1. trafik tecrübesi
2. motosiklet tecrübesi
her ikisinide edinmek için en ideal motor cub tarzı denen motosikletlerdir. Manuel vitesli bir motora başlamak için ideal.
1. trafik tecrübesi
2. motosiklet tecrübesi
her ikisinide edinmek için en ideal motor cub tarzı denen motosikletlerdir. Manuel vitesli bir motora başlamak için ideal.
Ben buradaki olayı anlamadım, motosiklet kullanırken saçını mı kurutuyor
Kızını okuldan almış eve dönüyor desem oda değil, spor yapıyor desem halka açık alanda full ekipman ile spor yapanda pek görmediğimden heralde ki algılayamadım cahilliğime verin
Bence bu hayali karakterin yüzünü göstermemesinin sebebide cezai yasaklar falan değil, bunlar her hafta bir arkadaşını kurban veren büyük bi örgüt
Trafikte 1500dd gidenlere lafım yok, çocukcağız belliki aşık olmuşta almış o yemek yapamayan, temizlik nedir bilmeyen, çocuğuna annelik yapamayan...
ama herkesin gözünün kaydığı sürekli bağıran ve 2. kat penceresinden çok iyi atlayabilen kızı
Gider şimdi o saç kurutma makinesiyle iki şeritli yolda ağaca falan çarpıp ölürse içim cız eder, üzülürüm. Sonuçta ağacında canı var
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
Ne Alacagina Karar vermis
Kawasaki Ninja 250.
Tavsiye oneri konusu kapandi simdilik
8 Sayfa olmus idda ediyorum 28 hatta 58 sayfa olur.
-kawa 250 oncesi
sonrasi
-ilk gazlama sollamalar
-kac basar kac km gordum muhabbetleri uzar gider.
Bide Masallah konuyu Acan Lafbaz yani her mesaj kelime cumleye cevap veriyor alternatif yaziyor.
bu konu olmez
Alinca Plakayi yazsin ona gore motorcular yoldan kacsin yada gaza bassin uzaklassin.
Bu kadar mesajı görünce ister istemez yeni başlamak için topic açıp, araştırsana be kardeşim diye,azar işitenlerin ne suçu günahı vardı diye sormadan edemiyor insan
bayandan şoför olmaz ister 2 ister 4 teker
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
konuyu açan belki anlık hevesini unuttu gitti
bir gazla yazdı geçti..
millet hala 70 cm yok 60 cm de ya
bmw gs 1200 adventure tam sizlik
Otur evinde aplaa...
Zaten bissürü canavar dolanıyor ortalarda...
Bi de senle uğraşmayalım...
Elektrikli pisiklet falan al sen
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
"yeni başlayan bir bay için ne tavsiye edersiniz." başlıklı bir konu açacağım bakalım yorumlar nasıl olacak,şöyle olacaktır:Forumu okusana arkadaşım,kilit vs...Sonra kadın-erkek eşitliğinden bahsetmeyin bana ayrıca;aslında kendilerinin "bayan" budalası olmadığından bahseden yaptıklarının centilmenlik olduğundan bahseden bir sürü erkeğin psikolojisini anlamaya çalışacağım.Konuyu açan kişi de arada yorumlarını okudum baya "şımarmış",makas vs muhabbeti ediyor,önce senin motora ve insanlara saygın olsun,kadınım motor sürerek dikkat çekerim modundan çık,insan hayatı bu bir bakmışsın o hergün baktığın güzel suratın,pudraladığın makyajladığın suratın kan revan içinde kalmış makas atarken,bu yorumumu silen yönetici olursa da bu sefer;cidden bir daha bu siteye girmeyeceğim çünkü tarafsız bir site olmadığını düşünmeye başlayacağım.Yazık günah bunları yazarken hem cinslerime kızıyorum gerçekten,şu sözde "bayan" milletinin otobüste,forumda orda burda "kadınsılıklarını" kullanarak işlerini hallettirmelerine neden izin veriyorsunuz?Onlar siz böyle yaparken,şuna bak aklı şeyinde erkek milleti işte demekten başka bir şey yapmıyorlar!Gerçekten yazık hormonlarınızın bu kadar esiri olmayın sözde medeni insanlar!
En bağışlanamaz yanın bu işte;gücün var ve hükmetmek istemiyorsun!(Friedrich Nietzsche)
[/QUOTE]parmak uçlarımla yetişiyorum yere problem oluyo boy sorununu çözersem hayalimdeki 1000 rr ı bile kullanırım [/QUOTE]
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
Konu 8 sayfa olmuş ben daha yeni gördüm Alabilmişmi bari ? Yada siz alabildinizmi msn adresini falan Rasgele
@147 halletmiş dağılın!
Ride it like you stole it!
Resim isteriz
Kesin Bmx bisiklet almıştır vitessiz olanlarından
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
Sayin @Felsefeci:
Gerek Teknoloji Gerekse bu forumda Ne Alsan-Neyle Baslam sorularindan bende zevk almiyorum.
Bakin hep ayni olay
Konu: Hangi Motorla Baslayayim?
Soran Erkek-Bayan Farketmez.
-Cevap1:Arama diye birsey var.
-Cevap2:Daha once sorulmustu.
-Cevap3:Ybr Al
-Cevap4:Cbf al
-Cevap5:Tvs Apaci al
-Cevap6:Once Cinli al
-Cevap 7:Cinli alma pisman olursun
-Cevap8:cinli alip ...km kullanan var
-Cevap9:Tvs alma titresim var
-Cevap10:ybr gucu az
-Cevap11:Cbf de gaz kesme tekleme var
boyle konu burdan ote gitmez.
soranda gider Salcano Wolf Alir konu kapanir
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:53 ----------
Sosyallik Bedava:
-Gmail-Gtalk
-yahoo mail-messenger
-hotmail
-Netlog
-MySpace
-yandex uyeligim var.
myspace-Netlog pek kullanmiyorum.
Icq hala Rusyada populer bilgin olsun.
Unutmadan Kliplerle ilgili Blog umda var
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)