Arkadaşlar uzun bir aradan sonra merhaba. 4 ay önce de bu forumda tarz arayışındaydım hala tam netleşmedi açıkcası. Son olarak bir arkadaş vasıtasıyla k1300s kullanma (deneme diyelim) şansım oldu. Bana uygun geldi açıkcası. Racing ve sport touring tecrübelerimden sonra k1300s i hangi kalıba sokacağıma karar veremedim. Nette araştırıyorum hayabusa zx14 gibi araçlarla karşılaştırılıyor. Oysaki şaft aktarmalı bu araç tam bir sport touring gibi bence. VFR1200 le karşılaştırılması gerekir gibi geliyor.Benim amacım sürekli 300km hız denemeleri değil. Ankara da birtakım motor gezileri düzenleniyor bolu abant gibi. Bu tarz gezilere artçımla katılmayı düşünüyorum. Arada tabiki limitleri zorlamak isterim ama sık değil.
Açıkcası sıfır düşünüyorum ve bu kadar paranın bmw ye gitmesi daha mantıklı geliyor.
Tecrübem konusunda zamanında bilgi vermiştim. Yeterli o konuda şüpheniz olmasın. Sadece bu kadar ağır bir motor kullanmadım daha önce. Belki o biraz zorlar trafikte.
Bu motor hakkında görüşleriniz nedir? Özellikle glock ve oocan abinin görüşlerini de bilmek isterdim. Tabiki ayrımcılık yapmıyorum
Hepinize sevgiler ve kazasız bir sezon dilerim herkese...