250 lik SS lere taze kan gelmiş hayırlısı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Fuarda yakından gördüm pek çekici görünmedi gözüme.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
-
8337 TL , tartışılır.
250r'ın fiyatı 9900 olmuş.
-
benim 150cc apache bundan 4kg daha ağır. 150 ile giderken kanatlanır bu
Tip olarak önden cbr600f'i andırıyor sanki.ama tutulacağını sanmıyorum.gönül isterki tutulsunda piyasa biraz daha rahatlasın.millet motora binsin...
-
ben saglamlık olarak kawa gıbı olcagından hıc emın degılım 5 vıtes olması kotu ayrıca hafıf olmasına sasırdım nerden caldılar acaba:D
-
acayüp adlı üyeden alıntı
Fuarda yakından gördüm pek çekici görünmedi gözüme.
nasıl boyut olarak ? son hız ne bişiyler öğrenebildinmi ?
[B][I][COLOR="#FF8C00"]MOTOR BİR ARAÇ DEĞİL BİR TUTKUDUR... [/COLOR][/I][/B] ::tutkuy:: BİZE DELİ DİYENLER BİNSELER BİR KERE O MOTORA NELER KAÇIRDIKLARINI ANLASALAR OZAMAN BAKALIM NE DİYECEKLER ... ::pokey::
-
24 hp diyo hyosunglar 29 hp sanırım dimi benmi yanlış biliyorum ?
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
-
Yav bu 250'likler in egzos unu niye böyle soba borusu gibi yaparlar anlamış değilim.
Hiç olmayan birine göre çekici bir motosiklet.
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
-
estetik olarak cbrden ve ninjadan güzel bence, hele fiyat farkıda olunca piyasayı etkiler..
birde sanki Ducati ye benzetilmiş gibi, çizgi, yazılar, grafikler..
-
Egsoz kelimenin tam anlamiyla berbat ayrica tek silindir olmasi kotu olmus yine de alternatif olabilir bence.Gostergeler nasil acaba merak ettim
-
Yağ/su soğutmalı ve 6 ileri vites gibi bir durum olsa +9.000 TL isteyecekler. Yani fiyat her halükarda yüksek. Ki kaliteli olsa bile devamlılığı belirsiz bir motor olduğu için almayı düşünmem.
-
* hyosung yağ soğutmalı bu hava,
* hyosung çift V silindir, bu tek,
* hyosung önde çift disk, bunda tek,
* hyosung kendini ispatlamış, kalitesi biliniyor, bu soru işareti (en azından şimdilik öyle ve bir kaç sene de öyle kalır)
bu kadar teknik farka rağmen aradaki fiyat farkı sadece 1000-1500 gibi bir şey. düşündürücü ve seçimde zorlayıcı etkenler...
düzeltme yapıyorum;
konu sahibi arkadaş mesajında; önde tek disk fren ve hava soğutma diyor ama kendi sitesinde önde çift disk fren, ayrıca su soğutma diye görünüyor. kafa karıştırıcı...
-
Buda önde çift disk ama teknik verilerde yanlış yazılmış.
-
ıkıncı el tertemız nınja 10000 varken hıc dusunmem yada sorun yakıtsa cbr 250r alınır.anlamıyorum pıyasaya gırıcen ucuz mal urtıyosn ama fıyatta rakıplerden asagı deıl yukı arorada aynı mantıkta yap 5000 bak nasıl alıyoruz:D
-
-
hahaha daha ne sattıklarını bılmıyorlar ya olsun benım teklıfım hala gecerlı 5000 verırım buna
-
Bana göre de hiç ss gibi durmuyor bu ya, sport touring gibi bir şey
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
-
uzulerek soylemek ıstıyorum kı neden kawa bu gostergelerı gormemzlıkten gelıyor en dandık marka bıle kadranı dosuyor nınja bak bıdee:S
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler