Selam motor için "Acumen DG8 Digital Gear Indicator" aldım, bunun montajını yapmış olanlar var mı? yer olarak nereyi seçtiniz, veya dikkat edilmesi gereken birşey var mı??
Teşekkurler, -t
Selam motor için "Acumen DG8 Digital Gear Indicator" aldım, bunun montajını yapmış olanlar var mı? yer olarak nereyi seçtiniz, veya dikkat edilmesi gereken birşey var mı??
Teşekkurler, -t
devir saatinin üstü uygun olabilr
monta edildiğinde veya eden varsa fotoğraflarını da koysunki bizler faydalanalım bu topicden, keyifli sürüşler...
Merhaba arkadaşlar.. Monte ettim vites göstergesini..
Yer olarak sol üst iç kapağın üstünü seçtim (resim göndericem yakında)..
Yani siyah iç kapak var ya gidonun orada, onun üstüne bir delik delip kablosunu oradan geçirdim. Sonra konsolu söktüm (zor değilmiş) ve gereken 5 kabloyu lehimledim diger kablolara). Bunlar devir, hız, boşta olup olmadıgı, + 12v ve şasi olmak üzere.
Neyse güzel oldu sonuç, artık hangi viteste olduğumu bir bakarak anlıyorum. Özellikle otobanda 5. viteste unutma problemimi (ya da 6. da olmasına ragmen otobanda tekrar vites atmayı denemeyi) hallettim böylece
-turgut
turgut abi en kısa zamanda senden resimleri merakla bekliyoruz, çünkü bende otobanda 5'den sonra 6ya atmaya çalışıyorum unutuyorum 5de oldugunu bazen
Selam! dandik bir resmini çektim, daha iyisini çekene kadar...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:14 PM ----------
Oraları kesmeye korktum.. Kötü keserim de berbat görünür diye..
Resimde belki görünecegi gibi üstüne yapıştırdım (arada velcro "cırt cırt" var)
-t
bordo vfr800 gerçekten çok sevdiğim ve sattığımda çok pişman olduğum bi makinadır...söylemeden geçemedim kusura bakmayın...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)