Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motor'a başlamak istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.

REKLAM ALANI

Merhaba arkadaşlar uzun süredir araba almayı düşünüyordum ama işyerinden ayrılma sebebi ve yeni işim eskisinden daha az kazandırdıgı için istediğim aracı alacak kadar para biriktiremiyorum bankada 10bin lira nakit param mevcut son 1-2 aydır motor ilanlarına bakıyorum forumda yazılanları okuyorum açıkcası 7bin lira kredi çekip 600lük bir motor alsammı diye çok düşündüm ama forumda ve altınelbiseli adamın videolarında direk intihar,motoru tutamama v.s. vazgeçtim şimdi aklımda 250cc lik honda cbr yada kawazaki ninja 2 sinden birisi var ama şunu demek istiyorum hiç motor tecrübem yok 250 cc'demi başlamak için çok yüksek altınelbiseliadam cbr250 yi yeni başlayanlar için videoda tavsiye ediyordu ama forumda 250cc yede çok tepki var yeni başlayanlar için hondanın sürücü kursarına felan gitsem eğitimini alsam 250 lik bir motor ile başlama şansım olabilirmi schooter tarzı motorlar hiç hoşuma gitmiyor açıkcası sport görünüme sahip motorlar daha cok ilgimi çekiyor ama vespa motorlarda bi hoş tatlı duruyor 250 lik olmassa vespa'da alabilirim, işin özü yeni başlayan birisi için 250 lik bir motor fazlamı gelir ?? yoksa 250 lik bir motor idealmi kullanabilirmiyim ?? yoksa kullanamazmıyım, düzgün yorum yapmıyacak sanki 1000 lik bir motor alacakmışım gibi konuşacaksanız mesaj sayınızı başka yerde yükseltmeyi deneyiniz...bu arada boy 1 69 kilo 65

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tomass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000RR, Yamaha SR500, Vespa Sprint 150S
    Eğitim alırsaniz 250cc ile baslayabilirsiniz herhangi bir problem olmaz.

turkish39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RX3 İ EVO
    Altınelbiseliadam bunuda diyor...

http://www.youtube.com/watch?v=Hvunr0meJt0

blt_59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motorsuz :(
    başlama kardeş biz yandık sen yanma,kaç kurtar kendini,müttelası olursun tiryakisi olursun hayatın kararır.-)) iki teker olduktan sonra saygı duyulur,paran neye yetiyosa onu al,hoşgeldin bu arada..
    eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir

atilla_hakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2009 honda cbr 600rr limidet edition
    Seçiminiz ninja 250 olursa size bir msj kadar yakınım
    dreamkiller bunu beğendi.
    Hondaaaaaaaa

dreamkiller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    Selam her iki motorunda artıları eksileri var kendi içlerinde.. Bence öncelikle ekipmanı, ehliyeti tamamlamanız.. Ardından bolca okuyup tarza karar vermeniz gerekli.. Sonra marka ve modeller hakkında kullanıcılardan bilgi alabilirsiniz. Bu arada eski bir Ninja 250R kullanıcısı olarak Hakan kardeşimin motorunu bildiğimden dolayı Ninjayı tavsiye edebilirim kendi fikrim dahilinde.. Saygılar..
    atilla_hakan bunu beğendi.
    If you don't Ride, You don't know...

Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)