Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

wuxi dy200

REKLAM ALANI

wuxi dy200 km. göstergesi lazım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    wuxi dy 200
    arkadasım sirkecide dogu bankın arkasında wuxinin yedek parçasını satan bayii var istersen yardımcı olabilirim birde senden bişey ögrenmek istiyyorum bu motosıkelt nasıl bır motosıklet memnunmusun??

Beycivan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    konu eski ama ben yinede yazmak istedim bu motor gerçekten çok harika.200 cc 6 vites yağ radyatörlü yüksek devirlere anında çıkıp yolda uzayan bir motor sağına soluna çok baktım kaliteli bir işçilik var yerden biraz yüksek kalıyor titreşim 120 de bile görmedim desem yeri var.ve yakıt arkadaşım yok denecek kadar az. kesinlikle on numara bir motor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Bu motor 6 vitestir.Ancak motorun hava filtresi ile oynanmaması gerekiyor.Oynanırsa bir daha verim alınamıyor.Ancak fabrikadan orjinal hava filtresini bulmak lazım.Motorda inanılmaz titreşim var.Belli bir süre sonra motorda yağ kaçakları başlıyor.Eğer hava filtresiyle oynanırsa acayip benzin yakmaya başlar ve 100km hızı bile zor yapıyor.Sabahları çok zor çalışır.Bunun yerine ybr cbf tarzı motorları tavsiye ederim.En azından parça sorunu olmuyor.Manisa turgutlu tarafında wuxi yedek parçalarını bulabilirsiniz.

Hangi motor olursa olsun hava ayarı değiştiği zaman o motorun yakıt durumu çekişi ve randımanı düşecektir. Kendi hava filtresine sahip olmayan yada sorun çıkanlar için direk olrak açık hava filtresi öneririm veya en kötü karbüraötürn boğaz kısmınının çapına uyan en yakın hava filtresini alıp takabilirsiniz. Yağ kaçaklar motor sıkıştırıldığında kran kolunun ve sübapların arasından sızarak bujiye veya hararetli yağ buharı hava filtresine doğru yönelir.Genelde bu yazdıklarıma sebep motorun merak üzere kurcalanması veya kötü kullanılmasından kaynaklıdır. İster Honda ister yamaha isterse de suzuki olsun fabrika ayarları değiştikçe o motordan randıman beklemek doğru değildir. Saygılar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Wuxi km göstergesini bulmak zor.Km göstergeleri daha doğrusu devir saatleri sürekli arıza yapar o motorların.Doğru göstermez.Km göstergesi için İstanbulda Sirkecide bulabilirsin.Wuxi bayii var.Turgutluda da Ünal motorda bulabilirsiniz

Manisa salihli ve turgutlu ilçelerinde bu motora dair her türlü paRÇA bulmanız mümkün zaten motorun ilk çıkış yeri Manisa üzerinden oldu. Sonra Adana ve doğu illerine bir motor bayisi gönderdi. Kanuni seyhan 150 devir göstergesi direk olarak motora uyum sağlıyor. Diğer motorların parçalarını ve uyum listesine bakmadan bulunması zor demek hatalı bir cümle olmuş. saygılar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Kanuni Seyhanın devir göstergesi wuxiden farklıdır.Orjinal gibi durmaz.Alternatif olarak kullanılabilir.

Nedim iş olsun torba dolsun diye fikir beyan etme arkadaş zaten orjinaline alternatif soruyor.4 motorun daha devir göstergesi uyum sağlıyor hadi araştır bul bize emek harcadığını görelim kardeşim.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler