kawasaki tanınmıs bir japon markası olmasına ragmen neden yamaha ya göre cok ucuz sizce?
kawasaki tanınmıs bir japon markası olmasına ragmen neden yamaha ya göre cok ucuz sizce?
yamaha pahalı oldugu için
bide kawazaki Türkiyede çok tutmuor biz zzr serine bakarak buyuduk ama sonra bişeyler oldu bi süre kawazaki yalan oldu sonra r6,r1ler fethetti herkesi
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
2.el mi 0 km mi?0km fiyatları diğer Japon markalarıyla yakın sayılır.2.el fiyatlarıda çoğu modeli ucuz sayılmaz.Ucuz olarak gördüğün modeller de 2.eli fazla olmayan Türkiye'de fazla tutulmayan modellerdir.
neresi ucuzmuşş
Mustafa Kemal Atatürk
ucuz bulursan sınıfında hbr ver hemen alalım
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
St kanuni ( Hyosung ) tamamen ayrı bi katogori bence , kaslı yapısı ivmelenmesi vb.
Ninjada daha saglam dayanıklı olarak görüyorum şahsi görüşüm tabiki bu
Motosiklet = KAWASAKi
4 TEKER BEDENİMİ 2 TEKER RUHUMU TAŞIR ! 93>XT600 - 08>CBF150 - 04>GS500 - 99>GS500EX - 05>ER5 - 98>XT600 - 02>XT600E - 05>ER5 -04 >GS500 - 04>FZS1000EXUP - 05>KAWASAKi ER5
Ben katılmıyorum bu duruma. Görecelidir diye düşünüyorum. Mesela az da olsa değinilmiş ki; 250 sınıfında CBR250, GT250R, Ninja250 vs. segmentinde en pahalısı kawasaki. Ki bence Yamaha ve Honda'dan çok da iyi bir marka da değil... Bence aksine pahalı...
abi siz ne içip geliyorsunuz bu foruma..
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
japonya da durum ne acaba?
1-Suzuki
2-Yamaha
3-Honda
4-Kawasaki
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
kawasakilere bakarak büyüdük cidden.
ama 250 segment olmamalı kawa için.
benim bildiğim kawa hep güçlü motorlar yapıyordu
250 segmentini görmezden geliyorum ki hayallerimdeki o isim lekelenmesin.
What goes around, Comes back arround...
Türkiye de 250 cc segmentinde ilk ADAM AKILLI motoru da getiren de zaten Honda ve Yamaha idi değil mi? (bknz. ybr 250 fiyat, vtr 250 fiyat cbx cbf 250 ler egzantirik zinciri)
YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....
İyimisiniz siz en pahalı olan motorlar zaten kawasakide
Sado
Türkiye'de senelerdir motosiklet piyasasını takip etmemiş isen böyle düşünmen normal. Kawasaki'nin veya herhangi bir Japon markasının Türkiye'de ucuz olduğunu zannediyorsan ya bir motosikletin ederiyle ilgili en ufak fikrin yok ya da parayı sokaktan kürekle topluyorsun demektir.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)