Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

anlam veremiyorum

REKLAM ALANI
    onko_20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 kawasaki z800
    ya arkadaşlar benim kafama takılan bi soru var mesela ss makinalarda leş tabiri neye göre söyleniyor motormu hız yapmıyor veya ne bileyim sağı solumu titreyor nedir bu leş kavramı bizim burda bi srad var mesela o motora daha bi kılıf bulamadım leş mi degilmi diye ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    frantisec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Leş : Canlı bir varlığın öldükten sonra yavaş yavaş diriliğini kaybedip gün geçtikçe çürüyerek yok olması ile sonlanan bir durumdur.Motosikletin fabrikadan cıktığında bir duruşu,canlılığı vardır.Sürekli bakımla bu canlılık dirilik korunur.Bunun haricinde bakımsız,ilgilenilmeyen motosikletler çaptan düşer motoru arıza verir,kaporta yüzüne bakılmayacak duruma gelirse ona leş denir.Kaportaya önem verilmiş motoru ihmal edilmişse gene leş sayılır.Yani alan genelde nikah kıyar.

Toqi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hayabusa - Resimdeki Srad 600 unutamadığım aşkım
    Eski bir SRAD kullanıcısı olarak bende şöyle söyleyeyim bu motosikletlere eşşeğe biner gibi biner bizim millet 13bin devir çevirtir o motora ses çıksın diye , vitesi bile doğru düzgün değişmez yağını suyuna değiştirmez hepsinin ucuzuna kaçar zaten hassas makineler bunlar iyice ömrünü bitirir motoru geç , mekanikde aynı şekilde ucuza kaçar bilmeyen ustaya gider orası ile oynar burasını kurcalar derken motorun elle tutulacak yeri kalmaz sonra bunu toplayıp yürütecek ustada bulamazsın bulsanda kimse uğraşmaz uğraşırsada dünya paranı alır , benim sradın bile hatırlarım beyni bozuldu 400lira vermiştim o zamanlar karbüratör ayar tutmaz oldu çıkma temizini aldım 600liraya patlamıştı toplam , lafın kısası sahibinden.com gibi sitelere bende bakıyorum arada ve 7000 8000bin liralık sradlara bile leş diyorum , işi bilen ustalar tarafından bakımı yapılmış ellenmemiş makina bulmak zor , sen gidip bir 600cc alırsın yenide kullanıyorsan supersportu binersin uçuyorum dersin belki ama aslında o motordan aldığın performans %60 70 dir anlamazsın
    dreamkiller ve BarışKB bunu beğendiler.

dreamkiller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    malesef ülkem insanının motosiklet sürücülerine kötü bakışı bu makinaları les haline getiren apaçi-siu kırması insanlar yüzündendir. Bunların bir çoğu motoruna değer vermez. Motoru geç kendi hayatlarınada değer vermez ki başkalarının hayatlarına hiç vermez.. Bunlar egzoz almazlar mevcut egzozu açtırırlar, makinayı sürekli red line de kullanırlar, ucuz olsun diye abidik gubidik yağ koyarlar, elektrik aksamına dikkat etmezler...vb sonucunda ya patlarlar bir yere yada patlamayanıda makina bittiginde satmaya kalkarlar. İşte bu kişilerin sattıgı makine leş tir. Uzak durmakta fayda vardır.
    If you don't Ride, You don't know...

Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)