Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

2007 r6 yı servismi kontrol etsin iyi bi usta mı

REKLAM ALANI
    tavsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    cümleten iyi akşamlar. arkadaşlar motor almaya gidiyorum ankara dışına 2007 model r6 motoru kontrol ettirmek için servise mi götüreyim yoksa oranın iyi bi ustasına mı? servis sanırım kilometresinin orjinal olup olmadığını söylüyormuş.ustaya götürsem o da ciğerinden anlar ne yapıcam bilemedim valla. bi kere ağzım yandı bi daha olsun istemiyorum cevap veren herkese teşekkür ederim iyi geceler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    cenkito - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL X-TREME MAXX 200
    usta işine güven ne kadar olur bilemem
    şansına gideceginiz usta satıcıyı tanıyan da olabilir, kötüye iyi de diyebilir
    biraz pahalı olabilir ama servisten alacagınız expertiz raporu daha saglam olur kanısındayım, en azından bişey olursa servis sorumlu olur diye düşünüyorum

Phoenixs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S1000RR
    motosiklete expertiz yapan servis yok diye biliyorum türkiye de motosiklet ağı yaygın değil motosiklet ustanızı yanınızda götürmeniz mantıklı

parası hiç önemli değil yeterki bana "al" yada "alma" desin. ustayı yanımda götürme gibi bi şansım yok ama gitmeden araştırıp telefon açarım ustaya anlatırım durumu o da olabilir

Motosikleti
    S1000RR
    Alıntı tavsan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    parası hiç önemli değil yeterki bana "al" yada "alma" desin. ustayı yanımda götürme gibi bi şansım yok ama gitmeden araştırıp telefon açarım ustaya anlatırım durumu o da olabilir
    hocam usta çok çok önemli tanımadık birisi zor ben usta götürdüm yanımda bana tek tek tek tek ne varsa söyledi motorun sahibi çıldıracak olamaz diyo olamaz diyo adam orada ispatladı bide buna ek olarak GEÇMİŞİNİ BİLDİĞİNİZ MOTORU ALMANIZI TAVSİYE EDERİM.Ama ana şase de birşey yoksa motor gittiğiniz parçaları eksiksiz vidası eksiksiz vs vs ise çok da kafaya takacak birşey yoktur aslında hocam sonuç olarak sıfır motor bile alınsa motorsal ağrıza verebilir bu biraz şans işi genelde elektronik malzeme cart curt da talihim gülmez bi iphone 4s aldım hiçbişi olmadı bide motosiklet aldım 2. el hiç birşey olmadı çünkü 2 sininde geçmişini biliyordum

Bide hocam 2. el motora sağa yada sola yatmıştır bu çok normaldir bunu kafaya çok çok takmayın bunu yapan kişi yaptırdı ise motoru tabiki gözle görülen saçma bi görüntü var ise almayın ama motor sağa yattı grenaj boyandı kırık çıkık yok bunda düşünecek birşey yok ustanız da okey i verirse alın bizim arkadaşın motorunu sağa yatırdık sağ grenaj çizildi kaldırdık araba sebebiyet verdi bi tane karşı taraf suçlu çıktı kasko su geldi bayi ye götürdü motoru sağ grenaj I kuyruğu sıfırı ile değiştirdi tamam hasar kaydı görünüyordu bunu normal bi ustada yapmış olsak çakma grenaj takıp boyatılacaktı neyse çok uzun yazdım motorsal ve şase sel sıkıntı olmasın geri kalan şeyler teferruattır

sonuna kadar katılıyorum ve öyle düşünüyorum. bana motorun mekaniği önemli. olmadı önce servise ondan sonra yerel bi ustaya göstereyim motoru

tomass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000RR, Yamaha SR500, Vespa Sprint 150S
    Bence öncelikle servise götürmelisin.
    Sonucta şase numarasindan hangi km'de bakim yapilmis, hangi parcalar degismis öğrenebilirsin.
    Hangi ilde bulduysan motoru, orada tanidik birilerini bulmaya calis, senden once gidip motora bi baktir.
    Gidip hayal kirikligina ugrayip elin bos donme

Motosikleti
    S1000RR
    hocam motorun ilanını başka bi forum sitesinde gördüm adam ayrıntı vermemiş siz telefonda konuşmuşsunuzdur umarım bide anlaştığınız rakamı bilmiyorum da adamın yazdığı o rakama tertemiz r6 alınabilir ama tabi ki siz tercihinizi yaptıysanız ve motor daki boya vs servis de yada bilindik bi ustada yapıldı ise hiç sorun olmaz şase sağlam olsun da varsa tecrübeniz 260 ı görün bi ölçün motoru ellerinizi bırakın düz gidiyor mu

çok fazla fiyat inmedi motoruma her türlü kefilim istediğin yere göster istersen ustanı getir baksın dedi bakalım önce servise sonra bi ustaya göstericem hayırlısı olur inşallah

Motosikleti
    S1000RR
    Alıntı tavsan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok fazla fiyat inmedi motoruma her türlü kefilim istediğin yere göster istersen ustanı getir baksın dedi bakalım önce servise sonra bi ustaya göstericem hayırlısı olur inşallah
    hocam o arkadaştan yatırdığı motorların resimlerini isteyin sizi inandırması için ben kaza yapsam resim çekerim oda çekmiştir bi bakın debriyaj kapakları genelde siyaha boyanmış olur üzerine dikkatli bakın macun + boya mı var yok mu elcik altları yere sürten tarafları manet topuzları suzuki olsa mesela kafa küçük suzukinin ortada kalıyor yamaha da kafa kocaman :D kesin değer ona da dikkat edin

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    '78 Honda XL50, T1, '68 Simson Schwalbe, '91 Honda
    R6'da önce şasi önemlidir. Çoğu genellikle ağaçlardan, direklerden, kamyon radyatörlerinden çıkarılıp tekrar trafiğe salındığı için.

Blokdaki sorunları bir şekilde çözersiniz (parça al-ver-bul, vs).

2. el yarış motoru almak için bence çok kelek zaman.

Bir köftelik çıkarsa, bu Yaz, motora binmek hayal olur.

Yurdumuzun "Turbo ustaları" çabuk işlemler bitsin diye çok paranızı harcatabilirler.

Şu mevsim itibariyle belki geçici bir "gariban" (10 bin TL altı, 10 yaş civarı, daha az iddialı bir motor) alıp, nadir bulunan kuş avını (Sağlam R6 arayışı) daha uzun zamana yaymakta fayda vardır derim.

Slmlr,
    Brkn
    Ufuk Baltacı bunu beğendi.

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Dostum para önemli değil diyorsan tabi önce tramer kaydına bak kilometre az çok orada doğrulanır sonra servise git .
    Bu arada Orijinal r6 yok piyasada olanlar da sıfır fiyatı çekiyor.20 binin üstüne çıkanlar var
    Eski kasalara adam 18 bucuk çekenler var ama sen motorun hasar durumuna bak lastiklere bak bitmiş mi diye
    Artı olarak 2007 ye orijinalsa kmsi düşükse merak ettim ne kadar fiyat çekiyor km falan kaç bu arada
    Biz de yeni kasa 06 yeni sattık sayılır

Alıntı PIERzig adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum para önemli değil diyorsan tabi önce tramer kaydına bak kilometre az çok orada doğrulanır sonra servise git .
    Bu arada Orijinal r6 yok piyasada olanlar da sıfır fiyatı çekiyor.20 binin üstüne çıkanlar var
    Eski kasalara adam 18 bucuk çekenler var ama sen motorun hasar durumuna bak lastiklere bak bitmiş mi diye
    Artı olarak 2007 ye orijinalsa kmsi düşükse merak ettim ne kadar fiyat çekiyor km falan kaç bu arada
    Biz de yeni kasa 06 yeni sattık sayılır
    ilanın linki http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...26216589/detay

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Kusurlarıma bakmasınlar ama ben manisadan motor almam en son aldık km düşürülmüş cıktı soylemiyor da
    Buradakileri tenzih ederim ama. ....
    Gosteereceksen izmire getirt motorcu gocmene gostert onlar piyasadaki motorları az çok biliyorlar...
    Bu arada neyin kafasında bu 20000 çekiyor ne varmış üstünde sor boş motora verme o kadar

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Çoook zor iş be şu sıra hepsinin fiyatlar tavan,bende 1aydır bekliyorum

şimdi servisi aradım adamın dediği aynen şu " motoru yanlız getir eğer satıcı adam bizim müşterimizse ben onun yanında sana motoru kötüleyemem" dedi te allahım ya

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler