6000 TL - PARAM VAR...... HONDA CBR12 & HYOSUNG GT250R
Reklamlar
-
25 Ağustos 2012, 13:46
Merhaba arkadaşlar öncelikle sizlere motor deneyimimi paylaşıyım sonra siz ona göre bana yardım edin.
yaklaşık 1 senedir motor kurye olarak çalıştım mondial commuter 125 (vitesli) liklerden kullandım. en aşşa 10 kere düştüm kalktım yağmurda çamurda karda motor kullanmasını öğrendim. şimdi o motorları çok seri kullanıyorum 2 kişi motoru yatırarak viraj alıyorum o ince lastiklerle.
üniversite öğrencisiyim ve yaşadığım şehir o kadar büyük değil ilk araba aldım ve çok gereksiz geldi çok masraf çıkardı trafik derdi vs cok canımı sıktı. motor alacağım kendime özel.
bankada 6000 tl cash param var.şimdi yaz tatilindeyim okullar acılınca tekrardan calısmaya devam edeceğim . ben bu parayı araba satarak elde ettim arabayıda 500 tl taksitle almıstım yani tekrar bişi alıp aylık ekstra 500 tl ayrı para çıkartabiliyorum.
şimdi ben hiç racing motor kullanmadım dediğim gibi commuter kullandım ama yukarıda yazdığım gibi motoru çözdüm. şimdi nasıl bi racing motor alayım
2012 model honda cbr 125 likler var yeni kasalar güzel ama bu kadar kullanımdan sonra 125 lik hemen sıkar mı beni.
veya
hyasoung gt250r var +2008 modelleri felan var 6000 tl ye . onlar nasıl acaba
sizce hangisini alayım fiyat yakıt kullanım hız ?
bu yazın arkadasın 2006 repsol vardı kullandım hiç bi fark gelmedi cok rahat kullandım ama hafif yokuşta motor zor çıktıi.
bu bütçemde ne yapabilirim. antalya bölgesinde okuyorum. parça sıkıntısı konusunda motorlar konusunda yardım edebilir misiniz ?
şimdiden teşekkürler
Reklamlar
-
25 Ağustos 2012, 14:34
hyosung bulabilirsen temiz hırpalanmamış al derim...
cbr 125 r az gelir 3-4 ay da bıktırır..
yakıt olarak atla deve yakmaz hyosung ama biraz hırcın kullanırsan 2 katına cıkıyor yakıtta 5 litre yaktıgını biliyorum
-
25 Ağustos 2012, 14:48
tarz olarak ss tercihiniz ise ve bu iki motordan biri olacaksa gt250r almanızı tavsiye ederim.
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
25 Ağustos 2012, 14:53
Benden tavsiye maddiyat yönünden honda hirpalar gezmeye korkarsin km yapmaz motorun değer düşmesi az olur o ayrı sen hyo al
-
25 Ağustos 2012, 15:12
CBR 125 sıkar seni.Temiz hyosung bulabilirsen ne ala.Sonuçta motosiklet tecrüben var,normalde yeni başlayanları hyo yorar,çünkü onlar hyo yu yorar.Ama sen idare edebilirsin diye düşünüyorum...
-
25 Ağustos 2012, 15:15
tamamda başlığı neden büyük harfle yazıyosun. Kör değiliz, sağır değiliz?
Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
-
25 Ağustos 2012, 16:03
her zaman gt250r tavsiye ederim
Asfaltı öpmeyen motorcu,motorcu değildir...
Onlara göre şeytan icadı, bize göre fizik kanunları..
-
25 Ağustos 2012, 16:37
ah güzel kardeşim görüntü ve hız sevdasına bu motorlarla o güzelim biriktirdiğin paranı heder etme! gel abini dinle! (hızda 150-160 kmh/h gidip 5lt yakmaya değmez) racing dediğin zaten 2. vitesde o hızı yapar..
racing motora binilecekse en az 15bin tl para gerekir ki yaktığın benzine, sürüş esnasındaki rahatsızlığa, yaptığı hıza değsin, gerisi hikaye kardeşim, inan ki hikaye.
eski model racinglerin (nadirler hariç) çoğunun ekmeği zaten yenmiştir, ölüsünü 6-7bin tl ye satarlar, onlara hiç girmiyorum bile
o para alabileceğin daha rahat farklı tarzlarda motosikletler var, iyi düşün
-
25 Ağustos 2012, 17:07
satoyama adlı üyeden alıntı
ah güzel kardeşim görüntü ve hız sevdasına bu motorlarla o güzelim biriktirdiğin paranı heder etme! gel abini dinle! (hızda 150-160 kmh/h gidip 5lt yakmaya değmez) racing dediğin zaten 2. vitesde o hızı yapar..
racing motora binilecekse en az 15bin tl para gerekir ki yaktığın benzine, sürüş esnasındaki rahatsızlığa, yaptığı hıza değsin, gerisi hikaye kardeşim, inan ki hikaye.
eski model racinglerin (nadirler hariç) çoğunun ekmeği zaten yenmiştir, ölüsünü 6-7bin tl ye satarlar, onlara hiç girmiyorum bile
Satoyama haklı.
-
25 Ağustos 2012, 23:39
satoyama adlı üyeden alıntı
1 yıllık 125 lik ten sonra herkes bana hayso gt250r al diyor. bütçem onu gösteriyor. ve kullananlardan baya bilgi aldım sorunsuz güzel bir makineymiş tavsiye ettiler. zamanla 600 1000 likler tabi alınır ama yolda bi beyaz hysoung gt250r gördüm gayet çok güzel ses ve görüntü vardı. yaşadığım şehir fazla büyük değil 140 150 hız cok tatmin eder beni zaten.
peki sizce bu fiyatla ne alına bilir ona bakayım ?
-
25 Ağustos 2012, 23:55
sıfır km bir tvs apache rtr 150 al. geri kalan parayada kaliteli ve konforlu bir kask, mont eldiven dizlik vs al ve yola devam et.
-
25 Ağustos 2012, 23:57
sezer aykaç adlı üyeden alıntı
sıfır km bir tvs apache rtr 150 al. geri kalan parayada kaliteli ve konforlu bir kask, mont eldiven dizlik vs al ve yola devam et.
katılıyorum..................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
26 Ağustos 2012, 14:17
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
katılıyorum..................
hocam eski yorumlarınızda baya bi hysoung övüyordunuz tavsiye ediyordunuz uzun yol maceralarınızı anlatıyordunuz ne oldu ki şimdi
-
26 Ağustos 2012, 16:18
İllaha ikisinden biri olsun diyorsan bence hem hız hem görünüş bakımından hysoung daha iyi gibi. Hız önemli değil 125 lik yeter diyosan da cbr ı boşver gel sana yzf 125r alalım
::gazla::bkz : Platonik yzf r125 aşığı
-
26 Ağustos 2012, 16:52
ı love you HONDA 2010 & 2008
Dört Teker Bedenimi, 250R Ruhumu Taşır..!
-
26 Ağustos 2012, 17:42
hyoyu gören 600 cc vardır zaten diyor
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı o 2 tekerin üzerinde gitmezdim
-
-
yzf 125 al yakıt at görünüş güzel 600 cc motordan tek farkı arka lastik o kadar.
motosiklete binmek sex yapmak gibidir bi defa bindigin zaman sürekli binmek istersin
-
125 cc kullanmışsın, 3-4 beygir fazla seni tatmin edemez.
racingler şehir içinde iyi değil malesef.
gt 250 comet oturuş açısından çok rahat. güzel bir ön camla gayet güzel olur. 6000 tlye ise kışa doğru 2010 hatta 2011 bile bulabilirsin bence.
-
eğer benzin i sıkıntı etmeyeceksen gt250r al he ne kadar yakıyor dersen sıkıştırınca 17litre benzin ile 300 km gidiyor
ama cbr a bak ne kadar sıkıştırsanda 100 km de 3 lt den fazla yaktıramazsın
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)