Yamaha YZF R125 mi yoksa HONDA CBR 125 mi ?
Reklamlar
-
lan istediği kadar kaliteli olsun 125cc alet cbr125 ile aşa yukarı aynı gidicek nie 10bin tl veriyim çok zengin değilsem aslanlar gibi ona 10 verceme cbr250r a veririm o parayı gel gelelim cbr125r ile 250rda öle çirkin aletler değil bence gayet şıklar 125cc göre cbr125r çok güzel bence nasıl bieşy bekliyosunuz anlamıyorum ybr125 gibi kalırmış neye göre kime göre abartmayalım
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Reklamlar
-
hooopp başaldık gençler..
haydi bakalım baby baby
ben kaçar
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:42 ----------
benim sana tavsiyem, aç altın elbiseli adam ı yani barkın abiyi izle. iki motoruda test etti. kendi kararını kendin ver.
Güvenebileceğimiz tek gözler, kendi gözlerimizdir.
-
bence sen ikisinin üstünede bin oturuş pozisyonunu öyle test et verirlerse test et eme bence daha önce hiç kullanmadıysan bi commuter( ybr,cb veya cbf) al ki düş ve öğren eğer almazsan cbr veya yzf alırsan koruma takozu taktır.bu arada gösterge fark ediyor
-
valla adam gayet açık net sormuş cbr mi yzf mi die. yok o pahalı bu ucuz diye yorum yapmak saçma. kime ne parasını sormamışki. zevk onun zevki yorumlar bir acaip. ben yzf derim kardeşim çok şık makina
-
Yzf r125
-
onu alıcağına şunu alırım mantığı ile olmuyor bu işler, 3 daha ekle bunu al 5 daha ekle, o paraya 250 cc alıcağına sen neden 600lük almadın ? millete laf atmadan önce insan kendi önündekine bakmalı
[B]King is back baby!King is back![/B]
-
Alper Kaya adlı üyeden alıntı
lan istediği kadar kaliteli olsun 125cc alet cbr125 ile aşa yukarı aynı gidicek nie 10bin tl veriyim çok zengin değilsem aslanlar gibi ona 10 verceme cbr250r a veririm o parayı gel gelelim cbr125r ile 250rda öle çirkin aletler değil bence gayet şıklar 125cc göre cbr125r çok güzel bence nasıl bieşy bekliyosunuz anlamıyorum ybr125 gibi kalırmış neye göre kime göre abartmayalım
bu mantığa göre alırım 98-2000 arası bi r6 bakarım keyfime
-
-
-
Bende katılıyorum hakan kardeşime dediğim değiştiriceksen yzf-r125 mantıklı olmaz hem motor değiştirirken motoru satman zor olur hemde maddi açıdan ama eğer para sorun değilse al tabiki dediğim gibi bende ilk cbr125 le başladım sattım ninja 250 aldım sattım yzf-r6 aldım ama şimdi r-6 yı satmadan bir yzf-r125 istiyorum
-
driftime 2500tl istiyorum bu arada(fiyatı yazmayı unutmuşum). 2012 model 3600kmde
-
yerine ne almayı düşünüyorsun hakan
-
-
r125 in gereksiz pahalı olduğunu düşünüyorum.Sıfır r125 e verilecek paraya sıfır veya sıfıra yakın bir cbr 250r alınması daha mantıklı.
-
yzf 125 alcak paran varsa
250liklere yönel
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
-
İkisini de kullandım.Bana sorarsan Yzf tam bir saçmalık.O kadar küçük cc bi makinadan iki büklüm oturmak niye ? He ikiside bir yere gitmiyor.Gitmeyecek tabi başlangıç motoru.Hem iki büklüm oturcan hem daha fazla para.Tek üstün tarafı brembo frenleridir ama cbr nin de yeterli ve gayet iyi.Honda al derim kesinlikle.Tabi biraz daha havalı bi görünüş için daha fazla para vermeye ve rahatsız saçma bi şekilde oturmayı göze alıyorsan başka.
''Uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin. Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin.'' #99 JL
-
merhaba, ben r125 kullanıyorum. açıkçası her seferinde motosikletle bir yerde durduğumda başıma üşüşüp ne gerek vardı bunu almaya aynı paraya a, b, c markalarından 250lik alırdın diye soruyorlar. ben de bıkmadan sıkılmadan oturuş pozisyonundan bahsediyorum. e gitmiyor ki niye uzanıp kullanıyorsun 600lük gibi diyorlar. yine bıkmadan sıkılmadan ileride yüksek hacimli bir motora geçtiğimde adaptasyon sürecim az olsun, sürüş şekline şimdiden alıştırma yapayım diye, diğerleri touring tarzı oturuş pozisyonu aslında diyorum. e o zaman niye yüksek hacimli almadın? diyorlar. bıkarak ve sıkılarak ölmeyeyim diye diyorum ve gidiyorum. diyeceğim şu ki, istiyorsanız araştırın ve alın, pişman olmazsınız. diğer insanlara laf anlat anlat laf yetmez.
-
konu hortlamış, ybr 125 aldım alacaksan kendi paranla al dediler bende ybr 125 alabildim
Hayat boş gazla çoş
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler