Keeway 202, Rks Cafe Racer 152, Buccaneer 250i tarzı
Reklamlar
-
Merhabalar,
Motosiklete başlamak istiyorum, tıp öğrencisiyim dolayısıyla trafiğe çıkmadan önce boş zamanlarımda evimin civarlarında turlayarak sakince pasifce öğrenmek istiyorum Ehliyeti aldıktan sonra dayımla da eğitim yapıp güvenle süreceğim. Ayrıca bisiklet ve manuel araba da kullanabiliyorum.
Aradığım caferacer tarzı modeller var, lakin rks yeni çıkacak cafe racer modelini niyeyse çok beğenmiyorum daha çok Keeway 202 ve Buccaneer 250i çok hoşuma gidiyor ayriyetten destro 250 de biraz hoşuma gidiyor. Lakin maalesef Buccaneer 250i biraz pahalı, Keeway 202 de Türkiyeye çıkmayacak. Bu tarz motor önerilerinde bulunabilir misiniz ? Aradığım motorların headlight yani far kısmının yuvarlak olması ilgimi çekiyor yani yuvarlak farlı naked motor önerileri de olabilir. Bütçem 4-8 bin arası ayrıca ekipmanları da kask-mont-dizlik-eldiven olarak alacağım.
Yanlışım varsa kusura bakmayın, çok Teşekkürler.
Reklamlar
-
Yuvarlak farlı olup cafe racer versiyonlarını çok beğendiğim Mondial 150 MR Vulture var. Alıp üstüne masraf ederek güzel bir motosiklet elde edilebilir o bütçeye.
-
Az biraz koy 2. El suzuki van van al hem de japon olmuş olsun
-
Paran varsa CB250R bekle.
-
Mayıs- Hazirana kadar beklerim, fiyatı ne kadar olur cb125r cb250r çok hoşuma gidiyor, ne zaman çıkar ? fiyatı ne kadar olur sence ? ve kesin türkiyeye gelecek mi ?
-
Mentor adlı üyeden alıntı
Mayıs- Hazirana kadar beklerim, fiyatı ne kadar olur cb125r cb250r çok hoşuma gidiyor, ne zaman çıkar ? fiyatı ne kadar olur sence ? ve kesin türkiyeye gelecek mi ?
Kesin geliyorlar da CB125R minimum 15-16 CB250R da 20-21 bin ₺ bandında olacaktır. Fiyatları 1 ay sonra fuarda belli olacak.
-
Başlığı okuyunca biraz araştırayım dedim, baktım Keeway'in sitesinde hiçbir şey yok. Yanlış siteye mi bakıyorum yoksa onu da RKS'nin altına mı taşıyacaklar anlamadım ?
-
Bir motora o biriktirip o kadar vermekten sonra çalınmasından korkuyorum :(
-
Bir motora o biriktirip o kadar vermekten sonra çalınmasından korkuyorum :(
Önlemi almak lazım. Benim motorda disk kilidi var. Kırmaya çalışmışlar mesela. Her tarafı darbe izi. Şimdi kapalı garaj yapacağım demir kafes.
-
Önlemlerimi alırım da hırsızların hepsini çiğneyeceğinden korkuyorum bizim burada güvenlikler falan da var ama 1-2 dk da çalınıyormuş
-
Önlemlerimi alırım da hırsızların hepsini çiğneyeceğinden korkuyorum bizim burada güvenlikler falan da var ama 1-2 dk da çalınıyormuş
Güzel bi zincir kilit sağlam bir yere sabitleyerek,disk kilidi,branda,alarm sistemi,kasko,GPS sistemi.Kapalı bir yere sokamıyorsan alabileceğin önlemler bu.
-
RoofRoof adlı üyeden alıntı
Güzel bi zincir kilit sağlam bir yere sabitleyerek,disk kilidi,branda,alarm sistemi,kasko,GPS sistemi.Kapalı bir yere sokamıyorsan alabileceğin önlemler bu.
Aslında bisiklet gibi apartmana alabilirim ama 3-5 basamak merdiven indirmem gerekir ? 100kg bir motor için de mümkün değil sanırım kilit alarm gibi önlemler totalde ne kadar tutar acaba ?
-
Keeway 202 gelmeyecek ama benzer modeli Bajaj v15 taze geldi 11 küsür bin lira gibi bi fiyatı var bak bence.ben de Rks Cafe152 çıkana kadar giriş seviyesi neler neler araştırdım cbf250,bajaj boxer falan derken bu alet çıktı piyasaya.sitesinde mart 15 türkiyeye giriş tarihi diyor ama sahibindende bir tane var(keeway 152 olarak(asyada bu isimle satılacak) ama rks kategorisinde).benim hedefim bu inaşallah.şuan marka,satış sonrası ve diğer modellerinde yaşanan kronik sorunlarını araştırıyorum.
-
keşke keeway 202 geleymiş türkiyeye.Çok iyi satardı
-
Aslında bisiklet gibi apartmana alabilirim ama 3-5 basamak merdiven indirmem gerekir ? 100kg bir motor için de mümkün değil sanırım
kilit alarm gibi önlemler totalde ne kadar tutar acaba ?
Çalınamasın istiyorsan 1000-1200 lira civarı tutar zincirle disk kiliti. Eğer önlem olsun istiyorsan 300-400 liraya da halledersin ama bildiğim kadarıyla (genelleme yapıyorum) 500-600 liranın altındaki zincirler demir makasıyla kesilebiliyor. Disk kilidi de 150-200 liraya güzel bir kilit alabilirsin. Marka olarak kesilemeyen Abus var bildiğim.
Şöyle bir modeli de var hem disk kilidi hem zincir hem alarmlı set şeklinde;
https://www.motosikletaksesuarlari.c...lit_21673.html
Bir de şöyle bir video buldum; https://m.youtube.com/watch?t=381s&v=_rOdbDywrdE
not: ben ybr'yi 240 liraya aldığım bir zincirle bağlayıp 70-100 liraya aldığım bir disk kilidi takıyorum içim rahat değil ama en azından sürekli aklımda da kalmıyor gözümün önünden ayırmamaya çalışıyorum
-
bi ekleme yapayım konuya.fuarda keeway 202 vardı.fiyatı hakkında bilgi vermediler.gelecekmiş.güzel kaslı gözüken bir motor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler