6000 TL - PARAM VAR...... HONDA CBR12 & HYOSUNG GT250R
Reklamlar
-
Hemen hemen aynı durumdayız kardeşim. Bütçelerimiz, küçük bir şehirde öğrenci oluşumuz, moto-kuryelik deneyimi, arayışımız... ama ben derbi gpr 125'e sulanırken yzf 125r'a kaydı gönlüm. Seninle şu konuda da hemfikirim bana da çok yüksek hız lazım değil. malum öğrenciyim ve gencim racing tarzı bir motor alıcaksam görüntüye ayrı bir önem veririm. Markanın tartışılmaz kalitesi + görsel güzellik + yakıtının az olması bende yzf'yi tek seçenek kıldı. İnş. sende bir an önce kendin için en doğru kararı verir ve hayallerindeki motora kavuşursun
Reklamlar
-
tecruben var.sen hiç 125liklere falan bakma bence.bu motoru sen her türlü becerirsin bence.hyo gtr 650.eğer bütceni 2.000 artırırsan bu motorlardan al bi tane.sıkılmadan uzun süre binersin.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...89892675/detay
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
-
Üstüne 10 daha koy al bi cbr600f onunda üstüne koy 1000rr baktın honda sıktı koy daha al bi bwm oda sıktı ducati panigale 1199 baktın ondanda ses yok al bi hayabusa arkadaş 6.000 TL'ye kadar bütçem demiş 10 koy 5 eksilt dememiş eğer şekli şemali güzel çekici motor istiyorsan ve yakıtı dert etmiyorsan gt250r senin için uygun olabilir.
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı o 2 tekerin üzerinde gitmezdim
-
ben hyosung u kullandım. gerçekten çok güzel motoru. düşün alanyadan ankaraya geldim. tık demedi motor. honda tabiki daha kaliteli ancak görüntüsü bakımından hyosung a yaklaşamaz. motordan anlamayan çoğu insan abi 300 yaptın mı hiç diye soruyorlardı. benzinine gelince. alanyadan ankaraya 70 liraya geldim
-
Bence bir sezon daha bekle paranı biriktir honda 250 ninja 250 hyo 250 bunlar arasında seçimini yap.
---------- Post added at 01:31 ---------- Previous post was at 01:29 ----------
KeaSH-07 adlı üyeden alıntı
Tek silindir yazmış ilan sahibi doğru değildir herhalde
-
atilla_hakan adlı üyeden alıntı
Bence bir sezon daha bekle paranı biriktir honda 250 ninja 250 hyo 250 bunlar arasında seçimini yap.
---------- Post added at 01:31 ---------- Previous post was at 01:29 ----------
Tek silindir yazmış ilan sahibi doğru değildir herhalde
2 silindir o motor
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
-
Hocam sitedeki arkadaşlarında çoğunun söylediği gibi hyosung gt 250r al bencede zaten kasanın ölçüleri falan gt650r ile aynı tek farkı cc dir görüntü falan bire bir aynı.ayrıca zaten 1 sene yaz kış demeden 125lik vitesli motor kullanmışsın cbr125 le onun senin kullandığın motorun farkı onun yapısı ss tarzıdır vede biraz daha seri olması gibi bir kaç neden vardır anlıycan 1-2 ay sonra sana kaak tadı verecektir sıkılacaksındır.Al bi tane temizinden hyosung 250r sıkılmadan bin.Millet daha yeni başlayacak bi kursda motor sürmüş adam gidip hyosung gt 250 r alıyor kullanıyorda senmi kullanamıyacaksın yav.
[I][U][B]Motosiklet = Doğa üstü bir güçtür....[/B][/U][/I]
-
Sahibinden.com ilan numaram : 82930891 ilgilenirsen ara kardeşim bende antalya merkezde öğrenciyken kullandım bir sÜre. şimdi demre ilçesindeyim babamın kullanamaması sebebiyle spacy ybr gibi motor almaya karar verdim. Ara görüşelim
-
huyosung alacaksın
HAYATI TESPİH YAPTIM KAH ÇEKİYORUUUM KAH SALLIYORUUUM......
-
işte üstüne koy çıkar diyorlarda haklılarda :/ geçen arkadaş sıfır ktm duke 200 almış yahu dedim 10lira tek silindir 200cc ye vereceğine alırdık sana 2. el bir cbr600f motosiklete biniyorum derdin , birde fiyatları bilmiyorum ama 6000bin liraya 125cc honda yada gtr250 çok zor gider gibi satması çok zor bunları aldıktan sonra
Tekerlekli sandalyede olsan yanında olurmuydu fiyakalı...
-
Tsubasa adlı üyeden alıntı
hyosung bulabilirsen temiz hırpalanmamış al derim...
cbr 125 r az gelir 3-4 ay da bıktırır..
yakıt olarak atla deve yakmaz hyosung ama biraz hırcın kullanırsan 2 katına cıkıyor yakıtta 5 litre yaktıgını biliyorum
F54 adlı üyeden alıntı
eğer benzin i sıkıntı etmeyeceksen gt250r al he ne kadar yakıyor dersen sıkıştırınca 17litre benzin ile 300 km gidiyor
ama cbr a bak ne kadar sıkıştırsanda 100 km de 3 lt den fazla yaktıramazsın
hyo eskilerini bilmiyorumda benim ki için konusacam min 3.2litre max 4.7 yakıyosun bi ybr 100le giderken kaç yakıyor atıyorum 2.5litremi(daha fazla yakar heralde) benim motorum 110sabit 3.2litre yakıyor kalıbına gidişine göre cok yakmıyor hyo öle bi diyosunuz ki benzini dert etmiyosan filan kendimi 4 silinidir bi 600lük kullanıyor sanıyorum :D sözüm özellikle fatih beye :D cbf150 den beri hep tartısırım kendisi ile :D not: yüzde 90 sürüşlerimde 3.5-3.8litre arası benzin tüketiyorum karışık değerler şehir içi
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
Eğer olurda racingten vazgeçersen 6000tl bütçe ile tüm ekipmanını ve 0 bir motor alabilirsin kuba srt250 parça kalitesi güzel bol bulunuyor 250cc seride bir motor kullandım tavsiye ederim nedir bu racing aşkı yahu amatör kullanıcı için oturuş pozisyonu bile kaza sebebi al dimdik oturacağın ucuz ama gösterişli motor sonra 600 cc racing'e geç, tatmin etmiyorsa tabii cross enduro. Hem millet gençlerde racing görmeye alıştı farklı bişeyler dahada şaşırtır insanları. ;)
En iyi motorcu torununu motorunun arkasına alıp dolaştıracak kadar yaşayan motorcudur.Kötü motorcular bu günleri asla göremez.
-
izzet1183 adlı üyeden alıntı
1 yıllık 125 lik ten sonra herkes bana hayso gt250r al diyor. bütçem onu gösteriyor. ve kullananlardan baya bilgi aldım sorunsuz güzel bir makineymiş tavsiye ettiler. zamanla 600 1000 likler tabi alınır ama yolda bi beyaz hysoung gt250r gördüm gayet çok güzel ses ve görüntü vardı. yaşadığım şehir fazla büyük değil 140 150 hız cok tatmin eder beni zaten.
peki sizce bu fiyatla ne alına bilir ona bakayım ?
Yamaha RS King al : ). Hyosungu da CBR ı da katlar . İşin özüne gelecek olursak CBR 125 10-13 HP arası ama Hyosung 29 HP. Ayrıca bırak Hondanın 125 lik bir motorunu 250 lik motorları bile güç olarak Hyosung 250 liklere yaklaşamaz ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)