NT1100Dct adlı üyeden alıntı
Bu yorumunuzla Nc750 x dct kullanıcılarını gömmüşsünüz maalesef.
Zaten anlamadığım husus, manuel kullananlar otomatikçileri gömüyor, GS ciler AT cileri gömüyor. Scooter kullananları zaten ipleyen yok.
Bu motor camiasında ki, karşı tarafa bok atmak niye bu kadar geçerli gerçekten anlayamıyorum.
Sarı yelek giyerek, güvenlik önlemlerini alarak, kuralına göre 100-110 km hızlarda motor kullanarak da mutlu olan insanlar var memlekette.
Şahsen kendim için konuşuyorum, 350 cc sr4 ü ağustosta aldığım halde, ekipmanlarımı tamamlamadan kasım ayına kadar kullanmadım. Şuan bot, pantolon, mont, eldiven, kask olmak kaydıyla tüm ekipmanlarımı giymeden motor kullanmıyorum. Niye, kendi güvenliğim için. Hatta daha yeni yeşil neon renk yağmurluk aldım. Trafikte daha görünür olayım diye. Yazın kullanmak için yine yeşil renk mont üzerine giyilen yeleklerden aldım. Niye, bizi görmeyen sığırlar, farketsin diye.
Kendimi mahalle aralarında tek tekere kalkan zibidilerle kıyaslamam mümkün değil zaten de, bana kalırsa da, altına performans motoru alıp da, pist yerine trafikte antin kuntin hareketler yaparak motor kullanan sarı yeleksizler benim gözüme motorcu olarak görünmüyor.
Bir diğer husus da, otomatik yada manuel kullanımı. Her ne hikmetse, manuel kullananlar, otomatik kullananlara bi .ok atma çabasında. Yaa kardeşim, sen manuel alışmışsın, manuel sür. Ben otomatik alışmışım, otomatik süreyim. Sana ne... Yok zevk alınmazmış da, yok o vites geçişini hissedecekmiş de. Deli ..ikini oynar gibi vitesle uğraşmak istemiyorum belki ben. Amelelikten başka bişey değil bana göre manuel kullanmak. Ben sana bişey diyor muyum. En erkek sizsiniz mk. Yanlış anlamayın @tommygun hocam, sözlerim size değil. genel anlamda bu kafada olan insanlara.
Yani bırakın neyi kullanan kullansın. Amaç iki tekerin üzerinde olup o özgürlüğü hissetmek bence... Gerisi teferruat. Goldwinge biner, zevk alamazsın. Bazen bakarsın, 50 cc bi salyangoz bile sana zevk verir.. Bu iş böyledir bence. Artık lütfen millet birbirine saygı duymayı öğrensin. Yoksa motorcular olarak bi arpa boyu yol katedemeyeceğiz bu kafayla...