Bütçeyi bilmem ama makina budur.
Aprilia Touareg 660
Helal Haram ver ALLAHIM,
Menzilciler yer ALLAHIM...
evet F serilerinde yanda depo kapağı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:50 ----------
"sırf bu sebepten" dedirtmemesi gerekir Honda'nın. Ama durum ortada. Ben Tracer700 alırken NC'yi eleme sebeplerimden birisi o idi.
Youtube: YOL AVCISI
En tuhaf bulduğum üye tiplerinden biri de bu arkadaş gibi yeni bir üyenin gelip soru sorması ve sayfalarca bizi tartıştırmasının ardından ortadan kaybolması. Madem Nc aldın, ne sebeple tercih ettin, söyle biz de aydınlanalım, açtığın konuya neden yazmıyorsun be güzel kardeşim?
Bu tip arkadaşların isimleri bence özel bir veritabanında biriktirilmeli, yarın öbür gün motosikletiyle sıkıntı mı yaşadı, foruma konu açtığında kendi kendisiyle başbaşa bırakılmalı.
Selamlar dostlar. Öncelikle bana taş gelmiş farkındayım
İşlerden dolayı bu aralar siteye uğrayamadım,ama nc alım sürecinde güzel dostlarla tanıştım, irtibat kurdum, onlarla sürekli iletişim haldeydim. Sitede sizleri başbaşa bırakılma gibi bir şeyi kabul etmiyorum..
Konu başlığına dönecek olursak; evet 2015 model nc 750 x aldım. Birçok arkadaşım nc lerin yol tutuşunun kötü olduğunu söylerken ben bunu çok hissetmedim; Üzerinde michelin road 4 lastikleri vardı. Lastik seçiminin önemli olduğunu bir kez daha anladım.
İkincisi artan maliyetler karşısında bakım onarım vs gibi servis ücretlerinin makul olduğu kanaatindeyim (diğer motorsikletlere göre)
Olumsuz tarafı yok mu? elbette var. Selesi çok kötü. 100 km de sonra ağrılar başlıyor
Üçüncüsü; vites devir aralıklarını tam olarak hala anlayabilmiş değilim; sanırım aralıklar biraz dar.. Tabi bu da yakıt tüketimlerni etkiliyor..
Dördüncüsü yakıt deposu artçı selesinin orada. Motoru full yüklediniz, arkanızda artçınız var, yakıt almanız zulum..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)