzih ederim ama. ....
Gosteereceksen izmire getirt motorcu gocmene gostert onlar piyasadaki motorları az çok biliyorlar...
Bu arada neyin kafasında bu 20000 çekiyor ne varmış üstünde sor boş motora verme o kadar
-
13 Haziran 2013, 10:03
Çoook zor iş be şu sıra hepsinin fiyatlar tavan,bende 1aydır bekliyorum
-
13 Haziran 2013, 15:50
şimdi servisi aradım adamın dediği aynen şu " motoru yanlız getir eğer satıcı adam bizim müşterimizse ben onun yanında sana motoru kötüleyemem" dedi te allahım ya
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler